Cookie- og Privatlivspolitik

The Boat That Rocked

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
17.04.2009
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Boat That Rocked
|
'The Boat That Rocked' er den (næsten) sande historie om Englands svar på Radio Merkur.

I 1966, hvor London er "swinging", og britisk musik er ved at tage føringen på verdensscenen, begrænser Radio BBC rock’n’roll til to timers spilletid om dagen.
 
Derfor søsætter en lille gruppe mennesker en piratsender, der spiller rock’n’roll 24 timer i døgnet og snart samler 25 millioner lyttere dagligt – næsten halvdelen af den britiske befolkning!

Besætningen på 'The Boat That Rocked' (og dens fjender) spilles af bl.a. Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Rhys Ifans, Nick Frost og Kenneth Branagh.

Komedien er instrueret af Richard Curtis, der skrev manuskriptet til 'Notting Hill', 'Bridget Jones's Diary' og 'Four Weddings and a Funeral'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (199 votes)
4.6
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Hvis man har smag for 60ernes musik og britisk humor, når den er bedst og mest cool, fås film ikke meget mere underholdende." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Det her er én af den slags film, man bare bliver i forrygende humør af." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... letvægteren Richard Curtis formår desværre at hive enhver brod ud af materialet og har i stedet skabt en sært tandløs sædekomedie med for mange groft skitserede figurer og fladpandet karlekammerhumor..." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "En smuk, energisk hyldest til dengang, da livet for alvor begyndte at rocke." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... lidt for lang omgang musikalsk feel good, der driver planløst af sted på åbent hav." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
bambiexplorer

En rigtig feelgood comedy. Gedigen engelsk humor i den lettere ende. Kræver muligvis at man er "voksen" eller kan lide 60'er muisk, for at få det fulde udbytte af filmen.

Jeg så den til gallapremieren i Imperial, hvor både instuktøren, tre af skuespillerne samt vores kulturminister dukkede op på scenen før filmen. Og der var drinks og go-go piger før filmen og champagne efter filmen. Det satte naturligvis ekstra kolorit på oplevelsen :-).

Fogh

Jeg syntes filmen var meget morsom, og er 100% pengene værd at se i biograffen. Ligesom Tashigi vil jeg sige at filmen er sin egen, så kan man ikke lide de gode gamle rock og pop numre, så er det ikke en film for dig.

TashigiDKuser/549450

Det sker sjældent at jeg griner mig igennem en over to timer lang film. Lige så sjældent sker det at jeg rent faktisk er klar til at betale en billet til, vende mig om og gå lige ind og se den samme film en gang til.
Men jeg må inbdrømme at "The Boat That Rocked" er en sådan film!

Hvis du har den mindste interesse i 60'er musik, rock/pop/rock N' Roll eller god 1. klasses britisk humor så er det her filmen du SKAL se!
En klasse for sig. Kan kun vente utålmodigt på at den udkommer på dvd!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.