Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars i nyt format får premieredato

Star Wars i nyt format får premieredato

Må kraften være med 3D

Stem op!
14
Stem ned!
-3
(reset)
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace får verdenspremiere i 3D den 10. februar 2012.

I september kunne George Lucas bekræfte, at filmene udsendes løbende i 3D og afsluttes med Episode VI - Return of the Jedi i 2017, men nu ligger den første premieredato altså fast.

Men 3D-formatet har sine kritikere og med rette.

Film som Alice in Wonderland, Clash of the Titans og The Green Hornet var konverteret til 3D uden den store effekt, og det lugtede mere af grådighed end filmkunst.

Star Wars i 3D kan derfor blive sidste chance for at forsvare konverteringen af 2D-film til 3D. Noget som George Lucas synes at være fuldt bevidst om, og han bistår selv processen nøje.

I det mindste virker Star Wars-universet mere oplagt at konvertere til 3D end fx Lord of the Rings-trilogien, og vil man ikke gerne se Pod Race på Tatooine eller angrebet på Dødsstjernen i et ekstra format?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Jeg er pisse ligeglad med om det er for pengenes skyld eller ej, om i synes det er noget hø eller ikke , det er jo alligevel noget stort for en Star Wars fan ;)

Martin

LHL2500user/12233

"Til Lars : Star Wars er sat til Blu Ray udgivelse i slutningen af dette år"
Ja, men der bliver tale om "Special Edition", IKKE de originale film.

Herculadedrik

Star Wars, i 1977 kom A New Hope, det er 33 år siden og dengang var den/de i en verden for sig selv, i dag er den/de i en verden for sig selv og i 3D bliver de det også.
Som Star Wars fan må jeg siger jeg glæder mig meget til de kommer, mest dog de "gamle", da jeg selv er fra 78, så glæder mig til og opleve dem i biografen, de nyere Star Wars var en skuffelse, ud over Lian Neeson, Samuel L Jackson, Ray Park og Yoda var resten til og åben op og s.... alle filmen igennem, der var ingen magi i dem, ingen eventyr... Men når det er sagt, jamen så siger jeg stadig velkommen til dem i 3D, de 3 nye kan kun blive bedre ;-) og de 3 ældre kan blive som Hr Lucas har ment de skulle være, er ikke med i den gruppe der mener af det er fordi han pengegrisk, jeg mener George Lucas vil gøre hvad han kan for og gøre det bedst for alle dem der elsker Star Wars, muligheder var ikke så store fra 77-83. Tror nu også vi ser en bedre 3D end det hø vi bliver bombet med i disse dage, da det er alle Lucas studioer bla er skywalker studio der skal havde dem under behandling.
Så glæder mig til og kaste min penge efter George Lucas og hans Star Wars´s verden ;-) og vil dog også nævne af mange af Hr Lucas penge går til og udvikle bedre lyd, effekter osv og ikke mindst så er han stor støtter til nye unge instruktør, manuskrift-forfatter m.m. da han ikke har glemt hvor ham, spielberg, scorsese, coppola starte fra, så det støtter man gerne, i disse dage hvor der ikke er fantasi eller even til og lave noget udover og genindspille en masse fede film også fuck den op.

Til Lars : Star Wars er sat til Blu Ray udgivelse i slutningen af dette år .

LHL2500user/12233

Som erklæret Starwars fan løber det mig koldt ned af ryggen når jeg læser nyheder som denne. Eftermonteret 3D er nok et af det største beviser på at en instruktør/studie er drevet af andet end god smag.

Jeg så "Clash of the titans" i eftermonteret 3D, og effekten var mere end bare lidt dårlig. Det var næsten ligegyldigt om man havde 3D-brillerne på eller ej. Det eneste der "poppede" var undereteksterne.

Ja, Lucas har skabt Starwars universet, fint, men vi skal også lige huske at han kun har lavet en af de gode film selv. Episode 4, "A New Hope". De to efterfølgende film blev instrueret af henholdsvis Irvin Kershner og Richard Marquand.

Som I måske har regnet ud er jeg ikke super fan af de tre sidste film.
Personligt synes jeg der er tale om en tynd kop te når man ser på historien. Skuespillet er hvad man kan forvente med et dårligt manuskript, overdrevent brug af CGI og en u-rutineret instruktør. Husk på at Lucas ikke har arbejdet som instruktør mellem "A New Hope" (1977), og "The Phantom Menace" (1999). 22 år.

Hvis Lucas virkelig var interesseret i at gøre fansne glade ville han udgive de tre første film (de ORIGINALE, IKKE de omklippede versioner med flere effekter og ny musik, "Special Editions") på blu-ray. Ja, de må gerne rense billedet for korn og ridser, men lad det blive ved det.

Til alle dem der ikke tror det her (3D-ficering) er noget der bliver gjort for pengenes skyld: Hold kæft hvor er I naive!
Der er tale om 6 film der kan spyttes ud i biografen efter en smule computer arbejde. Jeg ved godt at der tale om mange arbejds-timer, men taget i betragtning filmene allerede har været vist i biffen og har tjent sine penge hjem mange gange, er der næsten tale om en foræring.
Indtilvidere har de 6 første film indtjent 4,2 mia dollars i biograferne verden over. Derudover kommer indtjeningen fra DVD salget.
De kan lige nå at sende filmen ud på blu-ray, inden de kommer i 3D i biffen, også kan de udsende dem igen bagefter på 3D-blu-ray.
Pengene er det ENESTE det her handler om.

Herculadedrik

Til Christian : fair nok du har en mening om george lucas, respekt for det, den har du så givet og spurgt folk om de kan debattere imod dig, igen respekt for det, men så stopper det også der, så skal du ikke skabe dig som deltaler fra paradise hotel og tude over af folk ikke kan lide dit indlæg, hvis man mener det er noget hø det du har skrevet, ja så må man gerne give finger ned, derfor hedder det "vurder indlægget" :-), ellers må du sgu lave en debat.

Lars

Til Janni: Jeg ved godt de skal konverteres til 3D :) kom bare til at skrive "genindspille".

Rasmus

Jeg tror ikke George Lucas er pengegrisk, han har vist tjent rigeligt på de 6 Star Wars film og han har jo også en finger med i Indiana Jones filmene. Bare Star Wars filmene har en indtjening på 2,18 mia. dollars, altså ca 12 mia. kr. og Så jeg tror ikke det er penge han står og mangler. Indiana Jones og Star Wars er jo også meget andet end film idag. Der findes både bøger, videospil, serier og legetøj (lego) fra filmene.
Det jeg tror ideén er med denne nye udgivelse af filmene er at forkæle de millioner af Star Wars fans der er verden over.
Men jeg må give ret i at jeg ikke tror at 3D effekten kommer til at være noget specielt, da de jo som sagt ikke er filmet i 3D. Men jeg er helt sikker på at der vil blive en fed oplevelse alligevel.

kristianuser/455998

Kære Christian.
Det kan godt være at George Lucas er penge grisk, men du skal ikke sige at Star Wars er det "eneste" han har lavet. De film er jo en epoke inden for science fiction, og har givet hele verden en ny måde at betragte det medie på. Så har han muligvis stjålet ideer hist og her, men det at han har formået at skabe så banebrydende en saga, kan man kun tillægge ubetinget respekt. Efter min mening har manden fortjent alt hvad han tjener på serien. Også selv om charmen bliver ødelagt ved nye indspilninger og animations film. De tre klassikere har nok indhold til at underholde os generationer frem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter