Cookie- og Privatlivspolitik

Kung Fu Panda

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
18.07.2008
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kung Fu Panda
|

I 'Kung Fu Panda' møder man Po - en entusiastisk, stor og lidt klodset Panda, som er jordens største Kung Fu-fan, hvilket ikke stemmer særlig godt overens med hans job i familiens nudelrestaurant.

Pos drømme bliver til virkelighed, da skæbnen udvælger ham til at opfylde en gammel profeti, og bliver optaget i Kung Fu’ens verden, hvor han træner sammen med sine idoler – de legendariske kampsportskrigere Tiger, Trane, Knæler, Hugorm og Abe under ledelse se af deres læremester Mester Shifu.

Men før de ved af det, er den hævnfulde og forræderiske sneleopard Tai-Lung på vej mod dem, og det er nu op til Po at forsvare alle mod truslen.

Kan han gøre sine drømme om at blive Kung Fu-mester til virkelighed? Po lægger sit hjerte – og sit korpus – i opgaven, og den usædvanlige helt finder til sidst ud af, at hans største svaghed er hans største styrke.

'Kung Fu Panda' er en forrygende animationsfilm med masser af action, der kan ses med både dansk og original tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1741 votes)
4.7
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Som i enhver kung fu-film med respekt for sig selv er der også nogle eminente kampscener. Og sammen med den visuelle veloplagthed er 'Kung Fu Panda' Dreamworks’ stærkeste udspil længe og en film, selskabet kan være stolt af (Ann Lind Andersen). ()

 • BT

  Det er professionel, velsmurt underholdning proppet til randen med gags og selvironi for hele familien (Jacob Wendt Jensen). ()

 • Ekstra Bladet

  Forventer man en ny 'Shrek' eller 'The Incredibles', gør man sig selv en bjørnetjeneste. Men søger du habil familiehygge, så er 'Kung Fu Panda' et oplagt bud på fjantet sommersjov (Peter Albrechtsen). ()

 • Jyllands-Posten

  ... skal man bare med ungerne i sommerbiffen er "Kung Fu Panda" et hæderligt bud på underholdning (Katrine Sommer Boysen). ()

 • Politiken

  Når man hverken er spil- eller kung fu-aficionado, savner man sideplots i historien, der næsten med tunnelsyn fokuserer på kamptrickene (Søren Vinterberg). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Madsuser/846683

Properly the best movie ever :D
Jeg var inde og se den med dansk-tale, sammen med en pige. Hun havde vist ikke den rigtige humor, for hun grinte kun af tingene Rune Klan sagde og ikke alle de fantastiske og helt utrolige godt gennemførte effekter. Kanon film jeg elskede den.

Mark

Super underholdende film

Kulturtossen

En af de få film jeg har set på tegnefilm hvor figuren og skuespilleren passer godt sammen.
En rigtig sjov film for børn og barnlige sjæle.

Camillauser/126845

Filmen er helt klart værd at se, ikke kun for animationen men for den fantastiske humor, som er genialt gennemført. Specielt er actionscenerne, hvor Po kæmper som en fed panda på den bedste sumubrydder vis,kanon sjove.

Mickyuser/531894

Den er godt lavet og er da også en ok underholdende film men at gå så langt at sige at det var en af de bedste animerede film og bedste film jeg har set længe, kan jeg dog ikke sige.
Havde faktisk forventet at grine mere end man gjorde.
Måske er orginalversionen bedre end den danske.

Camilla Noer

Den første halvdel er kedelig, og der sker en masse som man har set før, det er ikke andet en klicheer..
Men den sidste halvdel er nu eget sjov,
derfor får den 3 ud af 6 stjerner, for den er kun god i den sidste halvdel.

Inauser/325820

En rigtig sød og sjov film, for både børn og voksne... Absolut en film der er værd at se.... Både mine børn og jeg selv hyggede os og nød filmen....

karinauser/15279

den er sjov og den gå lige ind hos børen selv også hos os voksen

Mienna

Dette er den bedste film jeg længe har set af Dreamworks. Historien holder helt klart og animationen er tip top som altid. Nu har jeg dog ikke set den på dansk, men på originalt sprog men mit råd er altid med sådan nogle film: - Hvis du kan forstå engelsk så se den originale version for de er for det meste sjovere end den danske version. Jack Black er i såfald suveræn på engelsk<3

chiliuser/147603

det er den beste film jeg har set længe. Den var super sjov og god ,saj og fed. Den er godt laved og jeg ville sige at det bare var sjovt at se den. Jeg ville andmele den til alle der fendes. Min veninde skal se den,den 18./07.08.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.