Cookie- og Privatlivspolitik

SuperClásico

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.03.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
SuperClásico
|

I 'SuperClásico' er 40-årige Christian ved at gå på røven med sin vinforretning.

Christian har i det hele taget ikke styr på særlig meget.

Hans kone Anna er skredet efter at have mødt stjernespilleren Juan Diaz og arbejder nu som succesrig fodbold agent og lever i sus og dus i Buenos Aires.

Ægteskabet er altså slut, men Christian kan ikke engang finde ud af at få skrevet under på skilsmissepapirerne, som nu har ligget og ventet i 11 måneder.

Impulsivt hopper Christian på en flyver til Buenos Aires med parrets 16-årige søn.

Påskuddet er, at de skal skrive papirerne under sammen, men sandheden er, at han vil forsøge at vinde Anna tilbage.

'SuperClásico' er en humoristisk feel-good film af Ole Christian Madsen (Flammen og Citronen).

Filmen er en del af Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (273 votes)
4.2
3.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Anders W. Berthelsen som Christian og Paprika Steen som Anna spiller naturligvis glimrende med virkemidler, som de har brugt mange gange før... [filmen] farer vild i sin egen handling og helt tydeligt ikke aner, hvor den er på vej hen." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... temmelig tam som fortælling... til gengæld rig på fantastiske billeder. ... kan ses som en stribe pudsige og fornøjelige episoder, men Ole Christian Madsen kan og bør fortælle en bedre historie." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... en sympatisk film - varm og velspillet. Der er intenst nærvær i de alvorlige scener og fint samspil mellem Steen og Berthelsen." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... den ellers lune komedie [bliver] desværre aldrig rigtig nærværende eller hjertevindende." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... nærmest provokerende uambitiøs. ... selvom man til tider nyder Paprika Steens sprudlende spil og Bertelsens humoristiske talent og morer sig over få af de absurde optrin, må man først og fremmest ærgre sig over, at Ole Christian Madsen har forvaltet sine fortællegaver så middelmådigt denne gang." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Ole Christian Madsens stadig mere veloplagte skilsmissekomedie er et bravt forsøg på at finde ind til den latinske kerne i den danske træmand." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Den taler let om svære emner og rammer sin tilskuer lige i hjertet." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomasuser/883929

TOP DOLLAR underholdning. Eventyrlig sjov. MASSER af skæve vinkler og pudsige indfald. Den guddommelige og smukke Paprika Steen og den fantastiske Anders W Bertelsen i perfekt harmoni. En varm film om den svære kærlighed - og om livet omkring de 40. Den rammer plet på så mange punkter og er absolut blandt de bedre danske film. Stor ros til alle skuespillere som er perfect castet til de roller som de spiller. Kan varmt anbefales.

BIOMANEN

Jeg har lige set filmen og var underholdt rigtig godt. Det er ikke stor film kunst, men underholdningen fejlet ikke noget. Sjov effekt med en fortæller ind over filmen. Er set på børne film men det er første gang jeg oplever det på en voksne film. Men det er ret underholdende. Humoren fejler ikke noget og der er noget for begge køn. Jeg elsker røveriet og stuenpigen. Er helt vild med Anders W. Berthelsens figur. Musikken og sceneriet fra Buenos Aires var flot. Og den unge elskers dejlige figur gør heller ikke noget. (flot bagparti).
Rigtig god underholdning

Jeanett Pheiffer Nielsen

Jeg synes helt klart der var tider hvor der var et godt grin, men jeg synes nu alligevel jeg er lidt skuffet, desværre. Den er ikke dårlig, men heller ikke super god.

doveyuser/523104

Så også filmen i imperial i søndags, og må tilstå at jeg ikke brød mig om den. Det er rigtig ærgerligt for filmen har efter min mening potentiale til mere, men blandt andet var den irriterende fortællestemme(af michael bertelsen) helt malplaceret og husholdersken i Paprika stens hjem i Buenes Aires var simpelthen den mest mærkelig og skrammende karakter jeg længe har oplevet på film. Sexscenen mellem hende og Anders w i badekaret - har næppe nogensinde set noget mindre erotisk!!!! Forstod slet ikke hvad hun skulle i filmen!? En anden belastende karakter var Paprika steens argitinske kæreste, der skulle fremstå vel lidt som den mand, vi alle drømmer om, åh gud - på ingen måde en tiltrækkende mand, og en efter min mening overspillet karakter. Det samme gjorde Paprika steens karakter. Hvorfor anders W bertelsen skulle rejse til Buenas aires for at få den dumme so tilbage, virker bare på ingen måde realistisk!! Men skuespillerne, de er jo bare blevet tildelt en rolle og gør deres bedste, ansvaret ligger naturligvis hos Ole Christian Madsen
Meen enkelte lyspunkter var der, nemlig sønnen i filmen(ved ikke hvem der spiller?) og dennes oplevelse af sin første forelskelsen i en ung lokal pige.

DB

Jeg er så ikke helt enig med J. Rico.
Jeg så filmen natten til d. 28. februar, i forbindelse med med Oscar-showet i Imperial.
Jeg anede intet om filmen, havde ikke set trailers osv.. og vidste overhovedet ikke hvad jeg skulle forvente. Måske også derfor at jeg var positivt overrasket og ikke skuffet som J. Rico var.

Det var en sød rolig film, men nogle gode komiske veltimet oneliners og generelt gode replikker. Ganske hæderligt skuespil, især af de yngste skuespillere. En god sød historie, og jeg kunne godt lide delen med sønnen og hans kærlighed til en ung lokal pige. Det er intet mesterværk, men en film jeg gerne vil anbefale til mine venner og bekendte. Historien er lidt klassisk, men er faktisk rigtig godt fortalt. Fortællerstemmen der med voiceover er meget aktiv og sætter publikum ind i mange detaljer, er en klassiker men faktisk efter min mening kærkommen og vellykket i denne film.

Jeg blev sgu lidt varm inden i, og tog mig selv i at sidde og smile meget, og der var rigtig mange steder hvor publikum brød ud i varm latter.
I så tilfælde er det en fornøjelse at se film i biografen. Fedt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.