Cookie- og Privatlivspolitik
Blade Runner-skurk i film med Mick Øgendahl

Blade Runner-skurk i film med Mick Øgendahl

Rutger Hauer får skurkerolle i ny dansk komedie

Stem op!
22
Stem ned!
-2
(reset)
Blade Runner, Sin City, Batman Begins og nu Alle for én.

Rutger Hauer er Hollands største stjerne. Han har medvirket i talrige større og mindre film, og nu indspiller den 66-årige skuespiller sin første danske film, Alle for én.

Komedien, om fire småkriminelle barndomsvenner, har manuskript af Mick Øgendahl, der dermed har æren af at stå bag Rutger Hauers replikker.

Da kino.dk spurgte Mick Øgendahl om den vilde cast-nyhed, bekræftede han, at han får en scene med Hauer, og udtalte i denne anledning:

"Det er jo nærmest uvirkeligt at skulle stå sammen med den mand, som jeg har set i utallige blockbusters. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg har set Blade Runner og ’Wedlock’. Så jeg ville da være en sjuft, hvis jeg påstod at det ikke er spændende!"

Instruktør Rasmus Heide har løbende fulgt Hauers karriere og udtaler:

Rutger Hauer er en skuespiller, der tilfører alt han rører ved en ekstra dimension. Det er, som om, hans karakterer altid har en skyggeside, vi som publikum kun ser i glimt – det både fascinerer, river én med og skræmmer. Netop denne kvalitet ledte jeg efter.

Rutger Hauer har omvendt også fået et godt øje til de tre drenges projekt - der gik blot få dage fra kontakten var skabt, og han fik manus, til han ringede til instruktør Rasmus Heide og var særdeles positiv over manuskriptet og glædede sig til at være med i filmen.

En interesse, delt af filmens producer Ronnie Fridthjof:

Jamen det er jo en drøm! At tænke sig, at vi nu får lov at arbejde med en af Hollywoods legender, det er næsten uvirkeligt. Jeg er ham meget taknemmelig for, at han vil hjælpe os - for i forhold til de store amerikanske budgetter, så har han valgt denne film, fordi han kan lide den og ikke fordi det er hans pensionsopsparing, der kommer til udbetaling.

Rasmus Bjerg, Mick Øgendal, Jonatan Spang og nu Rutger Hauer kan ses i ’Alle for én’ fra den 10. februar.Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BT

Fantastisk castet! Han er yderst genial i Blade Runner! :D

Sanne

Hold kæft hvor sejt! Han er alt for vild i Blade Runner! Vildt at han er med i en dansk film. Glæder mig til at se hvilken rolle han skal spille. Sikkert stjernepsykopat :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.