Cookie- og Privatlivspolitik

Alice in Wonderland (1951)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alice In Wonderland
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning Dansk Tale
|

I Disneys tegnefilm 'Alice in Wonderland' (Alice i Eventyrland) følger pigen Alice efter en hvid kanin, som leder hende ned i en eventyrlig verden befolket af de særeste skabninger. Hendes vej hjem bliver besværliggjort af Hjerter Dame og hendes hær af spillekort.

Disneyficeringen af Lewis Carrolls næsten hellige bøger ’Alice i Eventyrland’ og ’Bag spejlet’ fik en lunken, i Storbritannien næsten fjendtlig modtagelse. Men netop fordi filmen er så lidt nuttet – ikke mindst sammenlignet med de andre 50’er-tegnefilm – så er det en film, der skiller sig sympatisk ud set på afstand. Nyd ikke mindst teaterkatten, der næppe er set mere vanvittig!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
4.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
joan

Elsker denne her, der må betegnes som Disney på drugs,men dejlig og sjov.

Simon

Der er næsten ikke andet at sige. 'Alice in Wonderland' er ligesom vin; den bliver bedre med tiden. End til man bliver en knægt på 15 år, der kun kan lide film med bilræs, og damer med store bryster. Undtagen for mig. Fordi at den altid vil være der. Et eller andet sted. Mad Hatter stopper gerne sit té selvskab, og tager et venligt fat om dig, og inviterer dig på en film aften, for té, det har han drukket nok af idag!

Nikolaj

Inde i ens underbevisthed/drøm kan der ske alt, når man ser filmen er man egentlig ikke underholdt, nej man er forvirret. Og det er egentlig først et lille stykke tid efter filmen, man begynder at blive imponeret. De oplevelser Alice oplever er jo egentlig geniale, jeg er især imponeret over scenen med hvalrosen, som jeg altid har elsket.

Nadineuser/13852

Dette er jo min ypper yndlings historie. Helt åndssvagt utroligt ejer jeg ikke denne film.

Jeg elsker hvordan denne Alice, beholder sit meget uskyldige ynde men fremhæver hendes stædighed når det er passende.

S. Rico

Den er slidt og har mange år på bagen. Og alligevel er den på mange måder mindst lige så god som Tim Burtons nye farverige filmversion.

Wayne

Selvom filmen er fra 1951 så stråler den stadig af kreativitet og overskud, og er meget bedre end den animerede udgave Burton lavede for nyligt.

Tribute

Den var rigtig hyggelig og er en perfect film til en hyggelig lørdag aften med slik og Popcorn.
Den var lidt for mærkelig hen ad filmen, jeg ved godt at den hedder Alice in Wonderland (Alice i Eventyrland) men nogle gange er den ikke helt så sjov nu mere kedelig.
Den var godt lang i den jeg elskede den da jeg var mindre, fordi jeg plejede at se den med min stor bror eller stor søster. God film men ikke så tæt på at klade den bedste Disney film.

Natasha

Elsker denne her film, den er sjov, mærkelig og spændende på samme tid. Man føler sig som et lille barn når man ser den.
Det er mit yndlings eventyr og det vil det altid være.
Jeg ELSKER DEN.
Så køb den hurtigst muligt på dvd, set dig med det samme foran tv'et og NYD filmen. For denne her film er et mesterværk.
Se den nu det kan ikke gå for hurtigt!!!!!!!!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.