Cookie- og Privatlivspolitik

Due Date

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.01.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Due Date
|

'Due Date' er en komedie med Robert Downey Jr. og Zach Galifianakis.

Peter Highman er en vordende far, hvis kones termin er om fem dage. Da han forsøger at flyve hjem fra et møde i Atlanta, går alt bare galt.

Peter får forbyttet sin mappe med en andens ved check-in i lufthavnen, og denne viser sig at indeholde stoffer. Han forklarer fejltagelsen og kommer om bord på flyet, men der kommer han i heftig diskussion med taskens ejermand, Ethan.

Peter og Ethan bliver smidt af flyet og får begge tildelt et flyveforbud. Gode råd er dyre – især fordi Peters tegnebog og bagage stadig befinder sig ombord på flyet! De to må nu på en tur som vil ødelægge adskillige biler, venskaber og Peters nerver …

'Due Date' er fra instruktøren af 'Tømmermænd i Vegas'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (488 votes)
4.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen er langt mindre ambitiøs end Philips' forgænger 'Hangover' ... et dårligt, uforløst manuskript, der postulerer sin humor [og] sin karakterudvikling..." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "... en film man bliver i højt humør af, men den savner hjerte og indlevelse." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Utroligt nok er det folkene bag den hylende morsomme 'The Hangover', der også er ansvarlig for 'Due Date'. Men alle vittighederne må have været brugt op." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... det [slår] aldrig rigtig gnister mellem Downey Jr. og Galifianakis, selv om [de] gør, hvad de kan med den forudsigelige historie." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Der er vittige indfald, men langt imellem dem, og i løbet af filmens halvanden time aftvinger de to skuespillere faktisk tilskueren en vis vrangvillig sympati." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... savner [hverken] invaliderende slagsmål eller totalskade på motorkøretøjer med passagerer i; og den slags er vel altid sjovt? Problemet er måske, at [Downey Jr. og Galifianakis' karakterer] er umulige at holde af..." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "... anstrengende og stærkt episodisk, men fungerer i store træk efter planen." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bettinauser/15300

En "sofafilm" og ikke "biograffilm" !

Rie

Jeg tilstår, at den ikke er lige så god som 'The Hangover' med de selv samme skuespillere, men jeg elskede den humor, filmen havde. Den var sjov og overraskende, og slet ikke forudsigelig. Det allerbedste var selvfølgelig Zachs' tillærte "Hollywood"-gang, med hunden på armen. Elskværdigt!

Mikkysmomuser/48376

Jeg synes Due Date er en skæg film, med mange sjove og uventede indfald. Og så skader det jo ikke at Robert Downey Jr. er lidt af en hunk.

Caroline

Da jeg vidste jeg skulle ind og se den, havde jeg ikke så høje forventninger. Jeg plejer ikke at være til sådan nogle film, men idet at man ikke har det, bliver man nemt overrasket, tit positivt :) Og jeg er nu meget glad for at jeg har set den. Den er sjov på sin egen måde. Og selvom jeg sagde "eeeuuw" mindst tre gange, er humoren utrolig. En god historie, om at man nogle gange skal tage tingene som de kommer og ikke at dømme bogen på omslaget, lidt kliché, men det går. Se den!

Cap. Jackuser/11171

Hvis man bare går ind og ser den med et "open mind", og tager den for hvad den er, skal man nok blive underholdt på en sjov måde.
/Jack.

Anonymuser/0

Mega dårlig film... Fangede mig ikke

Patriciauser/844740

Jeg giver filmen et kæmpe stort 5-tal, og det udelukkende fordi der skal være plads til forbedringer ;)
Det er en super sjov film, og selvom selve historien ikke er noget stort, så tænker man overhovedet ikke over det, og man sidder ikke hele filmen og tænker over, hvornår det kommer. Jeg sad og skreg af grin konstant, og det samme gjorde alle andre i salen også !
Tænk ikke på anmeldernes anmeldelser, jeg har lidt på fornemmelsen, at andmelderne ikke har nogen sans for humor, eller også bygger deres bedømmelse bare på noget andet en det komiske ;)
Den er SÅ fed, kan helt klart anbefales !!

Nicoline

Plus Jeg havde slet ikke forventet et filmen ville være sådan her. Det gav en ekstra stjerne ;)

Nicoline

Jeg havde fået en tur for to i biografen i julegave og valgte at tage min far med ind og se due date. Sindsyg god film!! Alt var godt. Man sad hele tiden og grinede. Det er den film jeg mest har grinet siden jeg så old dogs. Nu skal The Hangover helt klart ses! Til sidst siger jeg bare: SE DEN!!! :D

Dennisuser/184377

Mediernes hårde medfart har den fordel man ikke skruer sine forventninger for højt op. -Hvilket så er godt, for ellers bliver man bare endnu mere skuffet.
Men ser man den uden forventninger, så er den jo ok.
Skal du have rørt lattermusklerne, så er der maksimalt 3 scener hvor det sker.
Resten er for forudsigeligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.