Cookie- og Privatlivspolitik

Den kæmpestore bjørn

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
10.02.2011
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Den kæmpestore bjørn
|
I 'Den kæmpestore bjørn' er Jonathan og Sofie på ferie hos deres morfar, som bor isoleret og tæt ved den ældgamle Storskov.

Skoven er efter sigende magisk og huser mærkværdige dyr og skabninger. De får derfor at vide, at de under ingen omstædigheder må gå gennem lågen i hækken.

Men regler er til for at blive brudt, og snart befinder Jonathan og Sofie sig midt i et dramatisk eventyr, som bringer dem på sporet af sandheden om den kæmpestore bjørn.

'Den kæmpestore bjørn' er en ny dansk animationsfilm, der umiddelbart har mere til fælles med den japanske mester Hayao Miyazaki (Det levende slot, Prinsesse Mononoke) end Disney.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (131 votes)
4.7
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Toft Jacobsens fortryllede nordiske skov er ligesom bjørnen storslået. Animationen af filmens mennesker ser til gengæld umanerligt gammeldags og grovkornet ud, og det går ud over helhedsindtrykket." (Iben Albinus Sabroe) ()

  • Ekstra Bladet

    "Bortset fra titlens enorme, træbeklædte bjørn (der godt kunne ligne noget, der var fostret af Hayao Miyazakis fantasi) er karaktertegningen dog noget mangelfuld (...) Intentionerne er med andre ord bedre end slutproduktet." (Henrik Qeuitsch) ()

  • Politiken

    "Det er nogle af de bedste traditioner i nordisk børnefiktion, Esben Toft Jacobsen fletter sammen i sin animationsspillefilmdebut." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonatan (Star-Lord)

Synes at den er ret så voldsom når den hedder 7 år der er mange bandeord og meget skyderi.

Nicolaiuser/319840

ok dansk film

Eva

Jeg har set filmen med min søn på 8 år og vi synes rigtig godt om den.
Rigtig god oplevelse :)

Stina

Ungerne var vilde med den, også selvom animationen til tider måske ikke var helt i top - men hey vi taler en dansk produceret film. Meget up-to-date med sproget (læs: bandeord m.v.), som også var OK.

Andreas HER

Den ser ud som en god dansk film skal nok ses.

Claususer/163160

Den Kæmpestore Bjørn er utrolig flot lavet og historien er fantastisk. Stemmerne på de to børn passer utrolig godt på karakterene og man glemmer flere steder at det ikke er en amerikansk produktion man kikker på.
Sød historie, meget gribende og flot fortalt.... Super film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.