Cookie- og Privatlivspolitik

Kung Fu Panda

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
18.07.2008
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kung Fu Panda
|

I 'Kung Fu Panda' møder man Po - en entusiastisk, stor og lidt klodset Panda, som er jordens største Kung Fu-fan, hvilket ikke stemmer særlig godt overens med hans job i familiens nudelrestaurant.

Pos drømme bliver til virkelighed, da skæbnen udvælger ham til at opfylde en gammel profeti, og bliver optaget i Kung Fu’ens verden, hvor han træner sammen med sine idoler – de legendariske kampsportskrigere Tiger, Trane, Knæler, Hugorm og Abe under ledelse se af deres læremester Mester Shifu.

Men før de ved af det, er den hævnfulde og forræderiske sneleopard Tai-Lung på vej mod dem, og det er nu op til Po at forsvare alle mod truslen.

Kan han gøre sine drømme om at blive Kung Fu-mester til virkelighed? Po lægger sit hjerte – og sit korpus – i opgaven, og den usædvanlige helt finder til sidst ud af, at hans største svaghed er hans største styrke.

'Kung Fu Panda' er en forrygende animationsfilm med masser af action, der kan ses med både dansk og original tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1741 votes)
4.7
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Som i enhver kung fu-film med respekt for sig selv er der også nogle eminente kampscener. Og sammen med den visuelle veloplagthed er 'Kung Fu Panda' Dreamworks’ stærkeste udspil længe og en film, selskabet kan være stolt af (Ann Lind Andersen). ()

 • BT

  Det er professionel, velsmurt underholdning proppet til randen med gags og selvironi for hele familien (Jacob Wendt Jensen). ()

 • Ekstra Bladet

  Forventer man en ny 'Shrek' eller 'The Incredibles', gør man sig selv en bjørnetjeneste. Men søger du habil familiehygge, så er 'Kung Fu Panda' et oplagt bud på fjantet sommersjov (Peter Albrechtsen). ()

 • Jyllands-Posten

  ... skal man bare med ungerne i sommerbiffen er "Kung Fu Panda" et hæderligt bud på underholdning (Katrine Sommer Boysen). ()

 • Politiken

  Når man hverken er spil- eller kung fu-aficionado, savner man sideplots i historien, der næsten med tunnelsyn fokuserer på kamptrickene (Søren Vinterberg). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Loneuser/385514

Kung Fu Panda var en rigtig sjov oplevelse. Den var fuld af underholdning både for børn og voksne. Fed humor og der var valgt super stemmer til

Jesperuser/364930

Jeg syntes selv tegnefilmen var underholdende, men den 10 årig dreng jeg havde med mig, spurgte flere gange, om hvornår filmen slutter. Min dreng derhjemme på 3 år vil se den igen og igen, så det er lidt forskelligt, hvordan diverse har modtaget den.

MetteJulie

Det var en overfed grineren film
som kan ses igen og igen :D

MaggieTheCatuser/539542

Jeg var egentlig en smule skeptisk med denne film, da jeg ikke syntes at reklamerne/traileren for filmen var særlig god, men heldigvis blev jeg da overrasket, og sønnen han elskede bare filmen!

Christinauser/155420

en "må se film". Den er så sjov og sød. Ikke kun for de små :-)

Søsuser/639230

rigtig god børnefilm, rigtig sjov.

Camilla

Okay film, men så heller ikke mere end det da...

Peteruser/702662

ikk som forventet! fin nok men ikk nok dybde... det var lidt skuffende..

Jakob Haugeuser/108593

Fantastisk sjov film for både børn og voksne. For en gangsskyld en film hvor man ikke føler sig tvangsindlagt, men virkelig får lysten til at se mere.

Horsi

En fantastisk film der underholder så det vil noget. Jeg har kun set den med engelske stemmer men der er den genial. Man lærer engelsk samtidig med at man sider og har det forrygende sjovt. Jeg kan varmt anbefale den engelske version. Desuden kan jeg godt lide ideen med at man kan gøre det man tror er umuligt hvis bare man tror på sig selv.

Slæb familien med ind og se den i vil ikke fortryde det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.