Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Teacher

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
23.06.2011
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bad Teacher
|

'Bad Teacher' er en grov komedie om den absolut egocentriske og dovne Elizabeth Halsey (Diaz), som muligvis værste lærer nogensinde.

Hun vil gøre alt for at blive gift med en rig mand samt få de perfekte silikonebryster - ikke mindst så hun kan komme væk fra sit rædselsfulde job som underviser.

Da den stenrige vikar Scott (Timberlake) starter på Elizabeths skole, går jagten derfor ind.

Elizabeth tager alle midler i brug, men Scott er desværre en oprigtig idealist, og Elizabeth er derfor nødt til rent faktisk at lære eleverne noget.

På rollelisten til 'Bad Teacher' finder man også Jason Segel fra 'Forgetting Sarah Marshall' og 'I Love You, Man'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (558 votes)
4.6
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en serie af gags uden sammenhæng. I en situationskomedie er det sjove, at karaktererne ikke udvikler sig. For en spillefilm er det eksistensberettigelsen, at de gør det." (Iben Albinus Sabroe - Information)

 • BT

  "... hæmmet af forfatterens tydelige frygt for det nytænkende. Det sjove er ofte blot irriterende. Og det, som giver sig ud for at være klamt og grænseoverskridende er blot ordinært og set alt for mange gange før." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  " Nok er det plat, men det er også velkomment politisk ukorrekt, frækt og forførende." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Sjusket kameraarbejde, fejlklip og forkerte vinkler tyder på, at folkene bag forgæves har forsøgt at redde filmen i postproduktionen – men den kan ikke reddes." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Jake Kasdan ... instruerede senest den sjove 'Walk Hard' (2007)... 'Bad Teacher' er en skuffelse i forhold, men rollen som selvisk heks klæder Cameron Diaz." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolajuser/931224

Filmen går meget over mine grænser når det handler om at være pervers, men sjov er den, og det er det der går rent ind hos mig! - den er meget god!

Mikkeluser/628406

spild af penge replikkerne er dårlige og filmen er slet ikke ligesom i trailen i hvertifald hvis man ser den kl 18:45 >:-(

Laurauser/478282

Cameron Diaz og Justin Timberlake var virkeligt gode, men replikkerne lod noget tilbage at ønske.

Neeluser/16521

DEN VAR OK

Jonasuser/388828

Fantastisk morsom film! Den er helt klart ALLE pengene værd!

Rasmus

Jojo, den er et godt grin, men hallo? den er ikke bedre end det.... Det er rigtig fredagsfilm: En der er go mens man ser den, men glemt dagen efter.
Kan kun svinge mig op til 2 stjerner, da det jo er 80 kroner man ligger ud.

Sarahuser/716764

Den var okay. Man fik et godt grin en gang i mellem, men den er kedelig og handlingen er ikke noget specielt. Det er sjovt at se Cameron Diaz i sådan en rolle, men igen, handlingen var for kedelig.

Mikael

det var sgu et godt grin ....... spækket med fede kommentar og vildt grineren karakterer/personligheder .... og endnu federe at se Cmeron Diaz som en "bad ass chick" .. og ikke en putte-nutte trunte !

Thildeuser/849335

Jesus....

Tomuser/871443

Filmen var meget sjov på de præmisser den var bygget op over. Nogle sjove scener, men heller ikke mere, da historien ikke er et af det bedst skrevne. Dog vil jeg gerne fremhæve Jason Segel, som ser ud til at blive en rigtig stor stjerne også uden for "How I meet you mother".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.