Cookie- og Privatlivspolitik

Thor

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.04.2011
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thor
|

I superheltefilmen 'Thor - 3D' bliver titelpersonen (Chris Hemsworth) smidt på Asgårds port af sin mægtige far Odin (Anthony Hopkins).

Thor er en stærk men arrogant kriger, hvis tankeløse handlinger har genstartet en ældgammel krig, og som følge deraf forvises Thor til Jorden, hvor han nødtvunget må leve sammen med menneskene.

Her forelsker Thor sig i forskeren Jane Foster (Natalie Portman), men han må snart sande, at truslen fra hans halv-bror Loki (Tom Hiddleston) følger med hans nye liv, og da mørke styrker invaderer Jorden, må han tage kampen op og vise sit værd.

'Thor' er baseret på Marvel-tegneserien af samme navn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (264 votes)
4.5
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... [Branagh] skaber sin egen humørfyldte, smittende og sært jordbundne eventyrfilm." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Med indtil flere unødvendige sidehistorier føles 'Thor' faktisk ofte som en slags indledende øvelse til næste års 'Avengers'-film..." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Måske er jeg fordomsfuld, men siger lige ud: Film som 'Thor' er ikke min smag. Jeg keder mig rædsomt og generes af braldermusikken, slagsmåls-akrobatikken og ødelæggelses raseriet. Men jeg ved, der vil være mange, som råber: »Thors hammer. Hammer, hammer fedt.«" (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Chris er et rigtig godt hug som helten selv, både i trikot og gudekappe og i civile camouflagebukser..." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Superheltefilmene er eventyr for alle aldre. Thor står distancen ret smukt." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Larsuser/469737

Til at starte med vil jeg sige det er en vildt flot film. Effekterne er i top. Asgård er vildt fedt lavet og karakterene er også godt lavet. (ved dog ikke om det passer så godt med en sort Heimdal eller asiatisk kriger).
Men der mangler lidt dybde i filmen. Der er brugt for meget tid i Midgård frem for Asgård. halvdelen af filmen snakkes der meget med den unge dame Jane Foster.
Jeg syntes der mangler en del mere historie i filmen... der er for meget "samtalekøkken med Jane Foster" og for lidt "smadretid"
Selv om det var en flot og til tider sjov film, har man fornemmelsen af at der bruges mere tid på at snakke med Jane Foster end på at bekæmpe Destroyer rustningen og Loki tilsammnen.

Det eneste rigtig negative jeg har at sige at Marvel filmene skal finde ud af om de laver filmene til deres fans, og derved holde sig til storyline'en, eller lave dem som en introduktion til Thor i Marvel universet til nybegyndere, hvor de kan rode så meget rundt i historien som de har lyst.

Men er glad for at jeg så den :-) og den får stadig 4½ stjerne

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.