Cookie- og Privatlivspolitik
Aronofsky dropper 'Wolverine'

Aronofsky dropper 'Wolverine'

Black Swan-instruktøren har ikke tid til superheltefilmen

Stem op!
0
Stem ned!
-1
(reset)
Darren Aronofsky har et stykke tid være tilknyttet en efterfølger til superheltefilmen X-Men Origins: Wolverine. Men nu er han sprunget fra projektet.

Aronofsky, som senest har hittet med balletthrilleren Black Swan med Natalie Portman, kan simpelthen ikke finde tid i kalenderen.

Ifølge instruktøren vil optagelserne til 'Wolverine' kræve, at Aronofsky river et år ud af kalenderen og rejser til udlandet. Det passer ikke ind i hans øvrige planer og hans familieliv, som han selv udtrykker det.

Det ærgrer ellers Aronofsky, at han ikke kommer til at lave filmen sammen med sin ven Hugh Jackman, som han instruerede i The Fountain.

Filmselskabet Twentieth Century Fox vil nu gå ud og lede efter en ny instruktør til filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daniel

...og jeg er slet ikke sikker på hvad jeg mener om denne nyhed. På den ene side kunne jeg tænke mig at det er heldigt at en så god instruktør styrer uden om en franchise som Wolverine, men på den anden side havde det været fantastisk at se Aronofsky og Jackman sammen igen efter den fuldstændigt brilliant gode "The Fountain". Hvem ved, måske havde vi endeligt fået en virkelig god superhelte film, for damn, de er få og der er langt imellem dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 dag siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

1 dag siden

Aktive debatter