/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

The Tourist

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
10.02.2011
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Tourist
|

I 'The Tourist' er amerikaneren Frank (Johnny Depp) på et stille og roligt besøg i Italien for at komme sig over sin ekskæreste.

I toget møder han tilfældigt den meget smukke, men hemmelighedsfulde Elise (Angelina Jolie), der overtaler ham til at tage med hende til Venedig.

Det tilsyneladende uskyldige møde bliver hurtigt til et livsfarligt eventyr, for inden længe konstaterer Frank til sin skræk, at en række skrupelløse mordere er ude på at slå ham ihjel for enhver pris.

'The Tourist' er instrueret af Florian Hanckel von Donnersmarck, der stod bag den Oscar-vindende 'De andres liv'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (303 votes)
4.2
2.6

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med Venedig som kulisse er 'The Tourist' en lækkert udseende popcorn film, der kan nydes som et kortvarigt fix." (Iben Albinus Sabroe ()

 • BT

  "'The Tourist' er nærmest blevet udråbt til årets værste film i Hollywood. Men jeg kan snildt komme i tanke om adskillige andre titler, der fortjener dén tvivlsomme ære. Og jeg skal ærligt indrømme, at jeg hyggede mig fint under det meste af dette støvede, men stadig erotiske drama." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Angelina Jolie og Johnny Deep er billetsælgende staffage i det billedskønne Venedig (selvfølgelig med den obligatoriske speedbådsjagt i kanalerne) i denne rutine-thriller om falske identiteter og forsvundne millioner, hvis 'overraskende' slutning man ikke skal mange minutter ind i filmen for at have gennemskuet." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Hverken katten efter musen-plottet eller kærlighedshistorien slår gnister. ”The Tourist” er derimod en rigtig fuser." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... filmen er mere klodset end elegant, og i stedet for at lege med klicheerne kommer den til bevidstløst at forstærke dem." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Det er ikke kun spildte kræfter, men det er ikke meget galt. Man ved fra begyndelsen, hvor det bærer hen, og for en sikkerheds skyld er langsomme politimænd sat til undre sig og forklare på alle svære steder i plottet. Filmen er flygtig og glemt med det samme. Den kommer i tv, før året er omme." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads

The Tourist er en action/komedie, men jeg synes ikke, at der er ret meget action eller komedie i filmen. Jeg kedede mig gentagende gange. Plottet er forudsigeligt, man har set det hundrede gange før. Selvom Johnny Depp og Angelina Jolie er nogle af Hollywoods smukkeste og bedste skuespillere. Er det slet ikke nok til, at rede The Tourist.

Helle

Ingen tvivl om at filmens to stjerner er sindssyg lækre at se på, og begge gode skuespillere. Men at de indvilliger i at være trækplaster i så ringe en film som denne er ubegribeligt! Plottet er kedeligt og gennemskueligt, og filmen er ikke værd at bruge penge eller tid på. Og det er ellers sjældent, at jeg efterlades med sådan et indtryk, selv om jeg fra start af ved, at jeg går ind til noget Hollywood pladder...

Baller Status

Mediernes anmeldelser er ALT for hårde. Filmen er værd, at gå ind og se. Angelina Jolie og Johnny Depp spiller som sædvanlig godt og historien er heller ik dårlig. Den har alt en film i denne genre skal bruge; Mystik, en lille kærlighedshistorie og action.
Synes generelt, at mediernes anmeldelser er ALT for hårde.

6/6

Bea

Top skuespillere som bare leverer, fantasiske omgivelse og flotte filmklip fra byernes by Venedig, Go humor og go action med et strejf af romance - lige nok til at man bliver drevet af det og uden det bliver for kvalmt. Kort sagt et perfekt mix med rette dosering af alle ingerdienser. Super super super!! En skøn oplevelse, jeg kun varmt kan anbefale - og samtidigt undre mig over at filmen ikke er blandt de Oscar nominerede..

Christian

Man skal ikke gå ind med store forventninger - så bliver man skuffet. Men Angelina Jolie og Johnny Depp spiller fantastisk i rollerne "som sig selv". Jolie som den lækre, kontrolerede overkinde og Depp som den lidt guffy, kærlige og sjove mand. (ala Pirates of the Carribean) Nå men super film, flot filmet, gode klip etc. - kan virkelig anbefales!

Candyman.user/604735

En stjerne fordi Angelina ér så lækker. Filmen er ren uforfalsket affald.

Angelo Kim

Har lige været inde og se den, Historien lægger op til mange twists og overraskelser også er det to af mine favorites .
3 stjerner

Sarahuser/765769

Hold jer væk fra denne film, medmindre I er til dårligt skuespil, plat romance, dårlig action. Kliché på kliché på kliché; kort sagt en rigtig kedeilg og forudsigelig film. Den er lige så kedelig som en madkasselunken leverpostejmad.

ElvisSorensen

.. En underholdne film, både til Herre og jer kvinder ..
- Der sker noget i hele filmen, og du vil blive overrasket til sidst, som gør det hele værd :) .. En film, som alle burde se ..

"Det kan anbefales, hvis du har en date med - begge partner vil få glæde af den" ;) Good luck!

R.A.Juser/8736

den er så dejlig at se på, men også fantastisk underholdende. angelina skal man ikke forvendte mere af end at se smuk ud, men igen er det johnny der gør filmen til en smuk oplevelse. paul bettany levere også en dejlig performance.
Slutningen er kronen på værket. Jeg elsker den.
hvis man er træt af psykologiske thrillers og heavy drama er The Tourist et fantastisk valg til en dejlig aften. Man har kun lyst til at blive forelsket efter at have set den film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.