Cookie- og Privatlivspolitik

Thor

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.04.2011
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thor
|

I superheltefilmen 'Thor - 3D' bliver titelpersonen (Chris Hemsworth) smidt på Asgårds port af sin mægtige far Odin (Anthony Hopkins).

Thor er en stærk men arrogant kriger, hvis tankeløse handlinger har genstartet en ældgammel krig, og som følge deraf forvises Thor til Jorden, hvor han nødtvunget må leve sammen med menneskene.

Her forelsker Thor sig i forskeren Jane Foster (Natalie Portman), men han må snart sande, at truslen fra hans halv-bror Loki (Tom Hiddleston) følger med hans nye liv, og da mørke styrker invaderer Jorden, må han tage kampen op og vise sit værd.

'Thor' er baseret på Marvel-tegneserien af samme navn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (264 votes)
4.5
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... [Branagh] skaber sin egen humørfyldte, smittende og sært jordbundne eventyrfilm." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Med indtil flere unødvendige sidehistorier føles 'Thor' faktisk ofte som en slags indledende øvelse til næste års 'Avengers'-film..." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Måske er jeg fordomsfuld, men siger lige ud: Film som 'Thor' er ikke min smag. Jeg keder mig rædsomt og generes af braldermusikken, slagsmåls-akrobatikken og ødelæggelses raseriet. Men jeg ved, der vil være mange, som råber: »Thors hammer. Hammer, hammer fedt.«" (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Chris er et rigtig godt hug som helten selv, både i trikot og gudekappe og i civile camouflagebukser..." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Superheltefilmene er eventyr for alle aldre. Thor står distancen ret smukt." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Så skal der efterhånden en del til - og det er svært at helt forholde sig til Thor, som en person. Hele gudeuniverset er en anelse abstrakt. Men det er god underholdning.

johnlennonuser/928233

hej alle sammen jeg vil helt vildt gerne diskutere og snakke med folk der forstår sig på superhelte film. jeg har ingen venner der interesserer sig for det som jeg gør. jeg er ikke fanatisk men det ville være rart at have nogen man kunne snakke med om film og sådan noget. hvis i er interesseret(og det håber jeg i er) så gå ind på:
reviewsofyourfavoritemovies.blogspot.com. please

johnlennonuser/928233

hej alle sammen jeg vil helt vildt gerne diskutere og snakke med folk der forstår sig på superhelte film. jeg har ingen venner der interesserer sig for det som jeg gør. jeg er ikke fanatisk men det ville være rart at have nogen man kunne snakke med om film og sådan noget. hvis i er interesseret(og det håber jeg i er) så gå ind på:
reviewsofyourfavoritemovies.blogspot.com. please

malene

En god film :) Der var sådan lidt af det hele; action, underholdning og romantik. En god blanding af nutiden og Nordisk mytologi =D Skuespillerne gjorde det rigtigt godt, man kunne leve sig ind i filmen. Håbede helt der kom en 2'er efter slutningen. Man vil gerne se om de for hinanden, som helten og kvinden næsten altid gør. =)

Thomas

Okay, nu er jeg en sucker for superheltefilm, så min anmeldelse er måske ikke helt objektiv, men Thor er ikke bare en god superheltefilm, men en god film!

Chris Hemsworth bærer rollen som den mægtige gud Thor troværdigt og flot!
Anthony Hopkins, er som altid, en fremragende skuespiller.

Filmen har meget lidt, hvis overhovedet noget tilfælles med Thor, som vi kender ham fra den nordiske mytologi, men filmen er en god blanding af action og med små humoristiske indslag.

Anbefalelsesværdig og om end små, så 5 stjerner herfra!

Haroon

Mna kan vel altid se en Marvel film, hvis man er vokset op med blade i de unge dage. Synes altid Marvel filmene har god historie, men twist af humor og action. Fedt... glæder mig allerede til toeren

Jakobuser/352431

Thor er en god film, hvis man ikke kender til den Nordiske Mytologi, så man bliver nød til at se den før man kommer i skole, ellers er man ude for en kæmpe skuffelse af alle. Den holder ikke den historiske korrekthed, på kun meget få måder, og det vil siges, minimal. Den er også lidt sjov, og underholdende, men den er ikke vær at se, hvis i kender til den Nordiske Mytologi. Jeg vil give den 1 stjerne for filmens ukorrekthed.

candy

Man skal huske at Thor handler ikke om den nordiske mytologi, som mange går ud fra. Men Marvel comics, med historier om helten Thor.

Synes det er en helt fantastisk film, Chris gør et rigtig godt job. Kan slet ikke vente til Captain America, The Avengers og Thor 2 :)

JKLuser/399274

Den har ikke noget med Nordiske Mytologi at gøre, nej. Men det skal den jo helt klart heller ikke, eftersom det er Marvels fortolkning.

Louis

Har du hørt om Marvel Comics før? Filmen handler ikke om Thor fra den nordiske mytologi, den er nemlig baseret af tegneserierne fra Marvel Comics.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.