Cookie- og Privatlivspolitik

Cool It

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.06.2011
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cool It
|

'Cool It' stiller skarpt på Bjørn Lomborg og hans debatskabende idéer om løsningen af verdens problemer.

Filmen følger videnskabsmanden og idealistens tidlige dage i Greenpeace og fra han pludselig står for skud for sine kontroversielle bøger til i dag, hvor han er en af de mest indflydelsesrige figurer i debatten om den globale opvarmning.

Lomborgs pointe er, at vi skal prioritere, og at klimaet ligger længere nede på listen end mange af verdens andre problemer. Er frygten omkring global opvarmning virkelig blot et led i en propaganda-industri, der benyttes til at skabe politiske agendaer?

'Cool It' er instrueret af den prisvindende dokumentarist Ondi Timoner ('Dig!').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3.5
3.7

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... selv om Timoner lader nogle af Lomborgs kritiker komme til orde, må man se 'Cool It', som det, filmen er, et debatindlæg, om end et interessant et af slagsen." (Iben Albinus Sabroe - Information)

  • Jyllands-Posten

    "For et dansk publikum er der dog temmelig meget i den velsmurte film, der vil være velkendt fra det seneste tiårs massive mediedækning af fænomenet Lomborg." (Jakob Levinsen)

  • Politiken

    "Missionen er ikke at benægte videnskabelige prognoser, men at præsentere tekniske fix som alternativ til klimaaftalernes luftige millardplaner (...) Problemet er blot, at oversvømmelser fungerer bedre på film og vækker flere følelser end tørre regneark" (Lars Trier Mogensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mette/ Morgenhår

Nej, ikke hvis man ikke angiver hvilke kilder, undersøgelser samt andre fakta, der måtte være i Hr.BLomborgs udtalelser. Og Ja- det er ikke uvidende mennesker eller propagandanister, som du kalder disse mennesker, der ved alt om miljøet, klimaet mm ligesom B.Lomborg ikke kan udtale sig konkret .
knus MJ

Frederik

Traileren har jo intet med den filmen at gøre..

Det er en trailer til noget der hedder Min Avatar og Mig, gætter jeg på.

Jeg har selv hørt nogle indslag om de vand miljø planer, og jeg må godt nok sige der bliver brugt helt latterligt mange penge på noget der knap nok virker.

Det kan slet ikke passe at der ikke kan spares en masse penge der, så har faktisk lyst til at se dokumentaren, selvom jeg godt nok ikke gider at bruge penge på at se den i biografen ligefrem.

Mette/ Morgenhår

Han kan ikke udtale sig saerligt professionelt, saadan rent naturvidenskabeligt, da han hverken har erfaring eller kompetencer eller er uddannet i et eneste naturvidenskabeligt fag-
Knus "En af Jordens Vogtere ;-D

Thomasuser/845604

Han refererer til udtalelser fra folk, der kan udtale sig professionelt. Han sammenholder så flere forskellige konklusioner for at skabe et mere detaljeret billede, fremfor den ensidige konklusion, der kommer fra miljøaktivister og propagandister, som Al Gore.

Jeg er ikke ekspert indenfor alt heller, men derfor evner jeg stadig, at afsøge verden for information fra eksperter, for derefter at danne mig en holdning som er forholdsvis velstøttet. Man vil altid finde ekstremer indenfor alt og det smukke er når man kan identificerer og ignorere disse og skabe konklusioner, som er velunderbyggede, veldokumenterede og ikke mindst fornuftige

Knus "En af jordens fornuftsindivider"

Pankajuser/363978

jeg osse en fornuftig individ. man ik tro på 90 procent af science doctor. man tror kun på 100-doktor. hsiv der ik var hunder dogtor der sige samme science så jeg tror ik!!! lisom med jesus. der var 12 dissippel der sage han gå på vand. 12 af 12!!!! man tror ik hvis kun 11 sir han gå på vand. så der en der se det ik sand. kun idiote gå på vand når elve-disspiel sir der gå godt!!!

vhis man tro på klimafuskene, kan man lisser godt drukne!!!!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.