Cookie- og Privatlivspolitik

Venskab med fryns

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
24.03.2011
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
No Strings Attached
|

'Venskab med fryns' er en romantisk komedie om Adam (Ashton Kutcher), der mildest talt bliver oprevet, da han opdager, at hans ekskæreste går i seng med hans far. 

Adam søger trøst hos sin veninde Emma (Natalie Portman), og uventet ender de to med at dyrke sex. De vil egentlig ikke være kærester og forsøger at holde deres venskab på et udelukkende fysik plan, men efterhånden finder de ud af, at de ønsker noget mere.

’Venskab med fryns’ røg direkte ind på 1. pladsen i USA’s biografer, hvilket nok skyldes de to attraktive hovedroller, Ashton Kutcher (Just Married) og Natalie Portman (Black Swan), og det faktum, at de dyrker en del sex i filmen. Rutinerede Ivan Reitman (Ghostbusters-filmene) står bag kameraet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (168 votes)
4.8
2.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Kutcher gør en overraskende troværdig figur... 'Venskab med fryns' får desværre intet nyt ud af sin tematik ... og har en meget lille historie, der oven i købet er irriterende længe om at komme i gang." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... Natalie Portman og Ashton Kutcher [klikker], så det er en fornøjelse." (Henning Hoeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "En på alle planer inderligt ligegyldig film, selv målt med genrens beskedne alen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... hverken fræk, morsom eller overraskende, tværtimod." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Tonen er ... ungdommelig, ærlig og ligefrem og sine steder virkelig morsom... Men der er for meget udenomssnak og fjolleri i vejen for intrigen. ... men hvad angår romantiske komedier, er de både set bedre og værre end her." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadineuser/13852

Så der dømt tøssefilm i den større gener. Tænker straks "50 days and 50 nights" med Josh Harnett, ikke fordi det samme tema men helt klart samme gener, eller The Killers, hvor Ashton Kutcher optræder som en form af en James Bond figur. Helt klart tøsse hygge film, hvor vi sidder og savler over den mandelige hovderolle, denne her gang kan vi dog overtale vores kærester til at tage med i biograffen, da de så kan savle med over Natalie Portman.

Det er overordnet sjovt at hvordan the tabel has turned, i forhold til hvis man ser på den mandelige og kvindelige kønsrolle fordeling. Nu er det kvinder der siger one night stands og forhold uden følelser. Hvem har mon bukserne?

Mads Frederik

Vi ser massevis af de her film med karrierekvinden med hestehalen og den stramme skjortebluse, der ikke har tid til en kæreste. Som regel plejer at det at være den utålige Katherine Heigl, der spiller den kvindelige hovedrolle i den type film. Men hvad Portman der kan vinde en Oscar for Blackswan vil risikere at lave en Norbit med at spille med den her det ved jeg så ikke.
Jeg vil gerne vædde med alle her, at Vi får sex-montagen i den her filmen omkring når der er gået de første 30-35 minutter af filmen.

Holly Golightlyuser/9967

Nu hvor denne unikke romcom med originaltitlen "No Strings Attached" er blevet oversat til "Venskab Med Fryns", så glæder jeg mig da til at se hvad den endnu mere unikke rom com "Friends With Benefits" (jvf. http://www.imdb.com/title/tt1632708/) bliver oversat til.
Vil vi til sommer se to filmplakater ved siden af hinanden; den ene med halvnøgne Natalie Portman og Ashton Kutcher på, den anden med halvnøgne Mila Kunis og Justin Timberlake, med de to unikke titler "Venskab med fryns" og "Venner med frynsegoder"?
...men lur mig, om jeg alligevel ikke skal ind og se begge film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.