Cookie- og Privatlivspolitik

Narnia: Morgenvandrerens rejse

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2010
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
|

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' (Narnia 3) er det tredje eventyr i serien.

Edmund og Lucy Pevensie drager af sted på nye eventyr sammen med deres fætter Eustace, deres fælles royale ven, Kong Caspian, og en krigerisk mus ved navn Reepicheep.

På skibet ’The Dawn Treader’ forsvinder de ind i et mystisk maleri, der fører dem ud på en helt utrolig rejse med oplevelser og farer, der overgår deres vildeste fantasi.

Narnias skæbne afhænger af deres mission, som fører de modige rejsende til mystiske øer og en flod af guld, til konfrontationer med magiske uhyrer og fjender, og til en genforening med deres ven og beskytter, den mægtige løve Aslan.

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' solgte 142.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (310 votes)
4.8
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den tredje Narnia-film lever med sin uskarpe historie ikke op til forgængerne og falder trods flotte effekter, ikke mindst i 3D, tungt med sin patosfyldte kristne symbolik." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Historien har en behagelig rytme. Specialeffekterne er nærmest ufatteligt smukke - og dramatiske. Og især det nye ansigt, børnenes fætter Eustace (Will Poulter) giver serien nyt liv." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Holdt mig som jeg af de to første film, gør man bedst i at holde sig væk, så man ikke får ødelagt illusionen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Dramaet knirker lidt mekanisk, og vi frygter ikke nok for heltene, men det er fantasy, som fungerer godt nok til, at man gider se med. Om ikke andet så fordi, at det er en verden, man selv har elsket." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... det er udført energisk og i stilen mere homogent end før. De ny teknikker spiller vellykket sammen med altmodisch illustrationsstof fra romanerne i sin tid." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Det er en flot film, som børn og voksne kan dele med glæde og opleve sammen. Filmen demonstrerer, at Lewis ikke var så tam og onkelagtig, som kritikerne vil gøre ham til." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Langager

magen til vrøvl og forhastet/usammenhængende handling har jeg ikke set længde. 1 og 2 havde lidt at byde på, men her går det helt ned.

karin

jeg syntes den var rigtig god:-D

Renéuser/306342

Generelt syntes jeg, at filmen levende op til mine forventninger om et dramatisk plot og god historie. Effekterne i 3D var så som så. Selv om man jo godt ved, hvad filmen ender med, lykkedes det alligevel at holde motivationen kørende gennem hele filmens længde. Umiddelbart vil jeg nok også konkludere, at nr. 1 og 2 i rækken er bedre. Man får lidt en fornemmelse af, at nu skal der bare skabes et eller andet problem, som man kan lave en film på. Karaktererne bliver stille og roligt udspillet og man tilfører nye (i form af en fætter), for at sætte lidt "humør" på. Indeholder dog gode effekter og dramatiske scener.
Jeg tror umiddelbart at filmoplevelsen i forhold til 3D bliver bedre hvis man sidder "midt" i biografen således at synsvinklen er på højde med centrum af lærredet, såvel horisontalt som vertikalt. Endvidere skal man nok sidde lidt tættere på, end ved den traditionelle forestilling.

Christopher

Filmen var meget god, var bare ikke tilfreds med 3D filmen lagde op til nogen meget gode 3D effekter men der var bare ik særlig meget 3D i det

Louiseuser/489978

Endnu en gang blev jeg fanget i Narnia's univers, da jeg var inde og se den sammen med min lillesøster og mine forældre.
Filmen overgå ikke 1'ern, der efter min mening er den bedst, dog levede den op til forventningerne og jeg blev meget positivt overrasket. Selvom at Susan og Peter ikke kommer med til Narnia, bliver de ikke glemt i filmen og det havde jeg måske lidt frygtet.
Filmen var fantastisk og tryllebindende, og glæder mig til at den næste kommer i biograferne.

bloom

filmen er god.

Natashauser/650549

Jeg har aldrig været interesseret i Narnia før, men den her fik mig da til at forelske mig i universet :-) Rigtig god film.

Sabrinauser/105012

Rigtig flot og deltaljede film...
Glæder mig allerede til 4'erne

Eva

Lad os starte med det positive.
Filmen er spækket med smukke billeder, og 3D er selvfølgeligt altid dejligt.
Når det så er sagt synes jeg overhovedet ikke den antydningsvist levede op til de to foregående film.
Handlingen var efter min bedste overbevisning tynd forudsigelig og halvkedelig.
Set i bakspejlet ville jeg hellere have set en anden film..

Alex the movieaddict

Porten til Narnia går denne gang gennem et maritimt billede, der oversvømmer Lucys soveværelse. Fantastisk flot og uforglemmelig teknik er Narnia endnu en gang garant for. Filmen ER virkelig smukkere end nogen sinde, og Aslans pels bliver bedre og bedre. Alene for den tekniske formåen og det farvelade-agtige univers Narnia er, bør du se filmen. Det er som altid en forbløffende fornøjelse! Hvor filmen halter er imidlertid historien. Der er en grund til, at Løven, Heksen og Garderobeskabet og Prins Caspian var de første film - det er ikke kronologisk C. S. Lewis første bøger, men nogle af de mest populære der skulle sikre et franchise. Historien følger primært de kendte karakterer Lucy, Edmund og Caspian gennem en slags Odysseusk-rejse, men glemmer derfor i langt højere grad end de to tidligere film at give tid til de elskede figurer og indbyggere i Narnia, der tidligere har været universets force. Det bliver derfor til 4 uforlignelige smukke stjerner. God fornøjelse!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.