Cookie- og Privatlivspolitik

Insidious

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
09.06.2011
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Insidious
|

I 'Insidious' spiller Patrick Wilson og Rose Byrne et forældrepar, som må redde deres søn, som ligger i coma, fra overnaturlige kræfter.

Josh og Renai lever lykkeligt sammen med deres tre børn, og de er netop flyttet i nyt hus.

Deres ældste søn Josh kommer ud for en ulykke, og det bliver starten på en række uforklarlige hændelser, som bliver mere og mere voldsomme.

Hvad er det, som hjemsøger den lille familie?

Skaberne af 'Saw' og 'Paranormal Activity' er gået sammen om 'Insidious', en sindsforvridende gyserfilm, der tager dig med på en rejse ind i det ukendte.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (295 votes)
4.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Til at begynde med kommer uhyggen ganske fermt snigende og hjertet er oppe i halsen flere gange. Efterhånden som det uhyggelige bliver mere konkret, kommer ligegyldigheden desværre galoperende stadig hurtigere." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "Rent ud sagt: Den er komplet åndssvag fra første til sidste billede og garneret med et lydspor og en elektronisk musik så hvinende og skinger, at den river splinter af tilskuerens trommehinder." (Johs. H. Christensen)

  • Politiken

    "... såvel karakteropbygningen som ambitionen om at genfinde lydenes og lyssætningens go'e gammeldags snigende gys opgives for kaotiske kampe med gyselige ånder og den middelalderlige Fanden af en børnelokker, mere gammelsdags end go'. Ufrivillig selvparodi og forudsigelighed lurer på uforklarlighederne, nok så lumsk." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
momseuser/60737

Det eneste der var skræmmende var den utrolige høje musik. Man havde jo sit pandehår helt om i nakken.
Det dansene spøgelse var mega sjov. Dårlig skuespil, mærkeligt at man kalder det en gyser.

katja

Dårligt skuespil, go griner, skræmmende lyd.. spild a penge hvis man vil se gysser..
Jeg bryder mig normalt ik om gysser film, og slet ik i bio, men denne her har jeg haft det sjovt over, ik skræmt. ;)

Osmanuser/356

Jeg så den med en veninde i Palads: lille biografsal, max 8 andre mennesker, og dét gjorde bare oplevelsen endnu mere skummel.

Lydsiden er genial efter min mening, og filmen er SPÆKKET med momenter hvor man hopper op af sædet af skræk.

Kan særligt godt li' at der er en del twists, som hele tiden bygger videre på handlingen og medfører at publikum ikke falder i søvn eller finder den forudsigelig. For jeg tror ikke, der er nogen, som havde gættet den vanvittig geniale slutning.

Kæft hvor er den bare fed! Det var et scenografisk slag i solar plexus som stadig sad i mellemgulvet da vi forlod salen med ret svedige fingre efter at have holdt i hånd igennem det meste af filmen.

Lad være med at lytte så meget til andre, og prøv at undgå at få handlingen penslet ud på forhånd. SE DEN! Og dan dig dit eget indtryk. Denne film kan varmt anbefales!

mariauser/558952

jeg forstår ikke hvorfor den kun går i københavn ? (:

katrine

mega genial gyser!
jeg har set mange gysere, men denne film slår dem alle!

ANBEFALES!

Anette

Fed musik, ikke den slags musik man normalt for til sin gyser :-) og rigtig mange gode uhyggelige gys igennem helefilmen.

Mario

ret god Gyser.. men lidt for meget alla P activity ..
MEN DEN får 3 stjerner for hvor god den er. og 1 stjerne mere for den del. hvor det lille barn danser. ved vinduet hahaha. det er sku det bedste og sjoveste i hele filmen.

4 stars i alt http://www.youtube.com/watch?v=YW2THrzAr6c

Mette

Den er absolut fantastisk...

Majauser/437796

Jeg vil selv mene, at jeg har set mange gyserfilm i løbet af mit liv, og normalt synes jeg egentlig ikke, at gyserfilm med monstre osv. er uhyggelige, MEN denne film, den var sindsyg.

Da titlen bliver vist i starten, var jeg allerede ved at skide i mine bukser. Musikken var meget anerledes fra andre moderne gyserfilm, den var ikke dyster, men vild, skinger, og høj, det satte virkelig stemningen.

Synes lden mindede (måske lidt for meget) om Paranormal Activity, i forhold til familie-forhold, nabolaget, altså omgivelserne var meget ens.

Jeg vil give filmen 5 af 6, jeg ved ikke hvad der gør, at den ikke skal have den sidste stjerne, for jeg var underholdt hele vejen, og den levede helt klart op til mine forventninger. Jeg vil sige at det er den bedste gyserfilm jeg har set til dato. SE DEN!

martinuser/450325

Det er første gang jeg har holdt min hånd op og kigget ud mellem fingrene....:) mega vild gyser

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.