Cookie- og Privatlivspolitik

The Roommate

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.03.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Roommate
|
I 'The Roommate' er Sara studerende og får den bedst tænkelige bofælle i Rebecca, med hvem hun kan dele alt.

Alt er fryd og gammen, indtil Rebecca begynder at tage deres fælles interesserer lidt for bogstaveligt. Snart afslører den perfekte roommate sit sande jeg som et dybt forstyrret og livsfarligt bekendtskab.

Sara får flere venner på universitetet, herunder en sjov-kærlig festpige, Tracy. og bliver kæreste med Stephen (Cam Gigandet), og Rebecca isolerer sig og bliver mærkeligt fortørnet over hendes roommates sociale liv.

Rebeccas uregelmæssige adfærd bliver endnu værre, som Sara begynder at mistænke Rebecca for at sabotere hendes andre relationer. Efterhånden kommer Rebecca så voldsomt ud af kontrol, at en eksplosiv endelig konfrontation mellem de to synes uundgåelig. 

'The Roommate' er Christian E. Christiansens ('Råzone', 'Dig og mig') første film i USA.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (69 votes)
4.3
1.4

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... uhyggen bygges amatøragtigt op, og mest skræmmende er det, at filmen tager fat på så alvorligt et emne som en psykisk syg ung kvinde og gør hende til ond-psykopat-der-bare-skal-dø." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "en af årets absolut værste film.... Nogle gysere kan være så dårlige, at de faktisk er gode - underholdende på den ufrivilligt morsomme måde. Men 'The Roommate' er bare lam og langtrukken." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Opbygningen er så langsom, at det tangerer det kedsommelige. Og afslutningen traditionelt effektjageri." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... forsømmer [fuldkommen] at bygge bare en basal spænding op og i stedet lader sit opgivende publikum spise af med minimale antydninger og elendigt udførte gyserscener." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... det mest uhyggelige er, hvor skræmmende uinteressant Minka Kelly er i hovedrollen... Men grundlæggende er ’The Roommate’ et anonymt stykke ungdomsunderholdning. Ikke værre eller bedre end så meget andet på den nederste hylde i afdelingen for meget bløde mellemvarer." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jakobesen

Denne slags film, syntes jeg selv er super interessante. Men lige denne er jeg ikke super begejstret over. Den skulle da ses, da både Leighton Meister, og Cam Gigandet er med. Men, den skuffede en hel del. (Så den ikke i Danmark) Der er et par elementer fra Råzone, hvilket jeg syntes er minus innovationsteknik. 2 ud af 5 stjerner fra min side.

Mario

Jeg blev virkelig skuffet og det en er en pisselorte film. billig lavet ingen gode scener. men ret gode skuespillere ..
sys bare generelt handlingen er træls. 1 stjerne.

Maja Sofie

totalt ondssvagt at censuren er på 15 år for jeg er kun 14 og jeg vil vildt gerne se den og jeg bliver 15 til maj...

Nicolai Huan Totti

Rigtig underholdende film, og uhyggelig på en anderledes måde. Jeg må sige, at det var meget spontant jeg gik ind og så denne film og vidste ikke ret meget andet end hvad titlen siger, så blev positivt overrasket:p. Denne film giver også stof til eftertanke omkring psykiske problemer. Hun er sgu lækker hehe! men samtidig fik jeg også lidt sympati for hende..

At det var en dansk producer vidste jeg ikke før jeg gik ind her i Kino lige efter at have set den idag, er bare et plus:). Dejlig film!

Stine Madsen

Vildt god film til at starte med men slutning er godt nok nedern... Der kunne de sgu da godt ha' fundet på noget andet..

Men uder over det er virkelig godt og er sååå glad for at Leighton Meester er med hun er så skøn :-D

jessuser/369785

vil sige den var spændet film :)

Tribute

Den skiftede lidt imellem genren til at være en fed, uhyggelig og spændende film, til at være en kedelig men stadig skræmmende gyser. Men ellers var skuespillet fedt nok og de fleste scener var godt lavet.
Jeg så den i biografen med to af mine rigtig gode venner, og de syntes også at filmen godt kunne blive lidt kedelig flere gange, men også meget spændende med alt det skræmmende gys om et College og om en helt masse bofæller.

Jeg vil anbefalde unge teenager til at se denne "The Roommate." Det kan godt være at de også kommer til at syntes at den flere gange bliver lidt kedelig, men ellers kommer man sikkert til at syntes godt om den over det skuespil og blod.
Den er ikke kun for drenge bare fordi at det er en gys og fordi at den handler om Drab og om et College. Piger kan også sagtens se den, vis de ellers også har set eller også kunne klare at se Paranormel Activity (Det er bare Gas!) Filmen er tilladt for alle teenager over 15år, eller vis man er 14år og kan klare at se Prom Night, The Strangers og A Nightmare on Elm Street. (som jeg kan og har set) kan man (måske) også klare at se The Roomate.

Det er en god men også lidt skræmmende og kedelig oplevelse i biografen at se den. Der er gode skuespillere, det er en god gyser, den er lidt kedelig/godt opdigtet og tilsammen for den de stjerner jeg har givet den.
Se Den!!!

Maja Sofie

helt klart alt det bedste i én pakke:
twilight, gossip girl og the vampire diaries puttet ind i en thriller med uhygge, spænding og gys!
håber bare at det ikke bliver for meget af det gode...

Jeanetteuser/355175

Jeg var så heldig at vinde en screening af The Roommate herinde på kino.dk - denne private visning fandt sted i fredags i SONY's lokaler.

The Roommate's handling ligger lige til højrebenet - der er ikke de store overraskelser undervejs. Spændingsnivauet er ok, men ikke mere end, at man godt ved at hovedpersonen nok skal "klare den" - men du oplever, da heldigvis også at det giver et sæt i dig undervejs. Så alt i alt god underholdning, men det er ikke en film, man bare må eje på DVD efterfølgende.

Dog er det danske islet til at finde flere steder undervejs - og det er sjovt!!

Se filmen - den er ok, men ikke mere end det....

Tusind tak til Kino - og ikke mindst til SONY for en fantastisk "back stage" oplevelse i fredags.

Joanuser/335656

Jeg har hørt om filmen. Jeg så den i en reklame da jeg var i udlandet, og jeg synes den så spændene ud! Jeg er stor fan af gossip-girl, hvor min yndlings person er Blair, som bliver spillet af Legithon. Jeg ved ikke om hun kan spille en mere alvorlig rolle, men hun er dygtig, så det tror jeg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.