Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye Magneto

Den nye Magneto

Inglourious Basterds-stjerne som Magneto i 'X-Men: First Class'?

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)
Michael Fassbender er på tale som en ung Magneto i den kommende fjerde film i X-Men-serien med undertitlen 'First Class'.

Fassbender, der gjorde sig bemærket i den britiske 'Hunger' og i Quentin Tarantinos Inglourious Basterds, skal derved spille over for den allerede castede James McAvoy.

De to kommer i så fald til at udgøre to af de mægtigste mutanter i fortællingen, Charles Xavier aka Professor X og Erik Lensherr aka Magneto. Xavier og Lensherr starter som venner, men ender som fjender.

Men Fassbender står med et dilemma, som er en superhelt værdig. Han er både foretrukken mand til Matthew Vaughns 'X-Men: First Class' og til Marc Webbs reboot af 'Spider-Man', hvor han er blevet tilbudt en unavngiven skurkerolle. Optagelserne foregår nogenlunde samtidig, så det er ikke et let valg.

Hvilken superheltefilm synes I, at Fassbender bør vælge?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gitte

Ja er lidt sent på at give en kommentar, men efter at have set X-Men First Class, så kan jeg ikke forestille mig andre spille en ung (voksen) Magneto. Fassbender har den kantede egde der gør at han er perfekt i rollen som Magneto. Så det var godt han valgte den rigtige rolle.
Og det er en fed samspil der er imellem Fassbender og McAvoy.

Trine

Magneto eller en unavngiven skurk?
-jeg synes egentlig valget er let nok.

Emiluser/15018

Michael Fassbender kunna da godt ligne en ung magneto....men hvad med Ian McKellen og Patrick Stewart ? (dem der havde rolerne som Magneto og Xavier i de tre første X-men film)

kan de ikke please få dem med i filmen.....i en slags "Mange år efter" del af filmen eller noget.......de to er perfekte til rolerne.....

men det bliver sikkert en god film anyway..... glæder mig til Magnetos flugt scene fra ZZ lejr :D ....der bliver bare smidt med soldater til højre og venstre

michael

han skal da klart være med i X-Men. deres univers er så meget større end spiderman. plus vi ved jo at chales og magneto har været udsat for mange ting i deres unge år

Kekkonenuser/723393

Det må da blive Magneto, hvem gad ikke godt prøve at være ham bare for en enkelt dag...

Død Snøuser/173928

Altså det er jo ikke rigtigt et valg... Så vidt jeg har set, er Zac Efron på tale som ny Spiderman, så det er da en sikker fiasko !
Og Magneto er mega sweet =) så der er ik så meget at tænke over, GO MAGNETO !!!! =P

Daniel

Han skal helt klart vælge Magneto. Det er en hed vildt fed skurkerolle, nok en af de største skurkesoller i Marvel-universet. Og så kommer han jo måske til at skulle spille sammen med James McAvoy, som også er en helt vilt nice skuespiller.

Johan

Hvis jeg var i Michael Fassbender sko, var der ingen tvivl i mit sind.
Lige meget hvilken skurk, der bliver tildelt ham rollen fra Spider-Man universtet, er der bare ikke rigtig nogen, der har samme dybde som Magneto, han er en af Marvels helt store skurke.
Rygtet går på at Spider-Man reboot går i en retning af High School Peter Parker, som nok også betyder, at målgruppen er sat til at være yngre end X-Men projektet. Hvilket for det meste desværre også betyder at karakterene mange gange blive mere endimensionelle.
Til sidst er der også instruktørene hvor jeg personligt syndes Matthew Vaughn er den stærkeste instruktør efter de to fantastiske film, Stardust og Kick-ass.
Men Michael valget er dit :)

Emma

Kunne jeg lige forestille mig! Håber på det bedste med denne film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Den største bekymring er helt klart brugen af CGI-effekter, som alle film i dag mere eller mindre er smovset ind i.

16 timer siden
jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

20 timer siden
Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

1 dag siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

1 dag siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

2 dage siden

Aktive debatter