Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Mest overvurderede film?

Fri debat → Mest overvurderede film?

Trentuser/11277
Trentuser/11277 12 år siden

Da der allerede eksisterer en tråd om yndlingsfilm og bedste film, er jeg interesseret i at høre, hilke film, der efter jeres mening er generalt overvurderet.
Jeg kan selv begynde med følgende 3 film:

1: The Fountain(2006)

2: Fight Club(1999)

3: Unbreakable(2000)

For så vidt Fight Club, og tildels Unbreakable angår, synes jeg ikke der er tale om deciderede dårlige film. Mener blot, at folk har et noget unuanceret forhold til, hvor fantastiske de er. Hvis man vil hædre henholdsvis Fincher og M.N. Shyamalan, hvorfor så ikke nævne Seven og Signs foreksempel?
The Fountain...tja. Efter min bedste overbevisning er den ikke alene uhørt prætentiøs men også alt for rodet i sit filmsprog, til at kunne blive taget rigtig seriøs.

Hvad mener I?

Hilsen Trent

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batmanuser/16584

Jeg synes godt nok at the Prestige var fed, indtil den forbandede maskine trådt ind! Jeg mener bare det er for latterligt at nogle mennesker bygger en maskine som de ikke kan få til at virke sjovt nok. Men så ved de jo så ikke lige at den virker adligevel, MEN! bare transpoterer genstanden at andet sted hen uden grund. Men det som er virkeligt svagt er det at den kan klone ALT no matter what. Jeg ved hvad i tænker, ja det er pænt latterligt. Og den gør det kun ved hjælp af strøm! WHAT?
Har skrevet med flere om det inde på imdb og folk kan ikke fatte hvorfor den gør filmen dårlig!?
Hør, hvis jeg havde en maskine som kunne klone alt, nonstop. Så ville jeg lave en hær af mig og overtage verden bare for sjov. Hvorfor? Ja fordi jeg kan selvfølgelig :)
Men Robert Angier vil bare bruge maskinen til et TRYLLENUMMER! og så dræber han i øvrigt sig selv under forestillingen. Ja jeg kunne blive ved og ved men det må stoppe et sted.
Grundet til at Fightclub er overvuderet er fordi det hele handler om at slås, vilke er totalt sejt for unge drenge nu om dage. Men også fordi det var den film som startede det med private fightclubs rundt omkring, især i USA. Og så kom det i fjernsynet, avisen og radioen og siden har alle set den og lige så snart nogen siger filmen imod, ja så får de jo bare en mundfuld kritik tilbage. The Fountain har jeg ikke set. Unbreakable var okey men jeg synes den er meget langtrukken. Den kommer ikke rigtig igang, den kører på det samme stadie hele tiden. Synes dog godt der kunne komme en 2'er hvor Bruce W har accepteret sin styrke og bruger den til at hjælpe folk med.

Kasper Dahl Nicolajsen

Jeg tror de tre mest overdrevne film jeg har set er:

1. Planet Terror

2. Dawn of the dead

3. I'm legend

Har i lige set zombierne i de film? :P
Men selvom jeg synes de er overdrevne, er de OVERHOVEDET ikke dårlige, da det jo er meningen de skal være overdrevne. Eller de er ikke gode alle 3. Planet Terror og I'm Legend, er sgu gode. Men dawn of the dead, så jeg mere som et komisk forsøg på at lave en film, om zombier der skal være uhyggelige, men ikke er det. Hvilket gør filmen dårlig, og sjov i stedet for uhyggelig, hvilket en gyser helst skal være.

Kasper Dahl Nicolajsen

For i øvrigt synes jeg ikke Fight Club er overdrevet, det eneste der virkelig er overdrevet ved den, er at Nortons ego bliver så stort, som det nu bliver. Og alle de ting Brad gør, som han egentlig gør, virker også lidt for overdrevent. MEN! Det gør ikke filmen dårlig, overhovedet!

the_prestigeuser/12230

Jeg synes ikke, at "Sunshine" var så god, som anmelderne skrev. Synes den var ret langt ude.

Henrikuser/305152

Matrix 3.
Hannibal.

Keyseruser/704964

Rumrejsen 2001

Deer Hunter

Bullitt

Al Swearengen

Ratatouille - måske den mest kedelige og ensformige Pixar film af dem alle.

Og så er både En Verden udenfor og The Godfather også overvurderede. Helt sikkert gode film, men slet ikke i min top 25 over de bedste film nogensinde.

Mastery

fight club = urealistisk? nej mand. Det kan jo saktens ske i virkeligheden. argumenter hvorfor. den ikke er

tridentuser/15526

pretty woman julia roberts ligner en hest

Troels

I'm legend - filmen over alle af dem der er mest overvurderede

Indiana Jones 4 - ....følger lige i hælene på I'm Legend

Sunshine - ja også en film i min verden der slet ikke fortjener den ros den har fået...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter