Cookie- og Privatlivspolitik

The Tourist

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
10.02.2011
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Tourist
|

I 'The Tourist' er amerikaneren Frank (Johnny Depp) på et stille og roligt besøg i Italien for at komme sig over sin ekskæreste.

I toget møder han tilfældigt den meget smukke, men hemmelighedsfulde Elise (Angelina Jolie), der overtaler ham til at tage med hende til Venedig.

Det tilsyneladende uskyldige møde bliver hurtigt til et livsfarligt eventyr, for inden længe konstaterer Frank til sin skræk, at en række skrupelløse mordere er ude på at slå ham ihjel for enhver pris.

'The Tourist' er instrueret af Florian Hanckel von Donnersmarck, der stod bag den Oscar-vindende 'De andres liv'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (303 votes)
4.2
2.6

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med Venedig som kulisse er 'The Tourist' en lækkert udseende popcorn film, der kan nydes som et kortvarigt fix." (Iben Albinus Sabroe ()

 • BT

  "'The Tourist' er nærmest blevet udråbt til årets værste film i Hollywood. Men jeg kan snildt komme i tanke om adskillige andre titler, der fortjener dén tvivlsomme ære. Og jeg skal ærligt indrømme, at jeg hyggede mig fint under det meste af dette støvede, men stadig erotiske drama." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Angelina Jolie og Johnny Deep er billetsælgende staffage i det billedskønne Venedig (selvfølgelig med den obligatoriske speedbådsjagt i kanalerne) i denne rutine-thriller om falske identiteter og forsvundne millioner, hvis 'overraskende' slutning man ikke skal mange minutter ind i filmen for at have gennemskuet." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Hverken katten efter musen-plottet eller kærlighedshistorien slår gnister. ”The Tourist” er derimod en rigtig fuser." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... filmen er mere klodset end elegant, og i stedet for at lege med klicheerne kommer den til bevidstløst at forstærke dem." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Det er ikke kun spildte kræfter, men det er ikke meget galt. Man ved fra begyndelsen, hvor det bærer hen, og for en sikkerheds skyld er langsomme politimænd sat til undre sig og forklare på alle svære steder i plottet. Filmen er flygtig og glemt med det samme. Den kommer i tv, før året er omme." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

selvom den har fået dårlig anmelder ,synes jeg at det er en ok film,ja jeg kan godt se noget af det i mener om filmen.
Det er faktisk kun johnny deep der spiller godt i filmen,men jeg synes godt man kan se filmen stadig, da den har noget i filmen der gør at den bliver interessant.

Jeff

Two of cinema’s most beautiful people in an ugly, nonsensical movie. If you haven’t worked it out in the first 20 minutes, there may be something wrong with you. What were they thinking?...

Wayne

Den franske udgave - Anthony Zimmer er en del bedre end denne kopi. Typisk Hollywood - ærgerligt med så god kræfter.

Movie-fanatic

Jeg giver SJÆLDENT denne slags film særligt pæne anmeldelser, men HER er så undtagelsen!

At blive sat i selskab med Johnny Depp og Angelina (trut-mund) Jolie....ER da rendyrket nydelse!

Historien er ikke skelsættende og revolutionerende! MEN man skal ikke undervurderer Jolie´s markante styrende kvinderolle! Både Depp & Jolie, underspiller PERFEKT og kan derfor bærer denne gang "jordbær med fløde"!

Venedig ER en sindsyg smuk kulisse, smukke mennesker (med hjerter!) er altid cool, og så længe man sejler ud af biffen på en lyserød sky....og det gjorde jeg!....er missionen lykkedes!

S. Rico

Meget flot og velpoleret på overfladen. Det er nærmest en reklamefilm for Venedig krydret med et par Hollywood stjerner og en fortænkt gangster historie på toppen.

For mig at se er problemet ikke historien, som helt sikkert er ganske tynd, men egentlig ok, da der er tale om en velafprøvet genre, som plejer at give et underholdende resultat.

Nej, problemet er, at kemien mellem Jolie og Depp ganske enkelt ikke er til stede. Der er absolut ingen gnister mellem dem, og deres forhold bliver utroværdigt. Det hænger delvist sammen med den meget sparsomme dialog og den måde de underspiller deres roller. Det har muligvis været instruktørens ønske, at de skulle underspille, eftersom det ville virke realistisk givet personernes baggrund (som jeg ikke vil afsløre her). Men det nytter bare ikke noget, når resultatet er, at det trækker underholdningsværdien voldsomt ned.

Frk. Zamora

Jeg synes The Tourist er en god film, som giver sig tid til at fortælle handlingen uden at virke langtrukken. Omgivelserne er også helt fantastiske. Jeg har aldrig selv været i Venedig, men kunne godt tænke mig det. Jeg tror Venedig er en skøn by at være turist i. Filmen giver et flot billede Venedig.

Jeg er ellevild med Johnny Depp. Jeg synes han er en kanon skuespiller, som er god til at spille mange forskellige roller. Dog var det var meget rart at se ham i The Tourist, som er en anden slags film end dem vi 'som regel' ser ham i. Angelina Jolie spiller også godt i denne film. Den sidste film jeg så hende i var 'Salt' og den film var skuffende, ikke at hun spillede dårligt, det var bare filmen i sin heldhed, så det var rart at se hende i The Tourist, som rent faktisk var en film jeg nød at se i biffen.

Der skal meget til før jeg ikke kan gennemskue en film og The Tourist synes jeg var let at gennemskue, at Johnny Depp var "skurken" bag det hele. Det ville være alt for mærkeligt, hvis ikke han var det. Hans karakter i filmen, efter min mening, ville være ret så ligegyldig, hvis ikke det til sidst i filmen tog det twist som det netop gjorde.

The Tourist lander på 4 ud af 6 stjerner. Nok er det en rigtig god film, men ikke et fuldkommen mesterværk. Filmen er helt sikkert anbefalelsesværdig, hvis man kan lide Johnny Depp og Angelina Jolie! Jeg havde glædet mig til at se de to spille overfor hinanden og jeg blev ikke skuffet, men positivt overrasket.

Line Fallesen Nielse

Nu er jeg en af de mange som bare er nød til at se en film bare fordi Johnny Depp er med i den og ganske rigtig så lykkedes det ham heller ikke at fejle i denne film.. og så har han jo også det smukke og talentfulde modstykke Angelina Jolie med til at redde sin rumpe hvis det var nødvendigt.
Det er en både spændende og humoristisk film som ender ud i et twist man umuligt kunne have gættet... Den er bygget over det perfekte plot og er spillet af de perfekte skuespillere og nettop derfor er det også en film jeg nok kommer til at se igen..

Nadineuser/13852

jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for hvad jeg synes om den.... den overrasker mig på et aspekt jeg ikke havde regnet med. Finder den tager nogen drejninger jeg bare ikke havde set komme. Men er det en fantastisk film jeg ville slide op... eller for den sags skylde anbefale andre...
Nej!

Den er spændende nok I sig selv men der stadig mange aspekter som jeg ikke føler giver helt mening til hvorfor det skulle med.. er det mente hentydninger eller er det "deres" interne jokes på sætte. Hmmm..

Skal se den igen.. men vil ikke pris rose den, eller anbefale den for den sags skyld... måske til hygge og tidsfordriv.

Linda

Meget forudsigelig og lidt intetsigende

Anneuser/62357

God underholdning, selv om handlingen er forudsigelig, med kanon gode skuespillere. Den er pengene værd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.