Cookie- og Privatlivspolitik

WALL·E

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
29.08.2008
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
WALL·E
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'Wall·E' er baseret på en uhyre simpel idé: Hvad hvis Jordens befolkning var nødt til at forlade planeten og tilfældigvis glemte at slukke den sidste robot?

Efter århundreder af ensomt, rutinepræget arbejde opdager Wall·E, en pligtopfyldende robot, at den har en større skæbne foran sig end at indsamle skrald, gennem mødet med den elegante eftersøgningsrobot Eve.

Eve indser, at Wall·E uvidende har fundet en løsning på menneskehedens problem og rejser tilbage ud i rummet, for at rapportere til menneskerne, der håber på at vende tilbage til Jorden.

Wall·E tager efter hende på tværs af universet og får følgeskab på sin galakserejse af blandt andre en kakerlak og et heroisk team af utilpassede, funktionssvigtende robotter.

’Wall·E’ er instrueret af Andrew Stanton, som tidligere har skabt den Oscar-vindende ’Finding Nemo’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1221 votes)
5.1
5.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... lovlig avanceret for mindre børn. Men de første tre kvarter er den et regulært mesterværk (Ebbe Iversen). ()

 • Børsen

  Den er bragende flot og modig. Et helstøbt mesterværk (Morten Dürr). ()

 • BT

  Wall-E er proppet med brilliante ideer og og visionært design og et bankende hjerte bag det hele (Jacob Wendt Jensen). ()

 • Ekstra Bladet

  ... en nærmest åbenbarende oplevelse præget af udsøgt poetisk billedsans og et enormt visuelt overskud (Henrik Queitsch). ()

 • Jyllands-Posten

  At lade filmens elskende par være to robotter, som stort set ikke kan sige andet end hinandens navne med maskinstemme, er en genistreg (Jakob Levinsen). ()

 • Politiken

  Det er sjældent, en gigantisk løftet pegefinger er blevet brugt så gennemført afvæbnende og vittigt som i denne rørende og regulært nyskabende computeranimerede love story udfoldet på en dyster og kun alt for aktuel baggrund (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Malianuser/550956

Helt igennem fantastisk film.!

Wayne

og meget poetisk - sådan skal det gøres. Skæmmes lidt med den lidt for almindelige handling i rumskibet - men ikke nok til at den ikke er et mesterværk.

 Mette Breinholt

Film og vil gerne have den på DVD

Kasper

Jeg vil nok kalde denne film, den bedste animationsfilm nogensinde.

Jensuser/8705

ville ønske at se denne Science Fiction, animetion film i 3D

Jolene

Man kan da ikke andet, end at blive forelsket i den lille robot. Selve plottet betyder ikke så meget for mig i denne film. Og det generer mig ikke med fede mennesker ude i rummet. For mig er det WallE og Eva, der fylder hele filmen. De behøver ikke lange repliker, deres memik og små lyde siger det hele. Og så er Mo da også kær.

Ekstra materiale: Presto er fantastisk!!! Det er falde på halen komik af den bedste slags! Og så er kanin bare nuser. Ja, jeg har en svaghed for tegnefilm og søde animerede figure:)

The Phantom

Jeg ved ikke, hvorfor jeg stadig bliver overrasket over kvaliteten, når jeg ser en PIXAR-film...?
De formår at overgå sig selv gang på gang på gang... :o)

WALL-E er en fantastisk film for alle, som TØR føle noget, når de ser en film og jeg har inderligt ondt af dem, som ikke tillader sig selv denne oplevelse, fordi de kunne garanteret lære noget af det... :o)

Men det er jo desværre disse følelseskolde mennesker, der gør verden så ubehagelig, som den efterhånden er... Tak til PIXAR for at skabe et univers, man kan søge tilflugt i, når ens hverdag bliver fyldt med negative, intolerante og hadfyldte mennesker, der ikke er til gavn for nogen-som-helst...

Movie-fanatic

Jeg blev målløs!!!!! Egentligt gad jeg faktisk ikke at glo på denne film, men viste mig fra min gode side og så den sammen med en ven. Jeg blev hurtigt REVET ind i filmens krøllede univers! Jeg fik en klump i halsen og "fugt i øjenkrogene" flere gange på rejsen. Jeg var rørt og bevæget da filmen sluttede. Dette er et MESTERVÆRK!!!!!! Jeg er overbevist om at eftertiden vil placerer denne perle, på sin rette plads.

Eneste negative udledning her!!!: Hvordan KAN denne fantastiske film, ende sammen med alle de overfladiske animationer, der bliver SPRØJTET ud på markedet pt, i "ligegyldighedens forglemsel"???

Persyuser/15917

Jeg mener HELT KLART at animationsfilmen Wall-E fortjener at blive hædret som årets bedste film!!! Selvom det er en kærlighedshistorie, så handler den jo i høj grad også om menneskets ødelæggelse af både sig selv (fedme) og ikke mindst Jorden!!! Et ekstremt kontroversielt tema som simpelthen MÅ være topprioritet i forhold til den politisk korrekte Oscaruddeling... Tror aldrig, jeg har set en film behandle så alvorligt et emne på så charmerende facon som i Wall-e.
Desuden er filmen HELT FANTASTISK i animationen!!! I forhold til at Ratatouille var nomineret som årets bedste film (så vidt jeg husker), så mener jeg SLET ikke, Oskarpanelet kan komme uden om Wall-E. Hvis en animationsfilm skal have en Oskar, så skal det være nu!!!
Ja, jeg er i hvert fald ikke i tvivl... Jeg er faldet PLADASK for lille Wall-e :o)

Movie-fanatic

Vi er da HELT enige her: )

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.