Cookie- og Privatlivspolitik

SuperClásico

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.03.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
SuperClásico
|

I 'SuperClásico' er 40-årige Christian ved at gå på røven med sin vinforretning.

Christian har i det hele taget ikke styr på særlig meget.

Hans kone Anna er skredet efter at have mødt stjernespilleren Juan Diaz og arbejder nu som succesrig fodbold agent og lever i sus og dus i Buenos Aires.

Ægteskabet er altså slut, men Christian kan ikke engang finde ud af at få skrevet under på skilsmissepapirerne, som nu har ligget og ventet i 11 måneder.

Impulsivt hopper Christian på en flyver til Buenos Aires med parrets 16-årige søn.

Påskuddet er, at de skal skrive papirerne under sammen, men sandheden er, at han vil forsøge at vinde Anna tilbage.

'SuperClásico' er en humoristisk feel-good film af Ole Christian Madsen (Flammen og Citronen).

Filmen er en del af Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (273 votes)
4.2
3.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Anders W. Berthelsen som Christian og Paprika Steen som Anna spiller naturligvis glimrende med virkemidler, som de har brugt mange gange før... [filmen] farer vild i sin egen handling og helt tydeligt ikke aner, hvor den er på vej hen." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... temmelig tam som fortælling... til gengæld rig på fantastiske billeder. ... kan ses som en stribe pudsige og fornøjelige episoder, men Ole Christian Madsen kan og bør fortælle en bedre historie." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... en sympatisk film - varm og velspillet. Der er intenst nærvær i de alvorlige scener og fint samspil mellem Steen og Berthelsen." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... den ellers lune komedie [bliver] desværre aldrig rigtig nærværende eller hjertevindende." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... nærmest provokerende uambitiøs. ... selvom man til tider nyder Paprika Steens sprudlende spil og Bertelsens humoristiske talent og morer sig over få af de absurde optrin, må man først og fremmest ærgre sig over, at Ole Christian Madsen har forvaltet sine fortællegaver så middelmådigt denne gang." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Ole Christian Madsens stadig mere veloplagte skilsmissekomedie er et bravt forsøg på at finde ind til den latinske kerne i den danske træmand." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Den taler let om svære emner og rammer sin tilskuer lige i hjertet." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Barbarauser/78998

Øv, havde ellers glædet mig- og forventet mig en hel masse,
syns den var tynd, triviel og mystisk. Jeg var ihverttilfælde møg-
skuffet.

Katharinauser/424389

Synes filmen køre lidt for langt ud i handling/manuskript som det er lidt søgt at finde noget helt vildt crasy..at lave en komedie i Argentina.. hvor en søn Oscar på 16 år forsvinder uden den store bekymring fra forældre, og hans mor Anna gifter sig med en anden mand, og hendes eksmand Christian er med til bryllup...m.m. l

Den eneste der rigtig holder filmen oppe er Anders W Bertelsen i sin komiske rolle som Christian... men efterhånden ser man jo Anders W. Berthelsen i alverdens danske film,...Paprika Steen som Anna er som at se og høre hende i andre roller, hvor det kunne være sjovt at opleve Paprika skifte karakter i sin måde at fremfører en rolle på, der er aldrig ret meget ændring i hendes måde at tale/snakke/være agressiv på i de film hun spiller med i...

Ja jeg havde forventet en kanon sjov sprudlende komisk film, men ærligt den haltede og jeg gik skuffet ud af biograffen...men flotte billeder fra en Argentina...

gitte

Super film, go humor.... :o)

Cecilie

Forventningerne var da skruet en lille smule op med skuespillerne Anders W. Bertelsen og Paprika Steen i hovedrollerne. Og da Ole Christian Madsen tidligere har instrueret den ellers fremragende nordkraft, kunne denne film da ikke gå hen og blive helt dårlig. Troede jeg... Allerede 5 min inde i filmen var jeg skuffet over skuespillernes præstation, og denne skuffelse fortsatte filmen igennem... Filmen forholder sig utroligt overfladisk, til ellers interessante emner, og det hele falder til jorden med dårlige sit-com agtige replikker. Det sjoveste fra filmen kan ses i traileren. Filmen fremstiller dog Argentina og Buenos Aires som et utroligt smukt og indbydende sted, og når den spanske musik spiller, kan man lukke øjnene og kort glemme hvor dårlig resten af filmen er. Denne afbildning løfter filmen til hele to stjerner, resten af filmen er plat falden-på-røven humor, som kun stimulerer ens uintelligens.

Tove dyrmoseuser/876332

Når man kan lide Almodovare film - er denne film dejlig! Møder herlige mennesker - specielt vinbonden. - men der var for lidt tango - suk!

Neeluser/16521

Det var da en OK film, men jeg vil sige, at det er en film man godt kan vente på udkommer på DVD :0) Hvis IKKE man har været i biffen og se den endnu. Det var da en fin film, men havde nu troet på en lidt sjovere film.

Kom igen

Anniuser/36745

Er det absolut bedste bud på en hjertevarm og sjov dansk komedie... så er det mere end almindeligt sørgeligt. Det er kliché på kliché, det er utroværdigt og selv Paprika Steen er helt usædvanligt kikset. Sjældent har jeg kedet mig så meget og aldrig har jeg tænkt at Ole Christian Madsen burde finde sig et andet job. Men 1 stjerne skal Juan Diaz have for sin smukke numse !

Hans Langeuser/280240

Det er lidt svært at holde af en film, der bare gerne vil være alt andet end den er. Tag en god portion Sideways, rør op med rigelige mængder Arrested Development og smag til med Vicky Christina Barcelona, og så får du ikke alene en omgang usmageligt sjask men også Superclasico. Den karrikerede fremmede med maniske armbevægelser og bar røv var sjov første gang i Den Eneste Ene. Og det var vist også dét. Uinteressant og uinspireret.

Frederikuser/245791

Jeg havde på forhånd visse forventninger og glædede mig til at se scener fra Buenos Aires. Jeg havde på forhånd ikke læst nogle anmeldelser af filmen. Der var bestemt også mange flotte scener fra Buenos Aires, men selve filmen er ikke specielt imponerende. Enten skulle handlingen i filmen have været mere intens, eller også skulle humoren have været det. Jeg tror de har prøvet at gøre filmen til en komedie, men der er for langt imellem de sjove øjeblikke i filmen, og til tider følte jeg at filmen var lidt langtrukken.
Filmen er fyldt med klichéer (hvilket man måske kunne forvente), men er også fyldt med mange mærkelige indslag. Her tænker jeg bla. på stuepigen i huset, og sønnen som virker ret sær. Hvis det skulle virke morsomt, er det totalt forfejlet.

Det virker lidt som om at hele filmholdet har været så begejstret over at være i Argentina, at de glemte at de egentlig var på arbejde.

Madsuser/539252

Det er lige præcis sådan en film, vi har brug for efter en lang kold vinter. Den har charme, humor og alvor. Det er trist at se at nogle mennesker, lader sig påvirke af, at den har fået nogle dårlige anmeldelser hist og her. Det er virkelig en film, man skal se og ikke læse anmeldelser af.
Så hvis du trænger til at føle din indre varme igen, så skynd dig ind og se denne fantastiske film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.