Cookie- og Privatlivspolitik

Rejsen til Saturn

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.09.2008
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rejsen til Saturn
|

'Rejsen til Saturn' er det første danske folke-rum-eventyr i verdenshistorien.

En film om ære, respekt, kærlighed og integritet. En historie om at sætte livet på spil, for at forsvare de danske værdier: Hjørnesofaen, kolonihaven og den kælderkolde pilsner.

Kurt Maj, en skruppelløs og magtbegærlig erhvers-magnat sætter spillet i gang - spillet om jordens vandressourcer - og det der er værre.

Det hele resulterer i at en flok, helt igennem håbløse danskere, af blandet herkomst, sendes afsted til Saturn for at udfordre verdensrummets farligste alienhær imod alle odds.

Med 'Rejsen til Saturn' er der dømt animation uden sidestykke, humor og hæsblæsende action skabt af holdet bag 'Terkel i knibe'.

'Rejsen til Saturn' er en filmatisering af Claus Deleurans klassiske kulttegneserie fra 1977.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4900 votes)
4.1
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Efter filmen sidder man med spørgsmålet: Var det virkelig alt, hvad det kunne blive til? Indholdet for løjerne bliver nemlig i den storræbende pik-, patter- og prut-klasse, hvilket indimellem da har sine øjeblikke, men udover det hverken har dybde eller bid i satiren. Man må med skam se, at de små virale videoklip, der har fungeret som reklame-oplæg for filmen – hvor der bliver taget tykt pis på nutidige ikoner som Jørgen Leth, Ole Henriksen og Carl-Mar Møller – er betydeligt sjovere end filmen (Ann Lind Andersen). ()

 • Børsen

  På plussiden tæller, at animationen vitterlig er fremragende. Karaktererne er spillevende og i sig selv nuttede og morsomme (Morten Dürr). ()

 • BT

  Der er god flugt og fart over begivenhederne og man griner ofte ad modsætningerne mellem de klodsede danskere med en rumraket, der ligner en gammeldags u-båd og de topmoderne Saturn beboere (Jacob Wendt Jensen). ()

 • Ekstra Bladet

  De nødvendige opdateringer fungerer generelt glimrende, og den danske folkesjæl består stadig af øl, fisse og hornmusik - nu tilsat fremmedfrygt (Henrik Queitsch). ()

 • Jyllands-Posten

  'Rejsen til Saturn' er folkekomedie i animationsform, en fornøjelse fra først til sidst og ikke mindst et godt bud på, hvordan et bette dansk animationsfirma kan tage kampen op mod de store internationale produktioner (Sophie Engberg Sonne). ()

 • Politiken

  Uanset om man kender historien på forhånd eller er en teenager, der aldrig har hørt om ham der Claus Dellefrans, vil ’Rejsen til Saturn’ fungere som efterårets danske filmfest (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ea

Typisk god dansk humor, masser af grin og sjov, dog lidt forudsigelig.

Bente Damuser/231966

Rejsen til saturn var en god film, men man havde nok forventet lidt for meget af den, den var jo rigtig god, men folk havde jo forventet en film, der ville blive en af de bedste danske film nogensinde, men sådan tror jeg ligefrem ikke den bliver...

Men 4 stjerner fra mig

maibrituser/541055

Okay, men ik det de havde lagt op til.

Sillanuser/782744

Humor som man ikke er vandt til.. Man skal gog have lidt tålmodighed undervejs

Pottie

I modsætning til mange andre der har andmeldt her, synes jeg faktisk den var super grineren (:,
som andre siger er det jo ikke "Terkel i knibe", men det er jo heller ikke de samme der har skrevet manus til de to film, så det virker nærmest unfair at sætte dem op mod hinanden ;P.
Men jeg morede mig meget over filmen , især de scener med statsministeren fandt jeg utroligt underholdende , og resten havde jeg det osse sjovt med (: .

Alexanderuser/896738

Intet overraskede mig og intet fik mig til at grine..

Sisseuser/788374

ikke så sjov som jeg havde troet, øv, der var lidt terkel over den, men slet ikke så sjov.... der var for udpenslede jokes, som gav sig selv.... men den skulle jo ses!! ;)

Larsuser/466678

Så er det bevist, at Danmark kan også lave tegnefilm :-)

Natascha

Ja Ja den er sku sjov, hvis du kan lide terkel i knibe så er denne bare såå fed

Thomasuser/295666

Lav flere af den slags =D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.