Cookie- og Privatlivspolitik

Tømmermænd i Thailand

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.05.2011
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hangover Part II
|

I 'Tømmermænd i Thailand' tager Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) og Doug (Justin Bartha) til det eksotiske Thailand for at deltage i Stus bryllup.

Efter en uforglemmelig polterabend i Las Vegas, tør Stu ikke tage nogen chancer og har besluttet sig for at holde en stille og rolig før-bryllupsbrunch.

Men tingene går ikke altid, som man har planlagt. Det er muligt, at man ikke taler om, det der sker i Vegas, men hvad der sker i Bangkok, kan man næsten ikke en gang forestille sig.

'Tømmermænd i Thailand' er efterfølgeren til 'Tømmermænd i Vegas', og også denne gang har Mike Tyson en cameo.

Se kino.dk's videointerview med holdet bag 'Tømmermænd i Thailand'

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1222 votes)
5
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... et bevis på, at mere af en god ting ikke nødvendigvis er bedre. Og trods et tydeligt massivt budget og masser af gode skuespillere tærer gentagelserne på tålmodigheden." (Henning Høeg)

 • Politiken

  "Kemien mellem de fire fyre er stadig god ..., deres indbyrdes forhold er både morsomt og nogenlunde troværdigt, og settingen i Bangkok giver komikken det lille ekstra drys eskapisme, der skal til for at holde konceptet friskt." (Sophie Engberg Sonne)

 • Berlingske

  "... denne film er ikke snerpet, hvad der er fint nok – men desværre er den heller ikke morsom, for den skildrer lutter akavede og pinlige situationer og er fyldt til randen med barnligt hysteri og larmende panik. Det kan de medvirkende ikke gøre for, men de er meget, meget anstrengende at være i selskab med." (Ebbe Iversen)

 • Ekstra Bladet

  "... langtfra uforglemmelig. Det er en habil efterfølger, men alligevel ikke meget mere end et gedigent grin..." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "... selvfølgelig allermest en stor gang fjollede gags. Det bliver momentvis så morsomt, at tårerne triller. Især har Ed Helms en særlig evne til at hvine, vride og vræle sig gennem scener på, der er ubetalelige." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Geertuser/527756

Er de andre biografer langsomme, eller hvorfor kan der kun bestilles til de 2 biografer?

Camillauser/138272

Og det er en lille hilsen til Godfather trilogien ;-)

Jonas

Jeg tror seriøst det bliver en grineren film!

issauser/332820

hangover var god :)

Andersuser/77383

Jeg synes at det er ærgeligt, at de giver filmen den latterlige titel på dansk som "Tømmermænd i Thailand" - det kan godt være, at der er et ordspil, men det lyder virkelig dumt. The Hangover 2 i stedet. Første film hed godt nok "Tømmermænd i Vegas", men synes bare at de ødelægger det lidt for sig selv, ved at give den det tåbelige navn.
BTW jeg glæder mig til, at se filmen. Helt sikkert. Jeg elsker etteren, så håber at toeren er lige så god :)

Emma cupersson

glæder mig, glæder mig og.... GLÆDER mig! glæder mig så freaking meget! og er SÅ enig med "the wolfpack is back! (GENIALT!) håber den er ligeså sjov som 1'eren! BTW syntes ikke der edr noget galt med tømmermænd i Thailand! det kan kun gå galt og det er kun godt! <3

andreasuser/269218

Bare fordi Titlen ikke har det helt store at gøre med hangover 1, så mener jeg at det stadig er en god titel + den geniale overtitel hvor den skriver THE WOLFPACK IS BACK

Simon

er fuldstændig enig med cxcxcxcxcxcxcx! Man skal da altid bruge originaltitler, medmindre det faktisk lyder godt på dansk og/eller det er film til mindre børn.... men "Tømmermænd i Thailand" lyder SÅ FUCKING dårligt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.