Cookie- og Privatlivspolitik
Matrix 4 og 5 på vej?

Matrix 4 og 5 på vej?

To efterfølgere skulle ifølge Keanu Reeves være på trapperne - i 3D!

Stem op!
48
Stem ned!
-8
(reset)
Det er efterhånden otte år, siden den tredje og hidtil sidste Matrix-film havde premiere. Men nu er der måske to nye film på vej.

Keanu Reeves, der spillede filmens hovedrolle som Neo, udtaler, at han har haft et møde med de tre Matrix-films skabere, Andy og Lana Wachowski. De har netop færdiggjort en tidlig udgave af manuskriptet for to film, som vil følge Neos videre eventyr.

Desuden har de to Wachowski'er angiveligvis haft et møde med James Cameron (Avatar) om fordele og ulemper ved 3D, idet de igen vil forsøge at lave noget, som man aldrig har set før.

Hvad synes du? Bør de genoplive The Matrix-serien, eller er det en dårlig idé?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dragon-Stone

De tre film der er lavet er super gode.. Så måske bliver to mere vel ogs godt.. Det kunne ogs ende galt.. :s

Bjørn Kryger

den første var god, de to efterfølgende var skandaløse.. så kan være de kan rette lidt op på det

Annette

Please lad dog vær. Lad nu de "gamle" klassikere være, og find dog på noget nyt i stedet for. De bliver jo bare udnyttet på det groveste og det er jo synd for filmene. Nej nej NEJ!

Kasper Dahl Nicolajsen

Jeg synes vitterligt ikke de skal gøre det. De har i forvejen kørt det univers for langt ud, og 3'eren var ikke en speciel god afslutning på triologien. Hvis man spørger mig, synes jeg 1'eren var ekstrem god og det er klart en af mine yndlingsfilm, men for min skyld havde de ikke behøvet at lave flere end 1'eren. Den slutter jo også meget godt med at Smith dør, og Neo kommer med et slut citat. 2'eren er da for så vidt okay, men 3'eren var som sagt ret ringe, og den kom da med en definitiv afslutning på triologien, så jeg kan slet ikke se en mening med at lave flere. Det ville bare være en dårlig undskyldning for at tjene flere penge.

JAB

:D

Mark Mladenuser/621294

Klart at de bør gøre det, her skal de bare holde fast i det som de er bedst til: at ovoreraske med noget som aldrig er set tidligere!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.