Cookie- og Privatlivspolitik

Thor

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.04.2011
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thor
|

I superheltefilmen 'Thor - 3D' bliver titelpersonen (Chris Hemsworth) smidt på Asgårds port af sin mægtige far Odin (Anthony Hopkins).

Thor er en stærk men arrogant kriger, hvis tankeløse handlinger har genstartet en ældgammel krig, og som følge deraf forvises Thor til Jorden, hvor han nødtvunget må leve sammen med menneskene.

Her forelsker Thor sig i forskeren Jane Foster (Natalie Portman), men han må snart sande, at truslen fra hans halv-bror Loki (Tom Hiddleston) følger med hans nye liv, og da mørke styrker invaderer Jorden, må han tage kampen op og vise sit værd.

'Thor' er baseret på Marvel-tegneserien af samme navn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (265 votes)
4.5
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... [Branagh] skaber sin egen humørfyldte, smittende og sært jordbundne eventyrfilm." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Med indtil flere unødvendige sidehistorier føles 'Thor' faktisk ofte som en slags indledende øvelse til næste års 'Avengers'-film..." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Måske er jeg fordomsfuld, men siger lige ud: Film som 'Thor' er ikke min smag. Jeg keder mig rædsomt og generes af braldermusikken, slagsmåls-akrobatikken og ødelæggelses raseriet. Men jeg ved, der vil være mange, som råber: »Thors hammer. Hammer, hammer fedt.«" (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Chris er et rigtig godt hug som helten selv, både i trikot og gudekappe og i civile camouflagebukser..." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Superheltefilmene er eventyr for alle aldre. Thor står distancen ret smukt." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aggie

... vente til rulleteksterne er forbi, der er godbidder i vente!

Jesper

God og underholdende film, med flotte effekter.

IM STEPH

Jeg er rigtig positivt overrasket,filmen var rigtig gennemført og utrolig flot lavet. Skuespillerne gør det rigtig godt. Det er en film der helst skal ses i biografen og i 3D, da de virkelig har forstået hvordan 3D skal bruges.
Jeg håber de laver en nr 2.

Mario

6 stjerner den helt klart værd..
gode skuespiller fedt lavet. og rigtig god handling..
håber der kommer en 2er

Frederikuser/245362

Jeg synes det er en udemærket film, men det kan godt skyldes at jeg allerede kender til universet og derfor føler glæde når jeg genkender ting.

Den er i hvert fald en must see for alle der kender universet og samtidig bygger den jo også op til de næste film fra marvel

micheluser/603369

er mediernes anmeldelser til grin, Politikens anmelder tager kagen denne gang: "Chris er et rigtig godt hug som helten selv, både i trikot og gudekappe og i civile camouflagebukser..." (Søren Vinterberg)
wow filmen får 4 stjerner men er det fordi søren syntes at Chris er et hug?
nu har jeg ikke selv set filmen endnu så kan ikke selv komme med en anmeldelse men at give 4 stjerner med den begrundelse at Chris er et hug, det kan jeg kun grine af og så håbe at søren har brugt sin anmeldelse til at springe ud af skabet med, for så har han i det mindste fået noget ud af det!

Daneuser/12887

Det er ikke normat den type film jeg ser, men den så spændende ud så derfor skulle den ses. En flot lavet film, ok skuespil og nogle gode skuespille, især Stellan. Den (3D) vil jeg godt vove at anbefale til andre, man er godt underholdt.

Ida

Super god underholdning. Synes især der var mange gode hentydninger til Ironman, uden det blev for søgt. Alle enderne blev samlet til sidst, og en masse fede effekter undervejs.
Det eneste jeg synes der var lidt trist, var at der altid skal være den obligatoriske underhistorie med romantik. Jeg ville ønske den bare ville blive droppet, eller tvistet på en fed og overraskende måde - bare en gang i mellem, men ved ikke om det er for meget at bede om?

PS husk at se rulleteksterne HELT færdig!!

Johnny Duser/366416

God og underholdende film, med flotte effekter. Har et lille 'touch' af Iron, som man selv kan se. Det virker som om at alle de her Marvel-superhelte-film er en optrapning til en helt storslået superheltefilm som vi aldrig har set magen til før. Glæder mig!

Anne R

Og god humor

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.