Cookie- og Privatlivspolitik

The Unborn

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
13.03.2009
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Unborn
|
'The Unborn' er en gyser om døde sjæle inficeret af en så frygtelig ondskab, at de nægtes adgang til himlen og dømmes til at vandre hvileløst rundt i al evighed.

Casey Bell har aldrig forstået, hvorfor moderen forlod hende som barn, men hun kommer en forklaring nærmere, da mærkværdige ting begynder at ske.

Et spøgelse begynder at hjemsøge hende med drabelige konsekvenser, og de skræmmende hændelser får hende til at søge hjælp hos den spirituelle rådgiver Sendak (Gary Oldman).

Sammen afdækker Casey og Sendak oprindelsen til hendes families forbandelse, og eneste chance for overlevelse er at lukke døren mellem vores verden og det hinsidige.

David S. Goyer, der stod bag historien til 'The Dark Knight', har instrueret ’The Unborn’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (135 votes)
3.8
1.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... de rene gyser-klicheer, der uden plausibel sammenhæng ganske enkelt virker latterlige her." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "I sidste ende altså mere rod end god, og trods enkelte effektive chok, så undgår ’The Unborn’ ikke at drukne i sine egne ambitioner og ende som metervaregys." (Nikolai Schulz) ()

 • Ekstra Bladet

  "... rydder lageret for paranormalt sludder og smider det hele ned i en filmisk blender for bagefter at smøre den blodige masse op på lærredet med ufølsomme strøg tilsat bøh-effekter og en håndfuld kønne teenagere som trækplastre for målgruppen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Hvad en kvalitetsskuespiller som Gary Oldman laver i denne film, er lige så uklart som hensigten med filmen." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  "Nogle af filmens ideer virker ved første øjekast både uhyggelige og originale, men efterhånden som den blodige blanding af skrækeffekter og forvrøvlet mystik bliver mere og mere bizar, mister man hurtigt interessen." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Typisk du kan løbe, men du kan ikke undslippe film + lidt djævleuddrivelse og teenageliv.

Asylum

Virkelig et godt eksempel på en film der ikke skulle være født ind i denne verden. Det eneste uhyggelige ved The Unborn er hvor dårlig og kedelig den er. Skam dig David S. Goyer over hvad du har skabt!!

Sofie Peschardt

Filmen i sig selv har et lidt kedeligt plot, men woooah, jeg fløj godt nok flere meter op ad sofaen flere gange! xD

Nanna

Selvom filmen ikke er desideret uhyggelig, så er chok-effekterne det der giver filmen uhygge. Filmen er gennemtænkt og godt spillet.

Thomas the vampire

Det var det værste omgang lort, jeg nogensinde har set og så'n var det hele vejen igennem, kan absolut ikke anbefales.

Atrac

En ok "gyser" Men langt fra en der topper med de bedste..

Filmen er meget forudsigelig, syntes historien er lidt tam, og skuespillerne kunne vist godt gøre det en smugle bedre.

3 / 6. Da det var en ok gyser. Den var til at se...

Kristofferuser/461339

At jeg har givet denne film 1 stjerne, skyldes nok at jeg ikke kan give mindre. Kort sagt, er filmen fra start til slut skruet meget uheldigt sammen, og de gys der kommer undervejs er særdeles forudsigelige.

Jeg tilhører den type som normalt ser det positive i film, men i denne har jeg meget svært ved at finde noget som helst,. Eneste positive element er en køn skuespillerinde i hovedrollen - ellers lad være med at spilde penge på denne film.

jasmin-sej@hotmail.comuser/352056

jeg syntes filmen var rigtig god. jeg er nomalt ikke til gysere, og jeg syntes dem var spændene hele vejen. lige en film for mig.

Kim

Dette er en fuldkommen overflødig film. Jeg så filmen den sidste fredag i februar og kan kun sige at den slet ikke burde vises i biografer. Den er helt igennem forudsigelig. De kvindelige skuespillere ligner anoreksiofre og det til trods vælger man at sætte hovedrolleindehaveren på plakaten i undertøj.

Dårlige replikker, dårlige skuespillere. Kedeligt plot.

Drop denne film og brug salen til noget andet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.