Cookie- og Privatlivspolitik
Mads og de store stjerner

Mads og de store stjerner

Kino.dk mødte holdet bag ’The Three Musketeers’

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)
April 2011 vender Mads Mikkelsen tilbage som bad motherfucker i endnu en stort anlagt international film, The Three Musketeers.

Den løse filmatisering af Dumas’ klassiske roman kommer i 3D. Resident Evil-instruktøren Paul W.S. Anderson instruerer, og har ud over Mikkelsen stjerner som Orlando Bloom, Milla Jovovich og Christoph Waltz på rollelisten.

Kino.dk tog til Munchen for at møde det stjernespækkede cast. Her er et par billeder fra dagen og en hurtig opdatering af hvem, der skal spille hvad.

Hold øje herinde på sitet for de fulde interviews.


Filmcompagniet
Mads Mikkelsen skal spille den onde håndlanger Rochefort. Til pressemødet jokede han med, at hans kontrakt kræver, at optagelserne skulle være under Oktoberfesten.

Filmcompagniet
M’lady de Winter skal spilles af Milla Jovovich. Den ukrainske stjerne overraskede kino.dk ved at snakke med utrolig stærk amerikansk accent og generelt skabe sig foran pressen.

Filmcompagniet
Skurkene alene gør filmen seværdig. Fra venstre: Orlando Bloom, Milla Jovovich, Mads Mikkelsen og Christoph Waltz.

Filmcompagniet
Orlando Bloom skal spille Hertugen af Buckingham. Bloom var i højt humør, og selvom Milla Jovovichs barn pludseligt fik et hysterisk anfald lige foran ham, glædede han sig til at blive far i år.

Filmcompagniet
Christoph Waltz (Inglourious Basterds) skal i rollen som Kardinal Richelieu atter spille karismatisk superskurk. Waltz fik salen til at bryde ud i latter, hver gang han åbnede munden.

Filmcompagniet
De tre musketerer spilles af Ray Stevenson, Luke Eavns og (yderst til højre) Matthew Macfadyen.
I filmen skal de beskytte den unge D’Artagnen (Logan Lerman fra ’Percy Jackson’) mod Mads Mikkelsens vrede.

Filmcompagniet
Der var ingen tvivl om, at dagens største stjerne var Orlando Bloom.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
:-)user/328480

Det bliver bare ikke bedre!

Anonymuser/0

Helt enig med Modesty, superfedt skurkecast. Jeg har aldrig været helt pjattet med De Tre Musketeer, men Christoph Waltz og Mads Mikkelsen er begge super talentfulde skuespillere, og selvom Orlando Bloom ikke er verdens bedste skuespiller, så har han altså stadigvæk en lille plads i mit hjerte (selvom han vil altid være Legolas i min verden:), så den skal helt klart ses. Milla Jovovich ved jeg ikke helt hvad jeg syntes om endnu:) Kunne være værre, men kunne også være meget bedre.

Anonymuser/0

ok, Ray Stevenson er også en der er værd at stifte bekendtskab med, men Christroph Walz og Mads Mikkelsen som skurke, i samme film - STORT....

og uanset hvor ringe anmeldelser, hvor latterlig umorsom den end måtte være eller hvor meget man har tænkt sig at øve vold på denne klassiske histore, så er jeg klar ved første premieredag, helt sikker!

Laurauser/478094

Der er vidst nogen som har lidt for meget tid :)

kino.dk adminuser/15475

Sikke en god pointe! Tak for rettelsen :)

Mvh Stine
kino.dk

Kentuser/429577

Kære Kino.dk, her er lige lidt info fra The Official Milla Jovovic website: Milla Jovovich (pronounced "mee-luh" "yo-vo-vitch") was born December 17, 1975 in Kyiv (Kiev), Ukraine to father Bogdanovitch Jovovich (Serbian doctor) and mother Galina Loginova Jovovich (Russian actress). In 1981, Milla and her family left the Soviet Union and moved to London, England and then to Sacramento, California, ultimately settling in Los Angeles.
- ikke så meget fransk...

Pernille K

Jeg mente selvfølgelig "Christoph Waltz" :)

Pernille K

Mads Mikkelsen sammen med Christopher Waltz - så bliver det bare ikke bedre!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

1 dag siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

4 dage siden