Cookie- og Privatlivspolitik
Nolans nye Batman-skurk?

Nolans nye Batman-skurk?

Joseph Gordon-Lewitt skal måske spille The Riddler i efterfølgeren til 'The Dark Knight'

Stem op!
6
Stem ned!
-3
(reset)
Der går ikke lang tid imellem meget løse rygter, når det kommer til Batman 3, der bliver en efterfølger til Batman Begins og The Dark Knight. Det nyeste rygte tyder dog på at have lidt mere substans.

Det lader nemlig til, at Joseph Gordon-Lewitt, der spiller med i Batman-instruktør Christiopher Nolans Inception, skal spille, hvad der ser ud til at blive filmens hovedskurk, The Riddler.

På dansk er The Riddler kendt som Gækkeren, og Jim Carrey portrætterede den gåde-glade skurk i 'Batman Forever' fra 1995.

Intet er sikkert, men rygtet anses som værende det mest pålidelige indtil videre.

Hvad synes I om, at Joseph Gordon-Lewitt skal spille The Riddler? Og er The Riddler overhovedet den rette hovedskurk i den tredje Batman-film?
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Movie-fanatic

Jeg er overbevist om, at Nolan er istand til at skabe en ENDNU mere scary og underholdende Gækker, og valget af Joseph Gordon-Levitt er sublimt!!!!

Jeg syntes at det er det rene glamatias at sammenligne den forrige Batman-serie, med Nolans!!! Så når det bliver påstået at Jim Carrey´s Riddler, ikke kan overgåes, er jeg MEGET betænksom!

Jim Carrey var ALT for meget "Jim Carrey" som Gækkeren, og faldt en del ud af den tidligere films univers, pga for meget klovneri, og for lidt gys - det kan KUN gøres bedre. Jeg skal dog retfærdigvis lige tilføje at jeg er vild med Jim Carrey - men altså ikke lige som Gækkeren!!!

Catwoman ER en skøn figur, og det bliver da en fornøjelse at se en ny skønhed kaste sig over rollen!!

Jeg sammenligner ALDRIG de forskellige Batman-versioner, og syntes da også at både Heath Ledger OG Jack Nicholson leverede STÆRKE og overbevisende præstationer som "The Joker", bare 2 VIDT forskellige fortolkninger!!
At kalde Joseph Gordon-Levitt for en "pretty boy", får VIRKELIGT smilet frem hos mig*LOL* Hvad F vil man så kalde Heath Ledger´s image INDEN hans joker????? Hvis der har været NOGEN der ændrede stil og udstråling er det jo NETOP Heath, så MON ikke Joseph kan lave en lignende forvandling?

Nolans Batman har været en rendyrket nydelse at se, så jeg glæder mig da vildt til en 3er: )

rikkeuser/120451

det har været sikkert i noget tid at Johnny Depp skal spille the riddler og hvis jeg selv skal sige det er det rigtige valg, det bliver svært at leve op til Jim Carry men hvis nogen kan er det Depp

Anonymuser/0

Tror ikk du skal forvente at se Robin i en Nolan film... Han sagde i et interview at han hader den karakter, og at han aldrig vil bruge ham i sin film:) Batman 3 bliver vidst også med 99,9% sikkerhed Nolans sidste Batman film:)

Anonymuser/0

Jo, men det var Heath Ledger sørme også (se: Casanova;) og det fungerede perfekt. Men på den anden side har The Riddler ikke "fordelen" af klovemakeup der kan skjule det kønne udseende en smule:) Joseph Gordon-Levitt er en ret lækker fyr, men The Riddler skal heller ikke være grim. Bare meget intillegent og rimelig selvhøjtidlig:) Jeg elsker Batman Forever og Jim Carreys præsentation, men måden han var i den film var meget langt fra den originale The Riddler i tegneserien og Batman TAS:)
Og så tror jeg inderligt på at en fantastisk skuespiller som ham sagtens kan blive skræmmende og original, især i Nolans hænder:)

Rejnholtenuser/14670

Jeg ved ikke rigtigt, er han ikke lidt for meget en prettyboy?
Han ligner ikke rigtig en skurk, men nu har jeg heller ikke set Inception endnu :s Jeg synes bare at skurkene i Batman skal have sådan nogle lidt mere "skrammede" ansigtudtryk eller sådan noget lidt mere orginalt :p Men det er kun et rygte endnu, ikke?

Anonymuser/0

Han er en skidedygtig skuespiller, og The Riddler vil passe perfekt ind i Nolans dystre univers (forestil jer Jigsaw, bare med gåder;). Havde godt nok ikk lige overvejet ham til rollen, havde først gættet på Edward Norton eller Ryan Gosling, men Levitt er et godt valg... Jeg har bare på fornemmelsen at der nok også kommer en ekstraskurk ind i billedet...:)
Kan altså bare ikk vente!!!

Martin

Joseph Gordon-Levitt vil formentlig passe rigtig godt i rollen som The Riddler. Han er en lovende skuespiller, der er på vej frem (med i Inception bl.a.) Dog er de pt. eneste bekræftede skuespillere som vil være at finde på listen til den nye Batman film/Batman 3; Bale, Caine, Freeman og Oldman. Dog ser jeg ikke en bedre skuespiller end Joseph Gordon-Levitt som rolleindehaveren af The Riddler. Bestemt ikke Jim Carrey!

Kennuser/427417

Joseph Gordon-Levitt (IKKE Lewitt) er en helt fantastisk skuespiller, der indtil videre har brilleret i en masse fantastiske independent films (altså små film, ofte af høj kvalitet, som sjældent får nok omtale i DK), bl.a. '(500) Days of Summer' og 'Mysterious Skin', der blev meget rost af anmeldere. Specielt i sidstnævnte, var Gordon-Levitt skræmmende fantastisk!
Og til Mads Frederik - ALT i 'G.I Joe' var elendigt, den film er selve indbegrebet af begreber som "makværk", "fornærmende elendigt", etc. Alle medvirkende i den film, burde opfatte den som et stort, sort hul i deres cv, som man bare gerne vil glemme...

Bjerg

Two-Face er nok også med 3'eren, som hovedskurk, sammen med The Riddler... Hvad jeg tror i hvert fald ;)

Trine

Kender ikke rigtig noget til skuespilleren, men hvis han har Inception på cv'et lyder han sgu okay.
En som i hvert fald ikke skulle spille The Riddler er Jim Carrey
-han gør det super fedt i den gamle, men det er også i en helt anden stil og kan ikke sammenlignes. Man kan heller ikke sammenligne Heath Ledger og Jack Nicholsons indsats som Jokeren.
Glæder mig til at Gækkeren kommer på igen, men blev helt vildt skuffet over at Two-Face eksisterede så kortvarigt. Især fordi han ifølge den rigtige historie spiller en lang og vigtig rolle. Fx i forhold til når Batman møder Robin.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden