Cookie- og Privatlivspolitik
Matrix 4 og 5 på vej?

Matrix 4 og 5 på vej?

To efterfølgere skulle ifølge Keanu Reeves være på trapperne - i 3D!

Stem op!
48
Stem ned!
-8
(reset)
Det er efterhånden otte år, siden den tredje og hidtil sidste Matrix-film havde premiere. Men nu er der måske to nye film på vej.

Keanu Reeves, der spillede filmens hovedrolle som Neo, udtaler, at han har haft et møde med de tre Matrix-films skabere, Andy og Lana Wachowski. De har netop færdiggjort en tidlig udgave af manuskriptet for to film, som vil følge Neos videre eventyr.

Desuden har de to Wachowski'er angiveligvis haft et møde med James Cameron (Avatar) om fordele og ulemper ved 3D, idet de igen vil forsøge at lave noget, som man aldrig har set før.

Hvad synes du? Bør de genoplive The Matrix-serien, eller er det en dårlig idé?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Asbjørnuser/68913

Neo er DØD!

HE IS DEAD!

Bjerg

Jeg kunne godt lide de 2 første film, men 3'eren var virkelig dårlig. Så hvis de her 2 bliver ligeså dårlige, så NEJ!

Jesperuser/368814

Det hele lader til at være opdigtet.

"Screenrant is reporting that this whole story is a hoax. "The Senior Administrator for the London International School of Performing Arts informed me that Keanu Reeves made no appearance there." So consider this one debunked!"

http://gizmodo.com/5741997/keanu-reeves-says-the-wachowskis-have-plans-f...

Tina

Til ALLE os der ikke kan få nok af Keanu Reeves, for det er klart i disse film han styrer. SÅ JA LAV FLERE. Til alle andre, i behøver jo heldigvis ikke at se dem.....MEEEEEEN det gør i jo nok alligevel :-)

Kim

Den er svær, synes jeg, for på den ene side er jeg af princip imod, at man genopliver film der faktisk havde en god slutning i forvejen. På den anden side er det The Matrix og Wachowski-brødrerne - måske den eneste kombination der kan skabe en succes hvor andre ville fejle... og så endda i 3D ... ?!? ... Jo, fanme så... GO for it !!!!!

Frederikuser/245193

Det er sjovt at tænke på, at folk ikke kan lade fortiden ligge og komme videre i livet. Men nu har de to "brødre" jo ikke meget at komme videre med, så det er da klart, de lige vil høste lidt flere penge på en ellers genial film, der var og stadig er en ener, men som så blev sat i dårligt lys af de to efterfølgende.

Lige en idé til de to næste film, hvis de nu uheldigvis bliver lavet: En gris kommer hen til Neo, som jo er død, men så ikke alligevel, fordi han jo er den udvalgte, og siger: "Neo... I'm your father!"

Bare lige for at give dem blod på tanden til manuskriptet ;)

Line FS

Virkelig? Crazy... Lyder lidt underligt!
Ved sgu ikke hvad jeg skal synes om det. Helt nye? Så skal de sgu også tage sig sammen! Det skal være helt igennem vildt fantastisk hvis de skal gøre det! Og det tvivler jeg på om er muligt.. hm... Bare de ikke ødelægger det :S

Concussive Rasmus

1eren er syg god, men de andre var svære at følge med i, så dem vil jeg ikke se

Dragon-Stone

De tre film der er lavet er super gode.. Så måske bliver to mere vel ogs godt.. Det kunne ogs ende galt.. :s

Bjørn Kryger

den første var god, de to efterfølgende var skandaløse.. så kan være de kan rette lidt op på det

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.