Cookie- og Privatlivspolitik

Narnia: Morgenvandrerens rejse

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2010
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
|

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' (Narnia 3) er det tredje eventyr i serien.

Edmund og Lucy Pevensie drager af sted på nye eventyr sammen med deres fætter Eustace, deres fælles royale ven, Kong Caspian, og en krigerisk mus ved navn Reepicheep.

På skibet ’The Dawn Treader’ forsvinder de ind i et mystisk maleri, der fører dem ud på en helt utrolig rejse med oplevelser og farer, der overgår deres vildeste fantasi.

Narnias skæbne afhænger af deres mission, som fører de modige rejsende til mystiske øer og en flod af guld, til konfrontationer med magiske uhyrer og fjender, og til en genforening med deres ven og beskytter, den mægtige løve Aslan.

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' solgte 142.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (310 votes)
4.8
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den tredje Narnia-film lever med sin uskarpe historie ikke op til forgængerne og falder trods flotte effekter, ikke mindst i 3D, tungt med sin patosfyldte kristne symbolik." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Historien har en behagelig rytme. Specialeffekterne er nærmest ufatteligt smukke - og dramatiske. Og især det nye ansigt, børnenes fætter Eustace (Will Poulter) giver serien nyt liv." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Holdt mig som jeg af de to første film, gør man bedst i at holde sig væk, så man ikke får ødelagt illusionen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Dramaet knirker lidt mekanisk, og vi frygter ikke nok for heltene, men det er fantasy, som fungerer godt nok til, at man gider se med. Om ikke andet så fordi, at det er en verden, man selv har elsket." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... det er udført energisk og i stilen mere homogent end før. De ny teknikker spiller vellykket sammen med altmodisch illustrationsstof fra romanerne i sin tid." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Det er en flot film, som børn og voksne kan dele med glæde og opleve sammen. Filmen demonstrerer, at Lewis ikke var så tam og onkelagtig, som kritikerne vil gøre ham til." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Annauser/52502

Jeg har prøvet at læse bøgerne, men må indrømme, at de ikke lige er mig. Den første film kunne jeg dog rigtig godt lide. To'eren ikke så meget. Men tre'eren er virkelig god!
Selve handlingen er enkel, hvilket er godt, hvis man ikke har set de andre film eller læst bøgerne. Man behøver altså ikke være inde i Narnia-universet for at få glæde af denne film. Hvis bare man kan lide spænding og eventyr på høj plan, er den alle pengne værd!

Theauser/846946

Jeg synes virkelig filmen var god! Og det kan godt være, at nogen mener, at Susan og Peter mangler, men den er jo lavet efter en bog, så man kan da ikke bare ændre på sådan nogle ting? Alt i alt synes jeg filmen var fantastisk!

Jeanuser/843928

Jeg synes selve filmen var dårlig. Den lever slet ikke op til sine forgængere. Og jeg har fundet ud af at hvis du ikke sidder i midten til en 3D film, så ser man næsten ikke effekterne. For jeg synes kun at jeg så en 1 gang. Men jeg vil sige:

1'ern = Episk
2'ern = Super fed!
3'ern = Rigtig dårlig.

3'ern mangler Peter og Susan. Jeg synes ikke det er nok med Caspian som den eneste voksen karakter, som man følger igennem hele filmen. Den blev FOR børnevenlig efter min mening.

Jacob

Jeg må indrømme, at det er en film, der har alt andet end skuffet mig! Jeg var ikke begejstret for den forrige film, men denne gang er jeg ganske tilfreds med resultatet. De flotte 3D effekter gør, at den ender på hele 5 stjerner for den tredje film i rækken..

MarkusStepH

Endnu en udemærket film, hvis du kunne lide de andre Narnia films ville du også kunne lide denne, den var på nogen måder en del som pirates of the caribbean,
God familie at se efter en sen juleaften

cirkelineuser/160191

Narnia 3 var helt vild! jeg sad virkelig med åben mund hele vejen iggenem filmen. ***SLETTET PGA. SPOILER*** ( men jeg tror dog den er en lille smule svær at forstå for midre årige. Flotte 3D effekter.

FANTASTISK!!!

Lukasuser/526558

Den svæver mellem 5-6 tror jeg, eller også 4-5-6?

Dog vil jeg, til alle her, fortælle at de faktisk ikke har sprunget nogle af bøgerne over, i hvertfald ikke hvis man kigger på den oprindelige engelske udgivelsesdatoer, men C. S. Lewis kunne ikke lide at de ikke var i korrekt kronologisk rækkefølge, så han ændrede det da en lille drengefan spurgte til det, og det blev som vi har det i Danmark :D

Lukasuser/526558

Det var en fed film, 6/6 eller måske 5/6. Rigtig god, men som altid, er bogen bedre end filmen, hvad kan man dog ellers forestille sig ? :D

3D var rigtigt godt, men jeg holder stadig fast i min mening om at 'A Chriastmas Carol/Et juleeventyr' nok havde lidt af den bedste film-3D,

Mario

fed film! især med 3d brillerne
spændene og gode scener. og meget bedre end 2eren
den er pengene værd!

MFP

Det var dejligt at være tilbage i Narnias univers. Edmund og Lucy er blevt større og skal tage ansvar. Selv deres irriterende fætter bliver man helt glad for. Skønt eventyr og god historie som man bliver revet helt med af. 3D effekterne er også rigtig gode, slev om jeg ikke er den helt store fan af dem. Rigtig god familieunderholdning til juleferien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.