Cookie- og Privatlivspolitik

Limitless

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
21.04.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Limitless
|
I thrilleren 'Limitless' lider den unge forfatter Eddie Morra (Bradley Cooper) af en nedslående, kronisk skriveblokade.

En dag får Eddie chancen for at prøve et nyt kemisk produkt, NZT, der udvider hans hjernekapacitet til 100 %.

Pludselig kan Eddie huske alt, han nogensinde har læst, hørt eller set, kan lære et fremmed sprog på en dags tid, forstå og forbedre avancerede ligninger og jorde hvem som helst i hvilket som helst emne - så længe han tager NZT hver dag.

Inden længe tager han Wall Street med storm ved at forvandle en mindre portefølje til millioner.

Eddies evner bliver også bemærket af milliardæren Carl Van Loon (Robert De Niro), der ansætter ham til at styre en gigantisk handel.

Al denne succes bringer dog også Eddie i søgelyset for gangstere, der vil gøre hvad som helst for at få fingrene i hans lager af NZT. Og samtidig sætter bivirkningerne ind med fuld styrke.

'Limitless' er instrueret af Neil Burger ('The Illusionist', 2006).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (316 votes)
4.8
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... intelligent underholdning..." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "En stor del af grunden til, at 'Limitless' langt hen ad vejen fungerer fortrinligt, er netop, at Cooper formår at være både charmerende, sjov, plaget deprimeret, ondskabsfuld og kæk. Han kommer ganske enkelt hele følelsesregistret rundt i denne veloplagte thriller." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Eddie spilles trættende af den kedsommelige Bradley Cooper, der ligner en kikset udgave af George Clooney. Hans talent beløber sig til to ansigtsudtryk, hvoraf han kun bruger det ene - det forkerte." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Det er helt igennem Coopers film. Trimmet og tjekket ... bryder [han] igennem... Neil Burger ('The Illusionist') må deles med fotograf Jo Willems om æren for de optiske bedrag..." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men så hellere ikke mere end det. Jeg synes den første del er filmen er rigtig god, både underholdende og tankevækkende. Lidt for syret bliver den desværre til sidst, og filmen formår ikke helt at sprudle igennem desværre. Men den er bestemt okay.

Magnususer/539959

Helt klart en film der skal ses.

SMOjr

Jeg kan nu mægtig godt lide Bradley Cooper i denne rolle, hvor man ser ham både ramme bunden og toppen flere gange i løbet af filmen - og det er da også hans præstation der driver filmen. Selve ideen omkring en pille der booster folks evne til at bruge hjernen er ganske interessant og anderledes, men for mig var det mere den visuelle del der solgte oplevelsen. Flot filmet og klippet sammen, man gør helt klart sig selv en tjeneste ved at anskaffe filmen på Blu-ray. Dette er meget tydeligt når han går fra kedelige og uinspirerende Eddie til oplyste og energiske Eddie, idet han tager pillen. Filmen mister dog en del af gnisten hen i mod slutningen, og til sidst føler man at der mangler noget for at afslutte filmen helt, som om en masse detaljer blev skåret væk eller sprunget over med vilje. Men alt i alt, en ganske underholdende lille film.

Tobias

Bedste film jeg har set længe

Meten

Det er helt bestemt en film man bør se!!
Den er tankevækkende og helt anderledes, hvilket er det der gør den så god!!

Wayne

ikke hænger helt sammen. Men det er bragende god underholdning, hvis man accepterer ideen om et designerdrug som virker så hurtigt og effektivt. Men burde andre som tog det ikke også være på højde med hovedpersonen? Eller over? Han er jo tilsyneladende jo ellers ikke den skarpeste kniv i skuffen.

S. Rico

Super god historie og rigtig godt udført med en sprudlende Bradley Cooper i front. De mange farverige biroller er også med til at krydre denne underholdende film, som vel kan betegnes som en slags komedie-drama-thriller.

Magnususer/539959

En ok god film til en trist og skod Vejrs dag som i dag.
Ikke noget man har set før.

Den skal ses.

Frk. Zamora

Da jeg så traileren, vidste jeg bare, at den måtte jeg i biffen og se og det var jeg så i dag! Genren thriller er en af de genrer, som tiltaler mig meget.

Limitless er en spændende thriller uden kedelige og langtrukne scener. Bradley Cooper spiller rollen som Edward Morra rigtig godt og det er rart at se ham i andre roller end hvad jeg har set ham i tidligere som i f.eks. The Hangover og The A-Team.

Filmen er filmet på en helt speciel måde, hvilket gør den til sin egen. Det vil for nogen nok være lidt forvirrende til tider, men det gør at filmen ikke er ligesom alle andre film. Det er et stort plus.

Handlingen er god og filmen giver stof til eftertanke. Hvordan ville ens liv være, hvis man selv to sådan en pille? Og bliver man lykkelig af det? Er det det værd?

Limitless ender på 4 ud af 6 stjerner, da det er en spændende thriller og den er anbefaldelsesværdig! Jeg venter nu spændt på at se The Hangover 2 - Tømmermænd i Thailand, også med Bradley Cooper.

Vanessa

Ønsketænkning, bare tanken, ideen, om at kunne bruge sin hjerne optimalt. Lære sprog på ingen tid, være kvikkere end chefen og bare imponere alt og alle. Det er det filmen "Limetless" handler om, det hele bliver grænseløst. Som biografgænger kommer du ind i en verden som du faktisk slet ikke troede fandtes! Efter biograf turen er du efterladt blæst, både pga action, spænding og bare tanken om vidunder pillen. Hvorfor var det ikke mig? Bare uden mord, kriminelle og en syglig afhængighed kan vi tænke. Filmen er fra start til slut spændene og fangende. Det er beviset på fantasien stadig ses i moderne "city" film, samtidig med vi overraskes, da grines også, og vi leves ind i universet. For skuespilleren Bradley Cooper gør sit arbejde godt.

Filmen bliver underholdende og spændende på samme tid, uden at være en tanketorsk, vi kan alle leve med. Filmen er både for teenagers til de helt ældre, for hvem henvender ønsket om det fantastiske menneske sig ikke til ?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.