Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

3D - Green Hornet

Spørg kino.dk → 3D - Green Hornet

milleuser/595579
milleuser/595579 9 år siden

Kan det virkeligt passe, at man ikke kan se denne i 2D nogen steder? For bevæger vi os i den retning, så vil jeg ikke komme meget i bio længere. Hader det 3D, får hovedpine og brillerne irriterer mig - samt har endnu ikke set en film, hvor jeg blev betaget af effekterne. Det er lamt og ligegyldigt.

Hvis det virkeligt er tilfældet, så bliver alle film, jeg har lyst til at se omkring premiere hentet fra nettet. Gider ikke have hovedpine, fordi biograferne er blevet fucking GRÅDIGE!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
since84user/12622

Bliver nød til at begynde at downloade, hvis at jeg vil se den og andre film som kun spilles i 3D, da jeg ikke kan se 3D pga jeg er blind på det ene øje :(

Michaeluser/600639

well, man må håbe der er en admin der sidder og læser med. For kan slet ikke følge jeres slutning med, at hvis biograferne - som alle ved bestemmer alt om film - ikke gider gøre som i tænker så er det helt fair at ty til ulovligheder.

Eller kan det tænkes, at det ikke altid er biografen der bestemmer hvilket format filmen skal vises i? kunne forestille mig, at der nogen gange er en udlejer der vælge at sende en film kun i 3D.

Men det er mere end almindeligt stupidt at søge at legitimere ulovligheder ved at begrunde det i, at film bliver vist i 3D. Jeg håber lidt, at en admin sender jeres oplysninger videre, så vi kan komme pirater til livs.

kino.dk adminuser/15475

Det er korrekt at The Green Lantern kun udsendes i 3D. Valget er dog distributørens og ikke biograferne – to ting der er afhængige af hinanden men som samtidig er vidt forskellige.

Det samme gælder en film som Mr. Nobody. Her vælger distributøren hvor mange kopier man vil sende rundt i landet ud fra hvor mange biografer, der kan/vil vise filmen.

En kopi koster penge, og derfor kan det ikke betale sig at sende 70 eller bare 20 kopier ud til hele landet. Specielt ikke til områder, hvor smallere film sælger meget få billetter, hvilket er et faktum. At distribuere film eller drive biograf skal i sidste ende give overskud, og derfor får nogle film kun premiere i større byer, hvor det kan betale sig, fordi flere er interesserede i den type film.

Det er selvfølgeligt ærgerligt for dem, der gerne vil se filmen men ikke kan pga. geografisk placering. Det er dog ikke anderledes end teaterstykker og koncerter, der primært finder sted i store byer af samme årsag – det størst tilgængelige publikum.

Derfor er det meningsløst at straffe biograferne og distributørerne ved at downloade filmene ulovligt. Kunne man drive forretning ved at give filmene premiere over hele landet, ville man også gøre det.

Alle ved, at ulovlig download ødelægger det medie man elsker, og at det blot skaber flere restriktioner og et endnu dårligere liv for film i biografen fremover.

Vi tager naturligvis stærkt afstand fra ulovlig download, og er af samme årsag i dialog med AntiPiratGruppen for at hjælpe, hvor vi kan.

Mvh Søren – kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter