Cookie- og Privatlivspolitik
Nikolaj Arcel laver superheltefilm i Hollywood

Nikolaj Arcel laver superheltefilm i Hollywood

Den danske instruktør skal instruere 'Deadman', som produceres af Guillermo del Toro

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj Arcel har haft masser af succes herhjemme med Kongekabale og De fortabte sjæles ø, men nu skal der prøves kræfter med Hollywood.

Guillermo del Toro skulle oprindeligt instruere 'Deadman’, men da han er travlt optaget med at indspille 'The Hobbit', vil han i stedet fungere som producer, når den forholdsvis ukendte superhelt skal instrueres af den 36-årige dansker.

Deadman (aka Boston Brand) - der havde sin tegneseriedebut i 1967 - er navnet på en dræbt akrobat, der eksisterer som et genfærd med retfærdighed og hævn på agendaen.

Vi håber, at Deadman bliver en mørk og drabelig superheltefilm, men først skal ’Caroline Mathildes år’ have premiere i efteråret 2010 – instruktørens nye danske film om dronningen der havde et forhold til livlægen Struensee.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus Gunnar

Håber du har ret. Den skal ihvertfald ses :0)

Jakob

Det er jo ghostrider der stinker, den savner fuldstændig sammenhæng i plottet. Deadman er super nice, så glæd dig til en super fed film.

Rasmus Gunnar

Jeg troede at jeg var nogenlunde inde i superhelte universet, men har da aldrig stødt på Deadman. I øvrigt lyder det umiddelbart som en rigtig ringe film i stil med ghostrider. Og hvorfor har man ikke hørt noget til Caroline Mathilde filmen herinde? Synes generelt at der kommer for få nyheder og baggrundshistorier.
Nå men held og lykke til Nikolaj.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

1 dag siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

6 dage siden

Aktive debatter