Cookie- og Privatlivspolitik

Never Let Me Go

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Never Let Me Go
|
I 'Never Let Me Go' instruerer Mark Romanek foruden Keira Knightley og Charlotte Rampling de tre nye store talenter Carey Mulligan (An Education, Wall Street 2), Andrew Garfield ('Boy A', Spiderman 4) og Sally Hawkins (Happy-Go-Lucky).

Filmen er ikke planlagt til dansk biografdistribution.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Andrew Garfield, Keira Knightley og Carrey Mulligan i et romantisk drama om tre unge mennesker, der vokser op på en kostskole. De bliver venner, men kærlighed og samfundets ubehagelige barske realiteter gør det svært at opnå nogen af deres drømme.

Historien kan minde om en vis Michael Bay film med Scarlett J – men dette er den poetiske og noget mindre actionprægede version. 4½ stjerner.

Wayne

Filmen fortælles som en slags kærlighedshistorie, men den er mere en skæbnefortælling - og man savner et oprør mod den åbenbart uundgåelige slutning. Det er som kvæg på vej mod slagteriet, og stemningen kan sammenlignes med Hunger Games.

Men skuespillet er rørende, selvom historien er svær at acceptere.

HeleneColor

Den er anden gang jeg ser Andrew Garfield i en film.. Der må jeg sige at.. Den her gang fik han mig til at græde.
- Det sjovt.. Jeg så ham ellers i action filmen The Amazing Spiderman. Og her kan jeg se at Andrew kan få mig til at græde.. Helt bestemt!

Udover det... Var filmen fuldstændig fantastisk!:')

Shandrill

Gør jer den tjeneste at bruge de halvtreds kroner filmen koster og se en film, der med gode skuespiller præstationer og uden vilde special effekts sætter etik i fokus.
Det er længe siden jeg har siddet med så stor en klump i halsen.

petergabriel.dkuser/544015

'Never Let Me Go' er en science fiction-film, men ikke i gængs forstand. Science-elementet er stærkt nedtonet og bruges kun til at sætte historien i gang. I filmens første 30 sekunder får man fortalt, at lægevidenskaben i 1952 fik et medicinsk gennembrud, der har medført, at den gennemsnitlige levealder for mennesker har oversteget 100 år. Hvad lægerne fandt ud af, vil jeg ikke afsløre her, men deres opdagelse medførte en lang række etiske kompromisser, som mennesket gradvist har vænnet sig til at se bort fra, da man 20 år senere stort set har udryddet alle sygdomme.

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.navlefnuller.dk/anmeldelse/never-let-me-go/198

Kira

Glæder mig seriøst til at se den her.
Sidste gang man så Carey Mulligan og Keira Knightley i samme film, blev det til én af mine personlige ynglings film. Denne her kan kun blive fantastisk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.