Cookie- og Privatlivspolitik

Transformers: Revenge of the Fallen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
24.06.2009
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Transformers: Revenge of the Fallen
|

'Transformers: Revenge of the Fallen' (Transformers 2) byder på et gensyn med Shia LaBeouf, Megan Fox og naturligvis Optimus Prime.

Kampen om Jorden er ovre, men slaget om universet er kun lige begyndt.

Starscream tager kommandoen over Decepticons efter at være vendt tilbage til planeten Cybertron. Hans plan er at vende tilbage til Jorden med forstærkning, så de gode Autobots kan knuses en gang for alle.

Autobots tror på freden, men Megatron - Decepticons’ magtsyge leder - befries fra det amerikanske militær og genoplives. Med Megatron tilbage og Starscream på vej med forstærkning står Autobots og Decepticons over for et gigantisk opgør.

'Tranformers: Revenge of the Fallen' er instrueret af Michael Bay.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4597 votes)
4.7
2.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Hvis man genkalder sig en af hans tidligere film, f.eks. 'Armageddon' eller 'Bad Boys', og så forestiller sig noget halvt så meningsfuldt og dobbelt så støjende, har man et ret præcist indtryk af den nye film. Logistisk er den storslået, og dens effekter er gigantiske, men den har en hjerne på størrelse med en grønært. " (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... som filmen skrider frem i en spilletid, som er mindst en time for lang, bliver den næste eksplosion eller effekt gradvist mindre og mindre interessante end den forrige." (Steffen Jungersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... Man skal nok have større forkærlighed for konceptet end undertegnede, for ikke at sidde og savne en fast forward-knap i biografen. Men det er der tilsyneladende også rigtig mange, der har. Og de vil givetvis føle sig glimrende underholdt." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Hvis ikke Shia LaBeouf havde så stort et komisk talent og karismatisk nærvær på lærredet, var jeg faldet i søvn under filmen. Der skal altså mere til end større, vildere, hårdere, højere til at holde et publikum vågent." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Jo, de har virkelig moret sig, og den slags smitter. Lidt anderledes forholder det sig med kun at se på resultatet af morskaben – og uafbrudt i to en halv time." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla

Hvad fanden betyder det..? Hvad er IMAX..? Hvorfor er der en forskel..? Og hvorfor er det så ikke sådan herhjemme..? Det er da noget bulls***.. Vil se den lange udgave..

Cecilieuser/16966

En film hvor Shia LaBeouf har den lendende hovedrolle kan ikke være skidt :D
Elsker også hele transformers-universet.. mere robot-action yeah!

Daniel Sejersbæk

den skal jeg bare ind og se t1 er rigtig god så det må t2 også være. håber jeg

Thomas Rasmussenuser/16504

Denne film skal bare ses, for Transformers styrer for vildt.

Glæder mig for vildt til T2

Lotte

Yes den skal min bedre halvdel og jeg bare ind og se, vi glæder os bare for vildt.

Nessususer/653602

Glæder mig så meget at det næsten ikke er til at holde ud. Den ser for VILD ud.!!!!!
elskede også etteren. ALL HAIL MEGATRON (og Lord STARSCREAM)

Anonymuser/0

Med Steven Spielberg atter på instruktør bænken & crazy brova' Tyrese Gibson-Kan det aldrig gå HELT galt!-KLART den movie skal ses i Biografen. & denne gang morpher Transformers også sammen til en større Unit-Noget man godt kunne savne i 1'rn, men så er det PERFEKT at bruge den robot skill i 2'rn, for anspændte fans!-Det eneste dårlige jeg kan komme på mht Transformer movie atmosfæren at der ikke er :
NOK BLOD!-Den slags film skal ikke være børnevenlige-for det er faeme ikke for børn det univers!!!
-Glæder MiG-HAIL MEGATRON-

Lotte

sorry, men filmen er jo altså basseret over en tegneserie, og lige netop denne tegneserie er ikke nogen splatter, så hvis du skal se BLOD skal du nok leje nogle af saw filmene. Glæd dig over at der stadig er nogen der laver nogle flim med en ordentlig handling.

Patrickuser/722856

Denne film ser ret så god ud og glæder mig til at se den. Kan kun forvante mere af filmen end nummer et har præsteret.

christinauser/10508

Den skal jeg bare se :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter