Cookie- og Privatlivspolitik

Narnia: Morgenvandrerens rejse

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2010
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
|

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' (Narnia 3) er det tredje eventyr i serien.

Edmund og Lucy Pevensie drager af sted på nye eventyr sammen med deres fætter Eustace, deres fælles royale ven, Kong Caspian, og en krigerisk mus ved navn Reepicheep.

På skibet ’The Dawn Treader’ forsvinder de ind i et mystisk maleri, der fører dem ud på en helt utrolig rejse med oplevelser og farer, der overgår deres vildeste fantasi.

Narnias skæbne afhænger af deres mission, som fører de modige rejsende til mystiske øer og en flod af guld, til konfrontationer med magiske uhyrer og fjender, og til en genforening med deres ven og beskytter, den mægtige løve Aslan.

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' solgte 142.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (310 votes)
4.8
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den tredje Narnia-film lever med sin uskarpe historie ikke op til forgængerne og falder trods flotte effekter, ikke mindst i 3D, tungt med sin patosfyldte kristne symbolik." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Historien har en behagelig rytme. Specialeffekterne er nærmest ufatteligt smukke - og dramatiske. Og især det nye ansigt, børnenes fætter Eustace (Will Poulter) giver serien nyt liv." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Holdt mig som jeg af de to første film, gør man bedst i at holde sig væk, så man ikke får ødelagt illusionen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Dramaet knirker lidt mekanisk, og vi frygter ikke nok for heltene, men det er fantasy, som fungerer godt nok til, at man gider se med. Om ikke andet så fordi, at det er en verden, man selv har elsket." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... det er udført energisk og i stilen mere homogent end før. De ny teknikker spiller vellykket sammen med altmodisch illustrationsstof fra romanerne i sin tid." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Det er en flot film, som børn og voksne kan dele med glæde og opleve sammen. Filmen demonstrerer, at Lewis ikke var så tam og onkelagtig, som kritikerne vil gøre ham til." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Omaruser/674771

Da jeg tog ind for at se den nye Narnia film havde jeg egentlig ret store forventninger. Dette havde da netop Morgenvandrerens Rejse var min absolutte yndlingsbog i serien da jeg var yngre og jeg kan stadig huske den tydeligt. Men jeg må sige at filmen stadig skuffede mig lidt. Hvis man ser på historien følger den ret godt bogen, men jeg føler stadig lidt at filmen bliver gjort en tand for barnlig, selvom jeg er klar over at den primære målgruppe for filmen er børn, så kunne den godt havde været en smule mere moden i sin fortælling.
Ser vi så på effekterne så er filmen meget flot lavet, men jeg kan simpelthen ikke pointen i at lave den i 3D! Jeg følte på intet rigtigt tidspunkt at kunne mærke de 3D effekter.
Filmen er god hvis man har nogle lidt yngre seere med så det kan blive en oplevelse for dem, men hvis de nu skulle gå hen og lave endnu en i serien regner jeg ikke med at se den.

Karina

Det er svært at putte stort set alt fra en bog ind i en film som effektivt - ekskl. rulletekster varer 1 time og 45 minutter. Ikke desto mindre virker det som om, at man har forsøgt at få så meget med som muligt. Resultatet er en tynd handling, hvor der ikke gåes i dybden med noget. Man skøjter igennem det hele og krisesituationer skifter til løsninger så hurtigt, at det aldrig når at blive spændende. Ca. hvalvejs inde i filmen begynder mine tanker at vandre, og da min opmærksomhed vender tilbage, kan jeg ikke gøre rede for, hvad der er sket de sidste ti minutter. Jeg bliver således slet ikke fanget. De to stjerner gives udelukkende for det flotte visuelle univers.

Larsuser/508267

3D på ingen måde impponerende

Steenuser/813567

Filmen er for ens til den anden

Heleneuser/271787

Narnia er mit drømmeunivers og jeg elsker det. Det fantastisk at se hvordan C.S. Lewis' verden bliver bragt til live og figurerne deri formår at holde mig evigt interesseret. Jeg glæder mig til resten af filmene i serien, gid der må gå kortere imellem dem for de er så fantastiske. Kan ikke vente med at se den igen

lisa

en rigtig god film som man ikke fortryder at man har set har selv løst til at tage ind og se den igen :-)

Langager

magen til vrøvl og forhastet/usammenhængende handling har jeg ikke set længde. 1 og 2 havde lidt at byde på, men her går det helt ned.

karin

jeg syntes den var rigtig god:-D

Natashauser/650549

Jeg har aldrig været interesseret i Narnia før, men den her fik mig da til at forelske mig i universet :-) Rigtig god film.

Eva

Lad os starte med det positive.
Filmen er spækket med smukke billeder, og 3D er selvfølgeligt altid dejligt.
Når det så er sagt synes jeg overhovedet ikke den antydningsvist levede op til de to foregående film.
Handlingen var efter min bedste overbevisning tynd forudsigelig og halvkedelig.
Set i bakspejlet ville jeg hellere have set en anden film..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.