Cookie- og Privatlivspolitik

Rio

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
14.04.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rio
|

Filmen ’Rio’ foregår i Rio de Janeiro og den frodige brasilianske regnskov. Blu er en papegøje, der tror, han er den sidste af sin sjældne ’ara’-art. Da Blu opdager, at der er en anden af samme art som ham – og det er en kvinde – forlader han sit trygge bur i en landsby i USA og styrer mod Rio.

Men det er langt fra kærlighed ved første blik mellem den hustrænede og flyve-besværede Blu og den ekstremt selvstændige, højtflyvende hun, Jewel.

Uforventet tager de ud på deres livs eventyr, hvor de lærer alt om venskab, kærlighed og om at være åbne for livets mange mirakler.

’Rio’ er fra skaberne af ’Ice Age’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (135 votes)
4.8
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en forrygende visuel oplevelse, en fest af animerede figurer. Og så er historien god. En skøn familiefilm." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... det hele er ikke bare sjov og ballade. Ind imellem grinene formår 'Rio' også at fortælle en sød historie om venskab og ægte værdier." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... animeret med overdådig visualitet (3D giver mening her), et mylder af skægge detaljer, prægtige bifigurer, og det hele er holdt sammen af en basalt god historie." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... [har] de politisk korrekte animationsfilms kedelige tendens til at ville gøre alle glade. ... En musikalsk indledning, sjove dyr og mange farver skal dog nok fange de mindstes opmærksomhed." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Festligt og harmløst." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Når folkene bag har lavet film som Ice Age serien, så er forventningerne skruet op. Men jeg synes ikke de bliver indfriet i Rio. Den er selvfølgelig flot lavet, men den mangler den sprudlende fantasi og humor fra Ice Age. Og historien er lidt ligegyldig. Til gengæld er det en forrygende god turistfilm.

Wayne

i nærheden af Pixar-klasse.

Men en fin, fin animationsfilm med masser af charme, og gode påfund.

Flotte perspektiver fra Braziiiil, men en lidt tyndbenet historie, som aldrig bliver farlig.

Paris Nakita Kejser

Efter at have spillede spillende til iPhone og iPad måtte denne film bare ses, og hold da op den er sød ^^ kan varmt anbefaldes.

anna

En virkelig sød og hyggelig film som man kan se med hele familien.
handlingen var sød (forudsigelig, men hvilke film er efterhånden ikke det??)
og en rigtig sød slutning

Amalieuser/3314

Nice Film!!!:D

maj-br

Skøn film, både for voksne og børn. Dejlig grafik og en sjov historie. Skal helt sikkert ha den som DVD, og ses igen og igen.

Elsebeth

dejlig sjov film, som både store og små kan se. Utrolig flotte farver og god fart over feltet til børnene. Har en god underspillet mening - hvor man blot skal stole på sig selv - så går det hele nok med gode venners hjælp

Charlotteuser/773803

God børnefilm, ikke særlig uhyggelig for de små. Ok i 3D.

Johnny K

nød virkelig filmen ! den var fantastisk og den kan varmt anbefales 1

Tina Stig

Har lige set Rio i 3D og den er flot, sjov og med dejlig musik og 3D effekten er helt i top. Det er den bedste 3D film jeg har set.
Havde mine børn på 6 og 7½ år med og den lille blev lidt ked af det,
da Blue er ved at blive kvalt. Men ellers var den rigtig rigtig god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.