Cookie- og Privatlivspolitik

Thor

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.04.2011
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thor
|

I superheltefilmen 'Thor - 3D' bliver titelpersonen (Chris Hemsworth) smidt på Asgårds port af sin mægtige far Odin (Anthony Hopkins).

Thor er en stærk men arrogant kriger, hvis tankeløse handlinger har genstartet en ældgammel krig, og som følge deraf forvises Thor til Jorden, hvor han nødtvunget må leve sammen med menneskene.

Her forelsker Thor sig i forskeren Jane Foster (Natalie Portman), men han må snart sande, at truslen fra hans halv-bror Loki (Tom Hiddleston) følger med hans nye liv, og da mørke styrker invaderer Jorden, må han tage kampen op og vise sit værd.

'Thor' er baseret på Marvel-tegneserien af samme navn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (265 votes)
4.5
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... [Branagh] skaber sin egen humørfyldte, smittende og sært jordbundne eventyrfilm." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Med indtil flere unødvendige sidehistorier føles 'Thor' faktisk ofte som en slags indledende øvelse til næste års 'Avengers'-film..." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Måske er jeg fordomsfuld, men siger lige ud: Film som 'Thor' er ikke min smag. Jeg keder mig rædsomt og generes af braldermusikken, slagsmåls-akrobatikken og ødelæggelses raseriet. Men jeg ved, der vil være mange, som råber: »Thors hammer. Hammer, hammer fedt.«" (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Chris er et rigtig godt hug som helten selv, både i trikot og gudekappe og i civile camouflagebukser..." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Superheltefilmene er eventyr for alle aldre. Thor står distancen ret smukt." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christianuser/917491

Gik i biografen uden særlige forventninger, men hold da op - sikke et brag af en film! :)
Bedste 3D-film jeg endnu har set!

Amanda

Synes det var en spændende og sjov film. Synes dog ikke man skal tage ind for at se den hvis man søger viden om Asetroen.. Den er at actioneventyr. Synes dog det er plat at Thor skal blandes sammen med Captain America osv. i en film der kommer senere dette år. Det synes jeg ødelægger det lidt. MEN det var en super nice film og ikke mindst morsom. Hold kæft hvor jeg grinte - TAG IND OG SE DEN!!! :D

Christianuser/920892

jeg gik ind til den her film med ret store forventninger, og da jeg sad inde til filmen så det ud til at filmen ville leve op til mine forventninger. Desværre døde filmen efter at Thor var nået ned på jorden. Alt hvad filmen har lagt op til bliver ligsom bare skyllet væk, og efter de første 20 minutter minder det mig mest om en blanding af en middelmådig kommedie, en underlig tøse film og en utroværdig actionfilm. syntes også hele den verden, som er asgård virker rigtig spændende, men ender med at være det der ligner et udklip af en dårlig superheltefilm fra disney channel. så på trods af en lovende start fik jeg derfra en anelse skuffet. Har dog set bedre film, desuden gjorde den min kæreste glad, så noget godt kom der da ud af turen.

Mathiasuser/917358

Filmen starter rigtig godt. Vildt fede effekter og kampe den første halve time, men hele historien og alt det de fede effekter i starten ligger op til at hele filmen skulle være dør bare.
Han kommer på jorden lidt sjovt, men så dør den bare, ingen troværdige kamp scener, bare kedelig romantisk tøsefilm. :(

Den for 3 stjerne i stedet for 2 på grund af de fede rulletekst effekter.

Jeppe Emiel ;)

Ja, timingen var helt i top, super flot, fed film! Den gav mig sgu gåsehud :-)
god tegn

Leoparddrengen

En herlig film, men man skal mere være indstillet genremæssigt på en science/fantasy end en traditionel superheltefilm. Velspillet og især velcastet.

Og så begynder Marvel-universet for alvor at hænge sammen på tværs af filmene, mens der bygges op til Avengers-filmen.

Læs mere her: http://bit.ly/ld7BiP

Marlon Campbell

jeg glæder mig til at se trailern og se hvordan de vil lave en film ud af thor

bigbro69

Thor bliver forvist til jorden, og hans kraftfulde hammer er taget fra ham. Thor - ok - uden kræfter - javel - på jorden - SAY WHAT!!!

Er du til eventyr i vanvittig flotte omgivelser og fuldstændig overskruede actionscener, så er Thor en must-see, for den er saftsuseme flot strikket sammen. Det er ikke alle elementer der er lige vellykkede, men CGI folkene har squ gjort det igen.

3-D effekten er generelt lidt slatten, som i så mange andre film, så hvis dybde i filmen er eneste kriterie, så er jobbet blevet udført. Jeg synes godt, at man må forvente lidt mere. Jeg mangler helt klart de 3-D scener, hvor du sidder og dukker dig eller rykker lidt rundt på biografstolen.

Chris Hemsworth er meget sterotyp, men spiller rollen fornuftigt. Der bliver nok ikke tale om oscarnomineringer eller store dramaopsætninger til ham!!!

Stellan Skarsgård spiller under vanlig standard, hvorimod Natalie Portman gør det godt. Hun er jo også lige til at spise ;-p

Allan

Jeg havde en forventning om god effekter og evt. fint skuespil.
Men jeg må sige at jeg blev virkelig positiv overrasket og nød, virkelig at komme ind i et andet univers, hvor alt kan lade sig gøre og hvor guderne hersker.
Kan varmt anbefale den, hvis man godt kan lide eventyr/action film, med et glimt i øjet.

Michael

Der er på ingen måde sammenhæng mellem den nordiske mytologi og denne fejl. De har dog fat i 2 grundregler, men derfra til dette komiske tilfælde af en film er der godt nok lang vej.
Jeg er så glad for at jeg ikke brugte penge på denne film, deres effekter variere lidt mellem a og b og de springer lidt rundt i det.
Og af alle steder vil Thor da også ryge ned i ørkenen i New Mexico? og forelske sig i den første kvinde han ser!!! blaaaahh

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.