Cookie- og Privatlivspolitik
'Bourne 4' uden Jason Bourne

'Bourne 4' uden Jason Bourne

'The Bourne Legacy' får ny hovedkarakter

Stem op!
2
Stem ned!
-29
(reset)
Den kommende fjerde film om superagenten Jason Bourne, 'The Bourne Legacy', bliver helt sikkert uden Matt Damon.

Nyheden, som længe har været blot et rygte, er nu blevet bekræftet.

Men for alle de vrede Bourne-fans derude, kan vi "berolige" jer med, at Damon ikke erstattes som Jason Bourne … Bourne er slet ikke med i filmen!

If. instruktøren Tony Gilroy følger ‘The Bourne Legacy’ op på de tre første film, The Bourne Identity, The Bourne Supremacy og The Bourne Ultimatum:

Det er ikke et reboot, men et nyt kapitel. Bourne er ikke med i filmen, men han er i live. Der er ingen erstatning for Matt Damon, der kommer bare en helt ny helt i stedet”, lyder udmeldingen.

Så er spørgsmålet bare: Kan Bourne-filmene overleve uden Jason Bourne?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jacob

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Tim

Filmen er ikke det samme vis Matt Damon ikke er med, han har spillet rigtig godt på de sidste tre film, det skal sgu ikke stoppe her med Matt Damon i hovedrollen Jason Bourne, for så er filmene lort hvis han ikke er med men nu er det forsent at få ham i hovedrollen som Bourne, 5 skal han være med i. Det er altså ikke det samme uden ham. Og jeg som havde glædet mig til 4 og så er han ikke med:( LORT LORT LORT

thomas

det er sku lidt træls når man syntes at de andre var fucking gode, og så den Bourne Legacy er uden matt damon som spillede rigtig godt i de andre film =/

Patriciauser/723929

Bourne er ikke Jason Bourne uden Matt Damon.....
Og hvis der alligevel skal være en ny helt, så hvorfor så kalde film Bourne, når det ikke er en Bourne film...

Kasper Dahl Nicolajsen

Det kan man på absolut ingen måder! Bourne filmene er uden tvivl nogen af de mest geniale film, der findes inden for actiongenren, og det er uden tvivl Matt Damons glansrolle! 3'eren ender også perfekt, og som man plejer at sige "if it aint broke, don't fix it". Lad hellere filmene stå som 3 virkelig gode film, i stedet for at pille ved handlingen, bare for at tjene flere penge, den går sgu ikke! Men heldigvis går det værken ud over Bourne, Damon eller Greengrass, for ingen af dem er med i projektet! :D

Aggie

No Bourne - no way! Det er ikke en film som jeg har lyst til at se, Damon er fantastisk som Bourne og den der bærer filmene igennem med godt skuespil.

Koonz

ser frem til at se hvordan de får det hele til at hænge sammen.. at der er en ny hovedperson skulle ikke være en hindring for at lave en fed film i det univers. håber dog at der kommer en del henvisninger til Jason Bourne, uden alt for mange genbrug fra tidligere film..

glæder mig til at se resultatet

Anne-Sofieuser/7860

Jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg synes idéen er forholdsvis god... Jeg har aldrig været en fan af filmene, men det er mest fordi jeg holder utrolig meget af bøgerne.
meeen... må dog også indrømme, at det nok ikke kommer til at gå godt som en aktionfilm.
Jeg er enig med karina i, at det kun er 007, der kan håndtere en hovedpersons-udskiftning :)

Karina

Dette koncept er en fejltagelse fra starten af. Bourne filmene er ikke blevet det de er pga. handlingen alene. Det er skuespillerne som har vundet vores respekt og interesse, så en film uden Damon vil ikke blive nogen succes. Generelt er der kun en film der kan tåle at få skifte hovedrollen ud og det er James Bond 007 og selv her er der stadig vrede fans hvergang en ny skuespiller skal indtage rollen som vores alles helt 007. At fjerne rollen helt vil ikke gøre det letter for fans at acceptere. Der med ikke sagt at filmen ikke vil have en super handling og skuespillerne ville gøre et godt stykke arbejde men jeg bliver væk af denne grund da jeg ved filmen vil irritere mig for meget til at jeg ville kunne bedømme den objektivt.

Lykkebo

Hvad er ideen dog med at lave en Bourne 4, hvis Bourne ikke selv er med i filmen? Bør man ikke kalde den noget andet så.. Åndssvagt !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

4 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

19 timer siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden