Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem vandt Robert Pattinsons autograf?

Hvem vandt Robert Pattinsons autograf?

Et styk signeret plakat går til...

Stem op!
24
Stem ned!
-2
(reset)

Så er vinderen af en plakat af Water for Elephants signeret af Robert Pattinson fundet! 

Vi spurgte: Hvorfor skal du eje Robert Pattinsons autograf?

I var mange der svarede, og hvert svar emmede af stor kærlighed til Hr. Pattinson. Desværre kan vi kun udlodde en enkelt signeret plakat.

Den heldige blev Katrine Gregersen, der fik os overbevist om, at hun gang på gang har deltaget i diverse Pattinson-konkurrencer, men aldrig vundet. Desuden skriver Katrine, at plakaten vil være et tegn på, at hun ikke skal give op med at bevise, at hun er en fan og stå ved det, hun tror på.

Stort tillykke til Katrine, der også får direkte besked!

Water for Elephants spiller allerede i biografer over hele landet.

-------------------------------------------------


Der er længe til næste Twilight-film, men fans af Robert Pattinson behøver ikke vente længe, før de kan se deres helt på det store lærred.

Den 5. maj har det romantiske drama ’Water for Elephants’ nemlig premiere, og i denne anledning udlodder kino.dk i samarbejde med Fox en plakat fra filmen med Pattinsons autograf.

For at deltage skal du fortælle os, hvorfor det netop er dig, der skal eje Pattinsons autograf!

Skriv dit svar i kommentarfeltet forneden. Vinderen bliver fundet torsdag den 5. maj kl. 12.

Læs mere om Water for Elephants.

Fox
Reese Witherspoon vil hellere have et kys end en autograf i 'Water for Elephants'


 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ninauser/919798

Jeg skal da klart vinde Roberts autograf!!
Min skønne veninde og jeg har mødt hinanden på jobbet og blev med det samme veninder.
Vi har længe snakket om Robert og ikke mindst savlet over ham. Været i biffen og se Twilight, Remember me og sidenhen på dvd.
Da vi fandt ud af at Robert OG Reese, som vi også elsker, kom til Berlin til premieren på Water for elephants, arrangerede vi staks turen dertil. Byttede vagter med andre, dækkede vores egne timer ind med overarbejde, sørgede for babysittere til vores børn osv osv. Vi brugte et par dage på at alt var klappet og klart og gik så til chefen med planen. Nu skulle chefen bare sige ja, så var vi klar til at tage afsted..
Meeeen, den dag i dag, den 8. maj har vi stadig IKKE fået svar. Premieren var 27. april. Chefen har ikke nævnt det med ét ord. Vi spurgte til det et par gange, men hun skubbede det til side..
Så som plaster på såret for at vores tur til Berlin floppede, skal jeg da vinde Roberts autograf!
Mange hilsner Nina

Emmauser/917807

Min veninde er helt fortabt i Robert Pattinson! Jeg mener, hun ELSKER ham over alt på jorden. Hun skal konfirmeres om et par uger, og det ville bare være den bedste gave til hende! Hun er den bedste veninde jeg kunne tænke mig:) <3

Frederikkeuser/917942

Ja, det er altså min veninde der vil kalde mig det .... !

Frederikkeuser/917942

Jeg har skrevet ind før hvorfor det skulle være mig, men jeg har netop lige Fundet en til grund! - jeg er desværre kommet til at gå med til et væddemål...
Så må hun kalde mig "lorte-frederikke" i en hel uge, hvis jeg
Ikke vinder ):
Det lyder virkelig useriøst men tænk lige over det :D - folk vil rende rundt og spørge konstant *dum stemme* " øøøh hvorfor kalder du hende lorte frederikke?" & Hun ville være nød til at forklarer mit nederlag! OMG ! Det må ikke ske! Så kære kino!
Hjælp mig ;D

Nadiauser/919662

Jeg har aldrig før i mit 19årig liv, oplevet en film jeg blev så optaget af, alle tre film er fantastiske.. Ville ønske jeg var med i den.. drømmer om at leve mit liv efter filmene, men et problem det findes desværre ikke vampyrer, :'(
Jeg dagdrømmer tit om filmene, og lever mig fuldstændig ind i filmene, og lad mig ikke glemme bøgerne, har kun de første tre bøger, da jeg ikke vil ødelægge min spænding :)

Jeg elsker Robert Pattinson. og alle de andre,

Twilight er mit liv.
Det ville være det næste største i mit liv at få hans autograf. men det bedste ville nok være at møde dem face to face.. at have muligheden for at sige tak for at havet lavet de film og ikke mindst Stephanie Meyer som har skrevet bøgerne...

Vælg mig for ville ønske han var min ! :)

Knus
Nadia Isabel Ørsted

Heleneuser/918135

undskyld at jeg kom til at sende to gange, men jeg kunne ikke lige få det til at virke

Heleneuser/918135

Jeg vil gerne vinde Robert Pattingson s autograf til vores datter på 15 år, vi har set alle Twilight filmene sammen, hun har læst bøgerne, den ene også på engelsk. Vores datter har Hybermobile led, mest hendes ben, hun blive meget træt ved fysisk hårdt aktivitet, hun kan ikke gå til sport med vennerne, men det er så sjældent hun beklager sig, hun tager det i stiv arm, og gør det nemt for os som forældre, så derfor har jeg meldt mig til denne konkurrence for at forsøge at vind, så jeg kunne forære hende gevinsten, det vil gøre hende så glad.

Heleneuser/918135

Vi har en datter på 15 år, som har hybermobile led, mest i hendes ben det betyder at hun ikke må dyrke idræt, og gå til holdsport som hendes venner.
Hun bliver træt i kroppen ved meget fysisk aktivitet, men en ellers glad og velfungerende pige, jeg kunne godt tænke mig at glæde hende med noget specielt, da hun stort set aldrig klager over at hun ikke kan og må det samme som kammeraterne, men forsøger at tage det hele i stiv arm .vi har set alle Twilight filmene sammen, og vi synes de er rigtig gode, derfor kunne det være alletiders at vinde Robert Pattinson's autograf til hende. Mvh Heidi Geertsen

Emilie twihard

Jeg kunne skrive det samme som mange andre her, for jeg har også ALT med Robert Pattinson, og mit værelse er tapetseret med ham. Men jeg har IKKE hans autograf....snøft....hulk....! Jeg læser Water for elephants lige nu....og elsker historien! (Jeg har billetter til Water For Elephants og skal ind og se den på lørdag med min veninde. VI GLÆDER OS HERRE MEGET!!!)! XD
Jeg har alle de bøger, som Robert er med i, og jeg læser dem om og om igen, - både på dansk og engelsk <3 jeg er 24/7 opdateret om ham: hvor han er, hvad han laver osv!
Jeg ville blive såååååå lykkelig og håber inderligt jeg vinder - jeg har ikke ord for, hvad det ville betyde for mig, at eje hans personlige autograf skrevet af HAM! ;)
Jeg kan sikkert ikke sove i nat - jeg krydser armen, ben, fingre, hår, tæer, øjenvipper og tunge!

pernilleuser/922816

Jeg er selv en ret stor fan af Robert Pattinson.
- Jeg har stort set alle film han har været med i. Lige fra Twilight til Harry Potter.. Remember Me.. og flere :).
Desuden er han en rigtig god skuespiller, så det er en fornøjelse at se filmene gang på gang.

Jeg har en stor væg, hvor jeg samler på plakater, fra de film han har været med i.. :).

Så jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg er en troværdig fan.
- så jeg håber jeg har heldet med mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden