Cookie- og Privatlivspolitik

Marley & Me

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
27.03.2009
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Marley & Me
|

Fra instruktøren bag 'The Devil Wears Prada' kommer filmatiseringen af bestselleren 'Marley & Me'.

Owen Wilson og Jennifer Aniston spiller det nygifte par John og Jenny Grogan, som flytter sydpå til en ny, solbeskinnet tilværelse i Florida, hvor de bliver ansat som journalister på hver sin avis og køber deres første hus.

De overvejer at få børn, men anskaffer sig indtil videre en lille, nuttet golden retriever, som får navnet Marley. I løbet af ingen tid bliver den til en 50 kg tung damptromle af utæmmet energi og forvandler deres hjem til et katastrofeområde.

'Marley & Me' er en livsbekræftende historie fortalt med både alvor og humor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (813 votes)
4.3
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Har man ligesom amerikanerne brug for lidt harmløs hygge i disse krisetider, er 'Marley and Me' et godt bud." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Jyllands-Posten

  "... historien fortaber sig i hundekunster og synes selv, at de er noget så grinagtige, hvad de ikke er. tværtimod de er langsommelige, platte og pinlige." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... køteren kommer uvægerligt til at fylde så meget, at den lille, fine film om det moderne familielivs paradokser skubbes ud af kurven." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Snart sagt alle vil se den med glæde... Det er mainstream, når mainstream er bedst." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sanneuser/762923

Denne film kommer da hele vejen rundt i følelses registeret - overraskede mig positivt.

RJH

jeg har kun set traileren for marley and me men den ser vildt god ud jeg skal måske ind og se den i næste uge med en veninde

Mark

Den fik virkelig mig til at tænke, fordi jeg selv har en Labrador.
Jeg græder aldrig til film, men en gang skal jo være den første.
Den var utrolig god.

 Sherryuser/777321

"Marley & Me" er overraskende. Vi følger udviklingen fra ungt par til velhavende kernefamilie, om hvordan familien kommer til at holde uendeligt meget af hunden Marley til trods for hans mange belastende træk.
Historien tager dog en sentimental drejning nær slutningen og der alt i alt gør denne film til en vellykket og hyggelig oplevelse.

Krølleuser/9688

En super sød film. syntes at det er nogle fantastiske skuespillere, jeg er helt vild med de to :D og hold da op en sød hund, det var da helt ekstremt ! jeg syntes det er en forfærdelig sørgelig film, men også fantastisk god og sød film

Fanny

Owen Wilson levere varen som den søde, betænksomme og meget overbærende journalist, John Grogan der køber en lille labrador-hvalp til sin kone, i håbet om at udskyde hendes planer om at få børn.

Alt i alt er skuespillet rimelig tilfredsstillende fra alle vinkler, og historien sødme er ikke at komme uden omvælig, men der kunne sagtens været skåret 25 minutter af, for midten er evig lang (...)
Når filmen slutter sidder du tilbage med fornemmelsen af at have fået nogen gode grin og en livsbekræftende historie med på vejen, der formår at give dig en god og varm mavefornemmelse med ud af biografen.
Dog vil jeg mene af den holder bedst til et billig DVD-tilbud på 50 kr.

Bio-pigen

Marly and Me er hylende morsom, men samtidig seriøs og behandler emner som vi alle vil gennemleve. Det er en film, der sætter tankerne igang og sætte pris på det vi har. Owen Wilson leverer en fantastisk præstation. En film der bør ses.

Cherrykiss

En rigtig sød film, som er sjov, men samtidig er mere end bare det. Aldrig har jeg været i biografen og oplevet at folk har grint, for til sidst at se/høre halvdelen af biografen snøfte højt. De burde udlevere kleenex med billetterne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.