Cookie- og Privatlivspolitik

Hop

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
31.03.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hop
|

Familiefilmen 'Hop' er en film om påskeharen.

Historien i ’Hop’ begynder, da den arbejdsløse drivert Frede (James Marsden) kører Påskeharen over ved et uheld med sin bil. Frede må nu tage sig af Påskeharen, indtil han er blevet frisk igen, selvom den dog ikke er verdens nemmeste patient.

James Marsden er kendt fra ’X-Men’ (2000) som superheltegruppens leder Cyclops og som prins i ’Fortryllet’ (2007). ’Hop’ er produceret af folkene bag ’Grusomme Mig’ (2010).

Filmen er instrueret af Tim Hill, som også instruerede ’Alvin og de frække jordegern’ (2007). Ligesom Alvin er ’Hop’ en blanding af animation og realfilm. Filmen er produceret af folkene bag ’Grusomme Mig’ (2010).

'Hop' vises med danske stemmer af bl.a. Christian Fuhlendorf og Lars Brygmann.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (101 votes)
4.8
2.6

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en salgstale for en kommercielt skabt højtid. Men mere usundt for børn end chokolade." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Det lykkes flot at blande de virkelige personer med deres tegnede modstykker. Men så er der heller ikke meget mere pænt at sige om 'Hop'." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Selvom filmen nærmest reducerer påsken til et stort slikorgie, så er 'Hop' lavet med et glimt i øjet og en energi, der smitter og efterhånden får os til at glemme den rædsomme eftersynkronisering af menneskene. De danske stemmer til dyrene fungerer til gengæld rigtig fint." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... endnu en metervare fra fabrikken, der nok kan få et par unger til at holde mund i en hyggelig halvanden time, men som altså ikke vil sætte varige spor." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Lyder det sjovt? Det er det ikke. ... en film, hvor den ferme computeranimations grelle bolsjefarver i pinagtig vulgaritet kun overgås af opkomlingsdyrkelsen af Hollywood som verdens centrum." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

HALLO Thea, ved du ikke at Hop farktisk ikke er en Alvin og de Frække jordegern wannabe film. Hvordan kan Tim Hill være en Wannabe af sin egen film?
Det er hele holdet og ham som har stået for filmen så du kan ikke kalde det en wannabe film!!!
Husk det til næste gang. Kig på filmens INSTRUKTØR før du kalder den en Wannabe film.
Det kan du sagtens skrive ved den nye `smølferne` film, det er ikke den samme instruktør. Det er den som er en efterligning af Alvin og de frække jordegern og af Hop.

Thea

Det er godt nok de samme skabere, men det er bare Alvin og de frække jordegern om igen.

Ino Black Cullen Hale

^^synes der er reeet mange af dem for tiden?? elller er det bare mig?

Melissa

vores alle sammen elskede påskehare vil være trommeslager og et menneske vil være den nye påskehare hmmmm vil det mund gå godt super sød og super god film og man hvor ville jeg gerne være der hvor al den slik er manner hvor ville det bare være nice....

S. Rico

Den starter godt med super flot animation fra Påskeøen, hvor al slik til hele verdens børn bliver lavet i en lækker fabrik. Der er godt nok stjålet en del fra Charlie & Chokoladefabrikken, men det gør egentlig ikke noget.
Men det går galt, da animationsfilmen bliver blandet med virklig film. Det fungerer simpelt hen dårligt. Måske pga. dårlige danske stemmer, men nok i højere grad, fordi de fleste personer (inkl. hovedpersonerne) ikke er særlige sympatiske. Faktisk er både den mandlige hovedperson og haren irriterende trælse, og man er ligeglad med, hvordan det går dem.
Filmen får alligevel 2 stjerner, da der indimellem er et par sjove sarkastiske replikker fra haren. Og så er den tekniske del af animationen helt i top. Se eksempelvis på harens tøj, og hvordan stoffet bevæger sig. Der er virkilig sket en udvikling siden Toy Story 1.

Lasseuser/920476

En god og original påskefilm.
Helt klart et kig værd :D

Marlon Campbell

til (max11) der skal skrives en anmeldelse. ikke en roman

Ciliauser/286961

God børnefilm :)

Rasmus Damuser/176033

Jeg synes det er så fedt at det er Christian Fuhlendorff som lægger stemme til den!!:)

Tinna

Rigtig sød og god børnefilm, som selv voksne kan se og grine lidt med på. En film hvor man ikke behøver tænke det store men bare slappe af mens man hygger med børnene. Kan varmt anbefales :) :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.