Cookie- og Privatlivspolitik

Monsters vs. Aliens

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
03.04.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Monsters vs. Aliens
|

'Monsters vs. Aliens' er endnu en storslået animationsfilm fra DreamWorks.

Da Susan Murphy ganske uventet får en meteor fyldt med rumsnask i hovedet, vokser hun på mystisk vis til 15 meters højde. Militæret griber dog straks ind og fange hende, hvorefter hun bliver tilbageholdt på et hemmeligt område, hvor militæret i al hemmelighed har indfanget andre monstre igennem årene.

Monstergruppen består af den geniale Dr. Cockroach med insekthoved, The Missing Link som er halvt abe halvt fisk, den geleagtige og usårlige B.O.B og den 175 meter lange larve Insectosaurus.

Deres tid i forvaring får dog en brat ende, da en mystisk robot fra det ydre rum lander på Jorden og begynder at indtage landet.

Som en sidste udvej og under ledelse af general W.R. Monger (og ikke mindst på præsidenten desperate ordrer) lægger monstrene en plan for, hvordan de skal få bugt med rumvæsnerne og redde Jorden fra den nært forstående udslettelse.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (708 votes)
4.1
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en ujævn krydsning mellem jokes for store børn og voksne og storytelling a la Disney Sjov." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Det særlige er dog, at filmen kan opleves i 3D, hvilket giver mere dybde i billedet, og af og til farer ting på lærredet ud mod én. Ret fornøjeligt, men så heller ikke mere." (Nikolai Schulz) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en sød, sjov film om at vokse som menneske - eller monster - og acceptere sig selv, som man er. Og andre som de er." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... er som sådan ikke en vanvittig original affære, men filmen lever uforskammet godt takket være et usædvanligt velskrevet manuskript, der aldrig forfalder til de mest oplagte replikker, og en situationskomisk timing, der er de færreste animationsfilm forundt." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Selv fri fantasi for fuld udblæsning kan blive en fast opskrift." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Casperuser/124194

Den er rigtig go' med en funny humor! Når man ser hende der får snask i hovedet er det lidt mærkelig at Hun bliver så høj, men det er jo superkræfter! Jeg ville gerne se den igen!

Alice

Jeg syntes i hvert fald at man skal tage ind og se den. -jeg var først lidt skeptisk, da jeg troede det var en shrek og madagascar om igen, men den er bygget op på en hel anden måde. -Jeg grinte i hvert fald hele filmen igennem, også er den rigtig sød.

Helene J.user/290389

Det er en rigtig fed film, den er (som andre også har sagt) fyldt med fed humor
- den er sjov.
Dog til tider virkede det som om at de prøvede lidt for meget på at få den sjov, det var ikke altid så overbevisende, men det var kun nogle enkelte gange.
Gennemsnitligt er det en sjov og sød film, jeg grinte i hvert fald meget!

susanne

det er en rigtig gd tegnefilm den er fyldt med humor og man skal bare ta ind og se den den er funny og man kommer helt sikkert til at grine

ellauser/12809

den er rigtig god og jeg har set den 2 gange og den er stadig god
jeg ville rigtig gerne have den på film

Jesperuser/268810

Denne film lever slet ikke op til DreamsWorks standard. Filmen er rigtig flot lavet, men handlingen og humoren er, som min 5 årige datter sagde: KEDELIG!! Ok, der er et par sjove indfald der sætter et grin igang, men ikke nok til skaberne af Shrek og Madagascar.
Ikke en biograftur værd!!

Christinauser/155420

Det er en okay film, der er scener der er meget sjove, ungerne grindede da også højt flere gange.

Berituser/13040

Jeg synes det var en morsom film, da jeg har børn, så vi den på dansk og det var ok, men jeg er mere irriteret og skuffet over at Hillerød Biocity gør reklame for at de nu kan vise 3D og så ikke gør det med denne film.

Piauser/707961

Lad være med at downloade filmen bare fordi at en biograf ikke viser den med orginal tale, Jeg ved godt at det er noget lort og at det stinker. I esbjerg viser de den heller ikke med orginal tale så jeg er pt nød til at køre til odense for at se den med orginal tale og jeg er også vildt pissed over det!!!! :-(

josef

DET VAR EN OK FILM
MEN FILMEN VAR FOR HURTIG FÆRDIG

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.