Cookie- og Privatlivspolitik

3:10 til Yuma

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.01.2008
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
3:10 to Yuma
|

'3:10 to Yuma' følger Dan Evans (Christian Bale. En ærlig mand, der har brugt det meste af sit liv på at være så retskaffen som muligt, men han er aldrig rigtig blevet honoreret for det.

Dan er tidligere skarpskytte under Den Amerikanske Borgerkrig, men blev såret i benet og modtog en middelmådig kompensation, som lige rakte til, at han sammen med sin kone, Alice, og deres to drenge kunne købe en lille ranch i Arizona.

Men det er hårde tider for Dan og hans lille familie og de lever på sultegrænsen. Samtidig kæmper Dan en brav kamp for at holde jernbanen væk fra sin jord. Men tiden er knap, og både Alice og især sønnen Will er ved at miste troen på, at Dan kan klare skærene.

Lykken tilsmiler dog Dan, da den berømte og hensynsløse røver Ben Wade (Russell Crowe) bliver fanget. Wade og hans bande har gennem længere tid opereret langs jernbanen, hvor de har gennemført en række yderst indbringende røverier. Men freden er ikke forbi, selvom Wade er kommet bag tremmer.

Han skal overføres fra den lille by Brisbee til Yuma i Arizona for at stilles for retten. En rejse som absolut ikke er risikofri, da Wades bande vil gøre alt for at befri deres leder.

Dan melder sig straks, da der efterlyses raske mænd, der mod en klækkelig betaling vil tage med på fangetransporten og forhindre et eventuelt overfald fra Wades bande.

'3:10 to Yuma' er et brag af en western med strålende skuespil.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En virkelig fed film, som man tror man selv er en glad lille cowboy.
En flot, stor underholdning som alle skal se fordi den er det værd.

D.

Jeg så denne fremragende film i går aftes og den overgik alle mine forventninger, jeg var virkelig underholdt. Jeg vil især fremhave samtalen mellem Dan og Ben på hotellet, da de venter på, at Butterfield skal komme med forstærkninger. Fed, fed scene, hvor især Christian Bale spiller fantastisk, man kan virkelig læse alle hans modstridende tanker i hans ansigtsudtryk, og man når at frygte et øjeblik for udfaldet. Der er samspillet mellem de to bedst, det slår nærmest gnister. Russel Crowe spiller som forventet også rigtig godt, det klæder ham at spille skurk. Jeg kunne dog godt have undværet de våde øjne i slutning af filmen, det var en tak for meget efter min mening. Den mest uhyggelige karakter i filmen er Bens psykopatiske assistent, som spilles meget intenst og troværdigt.

Frank

Okay film

Jeff

Good performances and well casted. I liked it.

Wayne

Godt spil af Bale og Crowe.

Sanne

Det er sjældent at nyere western film opnår at skabe den stemning som der er i de gamle western. Men denne her gør. Den har den der simple tørre stemning. Fantastiske karakterer, både Christian Bale som spiller den usikre flaterede cowboy, ofret om så at sige, og Russel Crow, der i denne film har fået tildelt rollen som "skurken". Det fede ved denne film er at som filmen skrider frem er sympatien fordelt 50/50. Man holder af dem begge. Og ønsker alle det bedste. Fed western i topklasse!

Carmen

WOW siger jeg bare. Fan-freaking-tastic. Fantastisk plot. Fantastiske skuespillere. Fantastiske karaktere. Jeg kan ikke engang normalt lide westernfilm... men denne her..: WOW!

S. Rico

Spændende stil og godt fortalt. Men med alle de western der er lavet, så skal der altså mere til for at komme op i det røde felt. Jeg var dog godt underholdt hele vejen igennem.

Hearmeroar

De to skuespillere danner en virkelig fed duo i form af fjendskab der ændrer sig til ærbødighed og forståelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.