Cookie- og Privatlivspolitik

The Wrestler

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
29.05.2009
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Wrestler
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'The Wrestler’ er et prisvindende drama med Mickey Rourke i sit livs rolle.

Randy ’the Ram’ Robinson er en legende i wrestling. Men en legende der blev skabt i 80’erne, og selv om musklerne stadig svulmer under den omhyggeligt brunede hud, så er det stadig sværere for Randy at ignorere, at han er blevet gammel.

Der bliver længere og længere mellem de godt betalte jobs. Det videospil, han lagde navn til, findes på en konsol, der ikke fabrikeres mere… og det hårde slid i ringen og misbruget af steroider har sin pris.

Mickey Rourke gør et overbevisende comeback som ringvraget Randy Robinson i Darren Aronofskys ’The Wrestler’. Han bakkes op af Marisa Tomei og Evan Rachel Wood.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (673 votes)
5
4.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... dybt professionelt instrueret, men man skal først og fremmest se den for at studere Mickey Rourkes fantastiske furede fjæs. Og måske opdager man, at man bevæget sidder og får blanke øjne." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Sådan skildrer man et gammelt ringvrag, så det gør ondt i hjertet." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... Rourke rocks, og han spiller en vis legemsdel ud af lycra-shortsene i denne film, som med god grund allerede er blevet karakteriseret som denne fornemme skuespillers helt store comeback." (Steffen Jungersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... sjældent er rollen som den ensomme kæmpe, der klynger sig til håbet og livet, blevet spillet så indædt, sårbart og overbevisende, som Mickey Rourke gør det her." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Mickey Rourke får her et monumentalt comeback. Det er hans film - simpelthen! ... med hele sin fysiske tonnage og sin tørt modulerede stemmeføring. Det er formidabelt!" (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Jeg kan personligt ikke mindes at have set en skuespiller i nogen film så nøgen, ærlig og sårbar som Mickey Rourke inde bag alle skrammerne og musklerne." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

På den ene side er der tale om en super præstation af Rouke, men filmen er desværre ikke særlig interessant og bliver derfor kedelig i længden.

Fbarbesuser/244560

Godt at se Mickey Rourke igen, han er cool

Lasse

En usædvanlig god fortælling og mesterligt skuespil af Rourke, der bliver bedre og bedre med alderen!

Kimuser/433878

kan bestemt anbefales.

Anonymuser/0

Elsker wrestling. har set der live i london den er mega god!!

Se den. Bedste film i år

Thomas

Først og fremmest er det en virkelig flot præstation af Mickey Rourke som spiller en rolle man bliver rørt af og imponeret over. Handlingsforløbet i filmen er spændende, trist og tankevækkende. Ind i mellem er der også humor i filmen selvom de få øjeblikke kan være svære at få øje på. Filmen er meget speciel i forhold til mange andre film men på en positiv måde. På nogle områder minder den lidt om Grand Torino eftersom man gennem hele forløbet følger en enkelt persons liv i nogle ensomme omgivelser. Slutningen kommer lidt for hurtigt eftersom der er nogle ting man ikke får svar på men som man skal tænke sig til. Men filmen giver en god og anderledes oplevelse.

Dunbar

Denne film er et must for alle, som synes om gode film. Intet mindre. Filmen fanger dig og fastholder dit blik på skærmen til sidste sekund. Man er underholdt hele tiden og filmen formår både at være rørende og fascinerende og en smule skræmmende.
- Jeg overvejer endda at se den igen!

Nana Sofiauser/647723

Mickey Rourke er fuldstændig fantastisk i denne film - han giver sig fuldtud som wrestler i filmens 120 minutter! Filmen har utrolig mange lag: om livets eksistens og kompleksiteter, menneskets basale følelser, indre vs. ydre styrke! - og så får man naturligvis et vildt sjovt, spændende og skræmmende indblik i wrestler-verdenen, hvor alt handler om at pumpe kroppen op til at kunne klare de mest bizarre ting!
Filmen var én stor nydelse - underholdende og spændende fra start til slut. På fantastisk vis formår Mickey Rourke at spille wrestler på en sådan måde, at det ligefrem er smukt - og rørende!
Efter min mening burde han have fået en Oscar som 'bedste mandlige hovedrolle'. Og jeg glæder mig til at se den igen!

Lise

Fantastisk film... Og jeg elsker de sidste mørklagte sekunder af filmen i selskab med The Boss, hvor man bliver tvunget til at lytte og tænke. Hold da op, siger jeg bare.

Vegas

Det er jo uhyggeligt når man sætter sig ned og tænker over den film... den er jo næsten for realistisk... der er intet pakket ind.. ingen illusioner.. intet glansbillede... ren, rå, velspllet og eftertænksom.... bestemt værd at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.