Cookie- og Privatlivspolitik

Tømmermænd i Vegas (2009)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
24.07.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hangover
|

'Tømmermænd i Vegas' ('The Hangover') er en komedie om en polterabend, der ender helt galt.

To dage før sit bryllup kører Doug (Justin Bartha) og hans tre venner (Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis) til Vegas for at holde den vildeste polterabend, men da de tre venner vågner næste morgen med dunkende hovedpine, kan de absolut intet huske.

Deres eksklusive hotelsuite er fuldstændigt raseret, og brudgommen er sporløst forsvundet. For at finde ud af, hvad der gik galt aftenen før, og for at finde Doug tids nok til at få ham hjem til brylluppet, begynder de tre venner at gennemgå deres handlinger fra aftenen før.

Men jo mere de finder ud af, jo større bliver deres problemer!

'Tømmermænd i Vegas' er instrueret af Todd Phillips, manden bag 'Road Trip' og 'Old School'.

Interview med holdet bag 'Tømmermænd i Vegas'

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4485 votes)
5.1
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... drengerøvshumor, piger kan grine med på. (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "'Tømmermænd i Vegas' er med garanti ugens mest idiotiske film. Men det er også den absolut sjoveste." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

 • Jyllands-Posten

  "... det, der redder 'Tømmermænd i Vegas' fra at blive en irriterende kliché, er den lette tone, det morsomme spil og de velserverede jokes..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "'Tømmermænd i Las Vegas' er stopfyldt med klicheer, men de absurde og groteske optrin sikrer underholdningen." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
karinauser/10050

Rigtig sjov film, hvor man kan grine hele vejen igennem.
Underholdning på topplan.

Sanne

Denne film er virkelig så så så sjov. Kan klart anbefales til alle der er med på en ekstrem speciel og gennemgående grotesk humor. Et super team af sjove skuespillere!

anya

Den var super sjov, skal helt sikkert ha' den på dvd

Mr

Med mediernes anmeldelser af filmen var forventningerne høje, men synes det samlede inftryk af filmen er relativt dårligt. Den er plat på den platte måde, med kun få lysglimt af noget sjovt.
Ikke en film, der er værd at se flere gange, men som overskriften siger - kan fint bruges til at stene tømmermænd.

Muggauser/8186

Der er kun tre ord at sige: Fucking hylende morsom! Det er lang tid siden man har set sådan en film. Jeg manglede seriøst luft, da jeg havde set den, så meget havde jeg grint. Alle havde et gigantisk smil på læberne, da de forlod salen. Elsker episoden, da de vågner. De har bare gennembollet deres villa! Der render høns rundt, der er ild i puder, en tiger på toilettet, 3 mia tomme flsker osv.. Gigant griner og gigant drengerøv - se den og bliv flad af grin!

S. Rico

Hold da fast hvor er den godt skruet sammen.

josimar1234

sjov sjov sjov sjov sjov sjov sjov !!!!!!!!!!!!!

Christina

Denne film har bare det fedeste humor =D
Den gjorte mig i virkelig godt humør, og jeg havde ondt i maven bagefter fordi jeg havde grinet så meget!!!
ejejejejejej, hihihihihi!

Men kunne ikke lide billederne i slutningen....

Rebecca Desiréeuser/734147

Det var en god film, men den var bare ikke speciel fra andre film. Den havde nogle sjove scener og selvfølgelig stiger bedømmelsen også når lækre Bradly Cooper er med.
Men jeg synes desværre ikke at den var noget specielt.. :)

Ebbekalkun

Filmens skuespiller + plottet + de fantastiske scener = Hyleskæg film! XD Figurene er så godt opbygget, ligesom den "verden" de lever i. virkelig sjov, min bedste veninde og jeg var flade af grin, og jeg måtte bare anskaffe mig filmen på dvd da den udkom! Stor ros til skuespillerne, specielt Bradley Cooper(<3), Ed Helms og Zach Galifianakis. Og self. også til den geniale instruktør, Todd Phillips, der igen har lavet en fantastisk god komedie! SKØN FILM, måske lidt "drengerøvs-humor", men jeg har aldrig grint så meget inde i en biograf før og jeg er endda en pige ;D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.