Cookie- og Privatlivspolitik

Going the Distance

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
16.09.2010
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Going the Distance
|
'Going the Distance' er en romantisk komedie med Drew Barrymore.

Erin og Garrett mødes, og kemien mellem dem gnistrer. De starter en sommerlang flirt, som ingen af dem dog forventer holder.

Efter 6 uger skal Erin tilbage til San Francisco, og Garrett må blive i New York. De vil gerne fortsætte forholdet, men kan det overleve distancen?
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (108 votes)
4.6
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den er måske ganske morsom i sig selv, på den tæer­krummende måde, men komikken, der hælder til det lavkomiske med uendelig mange referencer til under bæltestedet, står konstant i skærende kontrast til den romantiske historie i filmen." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Historien er forudsigelig, men sød... Og så holdes det hele på sporet af Drews og Justins uafviselige kemi på lærredet." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Desværre er ingen af de involverede stærke eller charmerende nok til at løfte denne romantiske komedie meget over skridthøjde - hvor meget af den overfriske humor i øvrigt befinder sig." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "'Going the Distance' er en blanding mellem en romantisk komedie og et følsomt drama, men den bekender sig ikke helhjertet til nogen af genrerne. Det er faktisk filmens force." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Man er aldrig rigtigt i tvivl om, hvordan historien vil ende, men alligevel er ’Going the Distance’ en romantisk komedie, som både på den korte, humoristiske bane og den længere, medmenneskelige hævder sig betragteligt over gennemsnittet." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicoline

Jeg lejede Going The Distance i Block Buster en kedelig søndag aften og jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at den ville være så god !
Den er sød uden at blive for sød, den er fyldt med god humor og historien er super god og original. Jeg elsker Drew Barrymore's rolle som Erin, hun fyrer den ene geniale replik af efter den anden og Justin Long er også bare fantastisk.
Det var simpelthen en fornøjelse at sidde og se denne film som hurtigt gik hen og blev en af mine yndlingsfilm. Jeg kan se den igen og igen uden at blive træt af den !
Piger, se den ! :)

Nanse

Going The Distance er en sød og hyggelig film, med masser af humor! Rigtig god underholdning til en kedelig aften. Justin Long og Drew Barrymore spiller rigtig godt sammen, der er god kemi...Christina Applegate er også virkelig sjov som den gifte, beskyttende og seriøse søster, som er lige ved at gå neden om og hjem..omkring det spisebord, utrolig morsomt!

Nicoline

Den var SÅ god, jeg elsker denne her film og jeg vil købe den på dvd og se den igen og igen og igen...

Frk. Zamora

Going the distance er en rigtig sød romantisk film, som bør ses af alle piger, som elsker tøsefilm. Det er let at forud se, hvad der sker gennem filmen, men det gør den ikke dårlig. Handlingen er god og kan man lide Drew Barrymore i søde pige-roller, skal denne ses.

Kimuser/13603

meget sød film, man kan virkelig sætte sig selv ind i rollerne og føle med dem begge, især hvis man kender til det fra det virkelige liv :)

GuruPitkauser/14063

Det er en film som leder op til det hele, den er ikke en som alle andre film. Hvor trailers indeholder ALT det sjovt, men filmen her holder sig selv oppe og er super sjov og kanon gennem hele filmen.

Nathauser/899109

Kæmpe fan af Justin Long, kan snart ikke vente! :D

Marie

....Genialt ser så sjov ud,
Og så med Drew Barrymore og Justin Long i hovedrollerne Fedt...

Metteuser/240541

Skal måske se den i cinemaxx men ved ikke helt endnu :-) .

kamillarieskov

Fuck den ser SÅ nice ud!! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.